Jump to content

qweasd

Members
  • Мнения

    199
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от qweasd

  1. Здравейте, питането ми е къде във Варна могат да ми направят климатроника да работи със R134 и да го напълнят естествено И горе долу каква сума ще излезе.. Чувал съм за Комсис и Импас в чайка , някой ако има достатъчно опит да сподели къде е по добре
  2. Благодаря ви колеги Всичко ми се изясни, ще го заредя скоро с фреон.
  3. Да аз миналото лято ходих по мъките с тоя климатик, на стария компресор му беше заминала бобината и намерих 2ра ръка същия но така и не заредих системата...
  4. Датчика, който измерва налягането на системата на радиатора ли се намира? Защото няма много фреон в системата по принцип , май в това ще да е проблема
  5. qweasd

    80 купе 2.3 куатро

    При мен е същата работа на газ
  6. Помощ колеги. Колата е с този климатроник : Пускам какви ли не режими и неще и неще да дойде плюс на компресора. Иначе компресора си работи като му дам + от акумулатора. Май ще трябва да се сваля панела на климатроника ... ако може някой да каже 1-2 думи от къде се почва това упражнение ще съм благодарен.
  7. Сваля се задната седалка и малките облегалки в ъглите
  8. Колега с NG ли си? Защото най евтиния датчик който успях да намеря е 90лв.... а не смятам да дам толкоз
  9. qweasd

    Провиснала врата на Б3

    На моето купе (Б3) сменях долна панта на шофьорската врата със долна панта на дясна врата - пантата е същата , просто се завърта.
  10. Само искам да вметна че пуснах каталожния номер на датчика в гугъл и изкочи тая тема - http://www.s2forum.com/forum/showthread.php?t=11697 Там един пич обяснява че този датчик преди е бил с 4 пина , а новите ги правили с 3. Тоест датчика вече няма отделно захранване, а взима ток от другите жици. (Именно това ме учуди че на моя датчик му липсва плюса като гледах схемите)
  11. Благодаря за помощта колеги, най-вече на kuli
  12. Темата - за златен фонд! п.с.: не се сдържах
  13. qweasd

    Разход

    Мойто NG ми дава 18 газ градско и съм се примирил вече, ама мисля да сменя изпарителя скоро че този СТАРГАЗ с който съм в момента не ми вдъхва много доверие.
  14. Става дума за датчика който дава инфо за температурата на таблото на coupe Б3. Откакто съм взел колата, никога не е показвала правилна температура и ламБата за прегряване мига нон-стоп. От температурния датчик е, НО днес ходих до 1 магазин да питам колко лева ще ми искат а те не можаха да го издирят в дебелите книги. И ми викат свали стария и ела с него ... Добре ама чудното е че куплунга който влиза в датчика е с 4 жици. А по напипване преброявам само 3 пина на датчика. (понеже гледа надолу и няма как да ги видя) Сега дори се чудя дали колата е с този датчик който трябва... Помагайте колеги , какъв да е датчика? Защо куплунга е с 4 жици а датчика ми с 3 пина... Ако има някъде онлайн каталог за датчици... дайте насам Благодаря предварително.
  15. Колеги, ударете едно рамо - задните тонколони от аудито на колегата който е пуснал темата, дали ще паснат на ауди купе (на страничните кори на задната седалка). И при мен пищялката е отделно. Защото ако става, и на колегата тези колони работят съм навит да му ги откупя че при мен съвсем липсват тези колони
  16. И напиши резултата какъв е след смята на маслото и филтъра. ( и датчик ако се стигне дотам )
  17. Просто трябва да се провери налягането, ако е по-ниско от нормалното , нормално е лампата да свети и следователно ще е от помпата (най-кофти) но ако е нормално налягането - датчик. Сега четох други теми по въпроса, можело и от масления филтър да е ако е калпав
  18. Може и да не е от маслото. Аз също имам подобен проблем, след продължително каране налягането на маслото пада (не знам каква е причината, но датчика ми показва по-малко отколото по принцип) и лампата за маслото почва да свети при 1000 оборота, като подам газ и спира да свети , т.е. покачва се налягането и спира да свети. Извинявам се че се включвам така и аз с моя проблем.
  19. Колега имаш ли датчик пред пепелника за налягането? Там следиш ли дали има промени когато мига лампата
  20. qweasd

    Проблем с палене..

    Момчета съживявам темата защото тъпия проблем с паленето отново е налице. Като загрее отказва да пали и след 15 мин запалва без проблеми. Може ли да е от компютъра някаква грешка? (не знам дали компютъра влияе на газовото) Защото когато колата падне под някъде 950 оборота и ми светва лампата за маслото (а пък уреда пред пепелника откача - показва от 3 до 5 бара налягане) Масло има, точно между максимум и минимум е. Предполагам че датчика се е скапал? Ще пробрам да я покарам малко с изваден кабел на датчика за маслото... Вече почвам да се отчайвам адски много с това палене... голям трън ми е. Моля за помощ колеги.
  21. Май си прав колега, точно до този куплунг са маркучите за топлата вода а пък нали точно оттам са извеждали други маркучи към газовия изпарител ... явно тогава са изгърбили датчика... БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ ВКЛЮЧИХА В ТЕМАТА!
  22. KYPO , да има климатроник Двигателя е NG
  23. Горе долу можеш ли да обясниш къде се намира, ще съм ти благодарен
×
×
  • Create New...