Jump to content

DZVER

Members
  • Мнения

    1172
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от DZVER

  1. DZVER

    LED крушки за фарове

    ОООхлаждане.........
  2. Провери дали не е запушена цедката/кошницата/.Аз така го ядох няколко пъти, докато установя,че не пропуска достатъчно гориво и изгорих една торба помпи
  3. За триене !!!Намерена!!!!
  4. Купувам кората под двигателя на Ауди 80 В4 ЗДРАВА !
  5. Купувам кората под двигателя на Ауди 80 В4 ЗДРАВА !
  6. Така зададен въпрос няма верен отговор!Няколко вида са,ще трябва номер за да се рабере дали са еднакви.
  7. DZVER

    Какви са крушките

    http://www.philips.bg/c-m-li/car-lights/product-selector
  8. Ето ти качествени лампи http://webstore.autotrade.bg/index.php?cmd=quicksearch
  9. Здравей колега,миналата седмица имах възможност да тествам едни Лед лампи Н4 но не останах очарован.Лед лампата няма фокус свети накъдето си иска и не достатъчно.В момента съм с PHILIPS X-tremeVision разликата е огромна спрямо Лед лампата. С автър маркет ксенон не съм карал но наблюденията ми са,че и те нямат фокус.
  10. DZVER

    Не иска да запали

    При мен номера с кабела към бобината и акумулатора подейства един два пъти и накрая спря.Два дена търсехме къде е проблема докато накрая откачихме ремъка и установихме ,че е блокирал алтернатора.
  11. DZVER

    Не иска да запали

    Моята беше така и се оказа алтернатор.
  12. Дали да смениш и двете е въпрос на избор хубаво е но не задължително.Не купувай стока от съмнителни търговци с оглед на това,че е пълно с "оригинални" ментета относно гаранцията даването на такава не е като получаването Принцино завода производител не дава гаранция.
  13. Даже вече не ми се пише къде пише срока на годност?Има дата на производство срок на годност НЕ Имам чувство,че говоря с политик
  14. Пак казвам така написано това са празни приказки.По тази логика аз казвам,че имам информация от вътре,че срока е 20г. несериозно е.
  15. Не се връзват нещата.Срок на годност на опаковката или срок на годност на маслото в опаковката?Какво излиза,че има срок на годност който не се споменава никъде освен в счетоводния дукомент.Затова питам искам да ми покажеш къде производителя пише черно на бяло срока на 4л.е толкова на 1л. е толкова на 60л.варел ... холограми има от едикояси дата..... холограма има и тя е едикаква си от едикога си.... Не се заяждам ама всеки втори казва,че има вътрешна информация и се пускат някакви според мен несериозни твърдения.Като в същото време самият производител Никъде не ги упоменава тези неща.
  16. Това означава ли ,че 4л. разфасовка е менте? Как разбра,че маслото на колегата е менте? И ако може да ми покажете къде точно е упоменато/от производителя/срока на годност на маслото?
  17. Гледам,че се пишат доста глупости 1.На бутилсата има баркод http://www.izmamno.com/bar-code 400–440 Германия (Germany)(440 – бивша Източна Германия) 2.На първата снимка има кръгче и над него пише FEEL ME пипни с пръст и ако е релефно значи всичко е ОК 3.Холограмен стикер има на по-новите бутилки това не означава,че старите са менте Мисля,че трябва да откриеш къде изчезва маслото.
  18. DZVER

    Ауди 80 Б4 1.8 90 к.с

    От 13години карам АБТ и според мен и този мотор е точно такъв.
  19. Интересно какво може да тропа .От към мотора ли се чува или под купето? Търговеца каза,че катализатора ама аз не съм сигорен.Не е тропане просто звучи като дизел на празен ход хубав дизел не като 124ка
  20. Да попитам като запаля на празен ход отдолу се чува все едно е дизел едно тракане?
  21. Благодаря за съветите,ще ходя сам,че се прибирам от морето дано имам късмет.
  22. Ако може да ползвам на колегата темата.Тази http://www.mobile.bg/11435751592180730как ви се струва на снимки ?Някакви впечатления от търговеца ,че мисля утре да ходя да я гледам.
  23. Пряки впечатления не.Тези лампи правят съществуващото петно бяло това е.И е по-гъзарско
  24. Защо напрежението да е по-голямо при положение,че и двете лампи са 12v 55 W? Какво е общото между "цветната температура" и покачване на температурните градусите?
×
×
  • Create New...