Jump to content

dido uzunov

Members
  • Мнения

    72
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dido uzunov

  • Рожден ден 17.04.1974

Друго

  • Kaра
    хората да се обръщат

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Горна Оряховица

Последни посетители

1255 профилни разглеждания

dido uzunov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Скоро се сдобих с Ауди А3.1998г. Оказа се, че на десния фар му липсва капачката от зад. Фарът е DEPO. Ето и снимки на левия фар с капачка и на десния. Търся да купя такава капачка.
  2. Продавам кора за под двигателя на АУДИ В4 АВК мотор(ако има някакво значение).Здрава и в добро състояние-30лв. По добре е оглед на място за да няма ощетени. Дидо-тел:0898795339 mail: didock@abv.bg
  3. Колега намери ли кола? Виж тази, на мой приятел е и е в доста добро състояние АВК.Цената няма да е тази. П.п. не съм посредник просто той няма нет подръка винаги,та затова. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details
  4. Колега, не го знам този Жоро, но ако проблема наистина е в маслената помпа преди да задират буталата ще присвирят всички видове основни и биелни лагери-гарантирам за това. Успех и хубаво си помисли.
  5. Е какво ще кажеш?Дявола не е толкова черен колкото го описват.
  6. Ето и две от мен черно-бели,но може да се оцветят предварително untitled_2.bmp untitled.bmp
  7. Няма нищо сложно.Кола като кола(това АУДИ го изкарахте космически кораб) има къде по-сложни и ремонтно-непригодни автомобили.Давай смело, явно не си технически неграмотен.Щом ти си го разглобяваш няма начин да не го сглобиш обратно все пак не правиш кой знае какъв сложен ремонт.Бележи всичко предварително,, гледай и мисли хубаво преди да махнеш нещо,подреждай частите и да не те мързи да почистиш всичко.С една дума внимавай. П.п.колегите са прави, че без динамо-метричния ключ работа няма да стане. Смело и успех, докато не пробваш няма как да разбереш дали ще успееш(или ще спестиш някой лев или ще се увътряш ама здраве да е ,голяма работа просто железа)
  8. Купувам фарове за А4 фейслифт 99г.
  9. Каква пък е връзката между смяната на носачи и датчик на АВС? Май някой е пипал дето не му е работа или пък не е внимавал(или кофти съвпадение).Пробвай с изключване на датчиците един по един, само че после ще чистиш грешки мисля. П.п. на мойта А4 бившата сменях задни дискове и пренабивах секторните гривни на АВС от старите на новите дискове , защото имаше датчици и отзад.Виждал съм други автомобили с какви ли не варианти на АВС-то.
  10. dido uzunov

    AUDI A4, 1996 год.

    Пробвай с як акумулатор.Твоят може и да върти, но при завъртане на стартера много му пада тока и затова пищи зумера. П.п.Има писано по тази тема много.
  11. Акумулаторът ми умираше с всяка измината сутри докато накрая умря тотално и този удивителен излизаше постоянно и светеше около 5-6 сек.Сложих нов и всичко се оправи.Има из форума доста писано точно за този удивителен.
  12. Колега не, че не е възможно през страничния капак да го видиш,но като незнаеш какво търсиш може и да не успееш(намира се много на горе).Най добре е да се свали жабката и тогава дори можеш да го пипнеш.Няма начин да няма AIRBAG.
  13. От главината на старите ми спирачни дискове един приятел си направи фланци за А4-та. Могат да станат доста дебели ако решиш.
  14. Като обслужвах моята чистих и турбина и колектори и издъних катализатора и т.н. определено много е лесно когато си смъкнал всичко, но ми беше за пръв път и все пак за един работен ден успях.Следващия път няма да се мотам толкова П.п. и аз като колега та предпочитам у дома в гаража и с бира(и)
×
×
  • Create New...