Jump to content

liubo

Members
  • Мнения

    2103
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от liubo

  1. Преди 7 часа, goldensun22 написа:

    :) за тези които имат фейсбук.... началото /албума е 1000% публичен/, след това ще дублирам всичко и на място удобни, за тези от вас които нямат фейс

    https://www.facebook.com/juliana.georgieva.54/media_set?set=a.10209961125923764.1073741896.1203461315&type=3

    :) Любо, те бяха поканени, но решиха , че предпочитат да отидат на някаквъв кръг от май ендуранса на Междене, вероятно това си е заслужавало повече

    Браво че сте ги поканили а това че не са дошли е друга бира.:zustimm:

  2. За мен всички събори на които съм бил/ а съм бил почти на всички/ не зависимо кой ги е организирал са били супер.Спомням си за един водещ-беше уникален.Единствено ни куца масовизацията.Едно ауди с пет фена вътре са четири загубени коли.Можеше и другите отцепили се да бяха поканени.Може и да са малко но все пак и те четири кръга карат.Но нищо-догодина може и това да се случи.Пълно обединение.

  3. преди 18 минути, Wizi написа:

    Трябвало е да дойдеш лично да се запознаем :bia: Туко виж те бях убедил какъв точно турбо супер пич съм ;):hilezh:

    Може би си прав но Елби не ни запозна.Мислех си че си някой случаен там.Не те познавам лично и затова може би греша.Мнението ми е само от постовете;Същото беше и с Цветчо докато не се запознахме на живо и си промених мнението.

  4. Преди 1 час, Wizi написа:

    Искам още веднъж и тук да благодаря преди всичко на @goldensun22 за това, че ни износиха на ръце през цялото време, за цялата организация и за всичко останало! На всички онези момчета и момичета от Кръвна Група Ауди, които се изпекоха брутално на убийствената жега без да гъкнат или да се оплачат! ГОЛЕМИ СТЕ!!!!!!!! Шапки долу!!!!! :respekt::gut: :flehan:

     

    На @Elbi за кибиченето с приятна приказка и безотказната помощ през цялата събота, на @BECKO, @Schnura, @Raino, @daks и @zlobil за лаф моабета. :bia: 

     

    Благодаря на всички, които дойдоха!

    Честно казано не очаквах такъв пост тук.Особено от теб.Винаги съм имал лошо мнение за теб базирано на постовете ти.Винаги си влизал напред с бутонките.За пръв път те видях на събора в събота и то благодарение на Юлияна разбрах кой си.Но това е друга бира и си е лично мое мнение.+-

    Това че признавате заслугите за организацията на друг ви правя евала.Не знам колко коли бяха но 95 процента от тях бяха на кръвната група.А колите бяха доста.Не знам защо от АКБто нямаше солидно присъствие.Това не го казвам с лоши помисли.Просто констатирам.Явно в АКБ ентусиазма си е отишъл и е останал само ...не знам какво.Може в неделя да сте се активизирали но казвам какво видях в събота.

    Ако съм обидил някой моля да ме извини.

    Елизар ми направи много добро впечатление момчето.Евала.

  5. И какво толкова ако не е на толкова километра.Ако си мераклия иди и я виж и тогава решавай.Аз като купувах мойта и ревна оня осмак в паркинга на мола малко се стреснах.Мислех да побегна с пълна газ от там.Така че сам решаваш.Само ако може да свалиш от цената ще е добре.

  6. Свалена е от А-6 Ц-5.

    Всичко работи.Само част от копчетата не светят.Към него подарявам чейнджъра макар че не е добре и за това си сложих  cd с  usb което ми остана от старата кола.Има и други копчета които са от него но са позахабени и затова съм сложил други малко по-лъскави.За София в определени дни може да се предаде лично.

    Цена-250лв.

    post-2406-0-47397600-1432359552_thumb.jp

    post-2406-0-98023700-1432359606_thumb.jp

    post-2406-0-36596800-1432359671_thumb.jp

  7. Интересува ме дали има разлика в габаритите на купето в горния край между нормално а-6 с-5 и същото но 4.2- седан. Мисълта ми е че искам да взема сенник за задния прозорец за 4.2. Струва ми се че няма но все пак да питам.

  8. Интересно че от 60000 общо регистрирани не може да се изберат 3 коли.Едва ли някой би си предложил доброволно колата при положение че го очакват безброй хули.Аз харесвам и ретрото и новата с8.Така че и аз не знам какво бих избрал.Всяка кола си има своето очарование и своите фенове.Затова е трудно да се изберат 3 коли само.

  9. Добре де-защо забравяте че и тая 3ка за 11-12 бона след около 5-6 год.пак ще е на половина от цената си.Друг е въпроса че тия заделени 5-6 хилки едва ли ще ти стигнат да направиш една 5ца като показаната.

    Миналата година имах възможността да си купя А-6  4F но се отказах и си взех стария душегуб С-5 :hilezh: .Причините са различни.Така че ти прецени към какво те влече.

  10. Любо, 2.7-то в какъв вариант е и на каква платформа ?

    С-5 авант куатро автомат.

    Или вие имате странно изказване или аз не ви разбирам... Казваш разхода стигал до 27л моментно? Как определяш разхода, по моментния ли? И все не ми се вярва, че 4.2 ще харчи по-малко от 2.7тт...

    Кажи как да ти го изчисля и следващия път го имаш.

×
×
  • Create New...