toro

Members
 • Content Count

  2,967
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About toro

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  А4 tfsi

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 • Skype
  ajalvir

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

3,329 profile views
 1. Има автовози каращи само от Испания. Май съм закъснял с отговора обаче. Зависи и къде е обаче, ако не е в Мадрид, Барселона или Валенсия няма кой да се разправя.
 2. Без пид 900лв е много за лелит
 3. Някой Лелит с ПИД е перфектна работа. Ранчило или гаджия няма голяма разлика, но са без ПИД. Новите Гаджии не са толкова добре кто старите. Отделна мелачка е много по-добре.
 4. Супер, аз междувременно си купих един кабел и ако не се оправя ще карам с кабела вече.
 5. Видях един офис на виваком и реших да питам за тези персонализирани оферти.. Казах им какво търся и се започна чукане по компютъра поне 2-3 минути, пита ме не искам ли телевизия и друго неща и пак чука копчета. Казах им, че сега плащам 10лв за 3,5гб като отправна точка. След като реши, че е готов служителят ми обяви, че предлага 10гб и е безкрайни минути за 36лв, явно той изобщо не чува какво се иска и както му се говори. След това каза, че можел да предложи 3,6гб и някакви минути за 22лв, на което отговорих, че видно няма никакъв смисъл да мина на х2 пари и заминах. Явно сега е така, ще си седя както съм седял години наред с тази карта.
 6. Ще мъча някой друг. Пробвах да го инсталирам руския на друг лаптоп с по-стар Уиндоус, същата работа. Струва ми се, че са омазали нещо и ще чакам актуализация. Не намирам никъде стара версия за сваляне.
 7. И така нищо.. Някоя друга програма няма ли за целта?
 8. Не стана, пробвах двата варианта, които даде, както и трети с локал Bulagrian и без отметка Unicode-8. Спряха да се виждат след като инсталирах наново програмата, всичко друго е старото.
 9. Здравейте, от години използвам този руски сървър за гледане на филми през домашната мрежа към телевизора. https://www.homemediaserver.ru/index.htm Наскоро имах дертове с домашния интернет и след това се наложи да инсталирам отново програмата. Тръгна да работи, но няма начин да се виждат субтитрите на български/кирилица. Има настройка за Cirilic, отделно четох, че трябва да пусна една отметка за транскодиране когато има субтитри, но и в нея и без нея субтитрите излизат на маймуница. Вчера инсталирах и махах 3-4 пъти, пробвах както можеше, но нямам успех. Не знам какъв дерт има, но след като не стана, се чудя какво да инсталирам, за да мога да гледам филми на телевизора. Уиндоуса не съм го променял или инсталирал от много време, на другите плеъри на лаптопа VLC и други, субтитрите се виждат нормално. Ще може ли да дадете предложения, дали за оправяне на сегашната програма или за някоя нова.
 10. Ще се седи на предплатен план както досега, излезе, че е най-евтиния вариант за момента..
 11. В момента тази карта е на предпатен режим. Зареждат се 10лв и се получава пакет от 3,5Gb нет за 30дни, няма минути не са необходими. Нито един оператор не предложи дори същите данни за същите пари, искаха повече. Вчера се нервирах много понеже след зареждането не успяхме да купим пакета и за 1-2мин 10лв изчезнаха, оказа се, че таксуват 1мб по 2,40лв!! За това реших да търся някакъв план, ама май няма нищо подобно за момента.
 12. Пробвах ги, всички предлагат абсурдни цени над това квото плащам на предплатена карта... Казаха ми, да съм пробвал да отида до магазин, там давали персонални оферти..
 13. От години не съм се занимавам с операторите и плановете им. Интересува ме, кой оператор може да даде най-много мобилен интернет за телефон на най-ниска цена. Минути за разговори не ме интересуват, стига да може да се набира собственика на телефона за входящи обаждания, не знам дали има такъв вариант.