Jump to content

sbh

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sbh

  • Рожден ден 1.01.1971

Друго

  • Kaра
    Audi A4, 1.8

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1402 профилни разглеждания

sbh's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,

    Търся запалителна бобина за Ауди А4 Б5 1.8i 125 к.с. ADR 1995 г., в добро състояние (работеща - с номинални съпротивления и без пукнатини).

  2. Здравейте колеги, Търся запалителна бобина за Ауди А4 Б5 1.8i 125 к.с. ADR 1995 г - 1999 г., в добро състояние (без пукнатини). За връзка - на лично или на 0884310082.
  3. По темата: Само хипотеза - ако е клопкане (топуркане) може и да е от поразбити втулки на спирачните апарати.
  4. Здравейте колеги, Търся двете кори под чистачките за Audi A4 (B5) - /1995г.-2000г./ със здрава гумена част (уплътнителят към стъклото). Цена по договаряне. Предложения, ако може със снимки. За връзка на лично или 0884310082.
  5. ... и понеже считам, че е полезно - ето и телефони на сервиза: 0878352168 и 0888352168 - Стефан Пищронев. Човекът наистина си разбира от работата. Изпитано е!
  6. А какво точно означава "преди тунела в Люлин"? Предполагам от дясната страна преди тунела, като се излиза от Люлин в посока центъра? ... и някакъв тел. за връзка ако има, няма да е лошо?!
  7. Колега здравей, Питането ми е за цена за ангренажен ремък и съответните ролки към него. Колата е А4, 1,8 бензин 20 клапана, мотор - ADR. Благодаря предварително !
  8. sbh

    Повдигане на A4 B5 quattro

    ОК, ама в крайна сметка как да разбера какво ми е заводското окачване. Не съм наясно, а ми се струва, че вози доста твърдо. Благодаря предварително! :hilezh:
  9. Колега, Ползвал съм следните марки: Олимпос, Канон, Вивитар, Сони, Самсунг и Никон. Говоря за апаратите като модели в един и същи ценови клас, т.е. любителски със сходни характеристики. Мнението ми е, че Никонът прави най-"безшумни" и с най-близки до естествените цветове снимки. След него слагам Канона, след него ми е все едно с какво е снимано... може би Сони или... не зная, абе все ми е тая. Гледай да е с литиево-йонна батерия, да е поне 5 мега пиксела, да има стабилизатор на фокуса (по възможност цифров и оптичен/, поне 3 пъти оптичен зум, сигурно има и друго, но сега не се сещам да е много важно. Смятам, че в диапазона 300-400 лв. може да се вземе нещо прилично. Вече за над 500-600 лв., нещата стават по-сериозни. Успех
  10. The Machine каза: "Dream Jet - и аз ги монтирам от два-три месеца, държат се перфектно и компонентите в кита за цената си са перфектни". За мен въпросът е приключен. Благодаря на Машината! Поздрави на всички!
  11. Колега, Не случайно "постът" ми има характера на въпрос... По отношение на монтираните ГИ имам наблюдения от работата на едната кола (БМВ 3-ка, 4-ри цилиндъра, 16 клапана) и от монтажа. Работата на машината е безупречна, клапанчетата (дюзите) на ГИ са доста тихи (чуват се само на отворен капак), а монтажа си е видимо добър. Проблемът е, че видях само, че сондата е Lovato, а в двигателния отсек по частите пишеше Italy, но не обърнах внимание за марката. Зная, че не са Lovato, защото в същия сервиз за Lovato искали 1400 лв. PS: Впоследствие питах собствениците на колите за марката на ГИ, ама и те са едни пердета... казаха само "някакви италиански ГИ" и толкова... . Тях ги интересува, че всичко е ОК. Та всичко, което исках да питам е: Някой има ли конкретна информация по въпроса? Целта ми не беше да се създават квалификации от типа "не му знаеш името = звучи несериозно" или пък "знаеш му името = звучи сериозно" :D
×
×
  • Create New...