Jump to content

Lego

Members
  • Мнения

    305
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Последни посетители

1867 профилни разглеждания

Lego's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз ползвм ТОЗИ по 10 и повече часа на ден вече втора година. Никакви оплаквания! Бих си взел и втори такъв. А и като ЦЕНА е приемлив! Препоръчвам го!
  2. Lego

    Вода в купето А4

    Теми по тевата: ТУК , ТУК и ТУК
  3. На S 7 - тая кройка, някой има ли представа колко е коефициента Сх - за аеродинамично съпротивление? Преди 20-тина годин това беше един от основните показатели за качествата на един автомобил. Много ми е интересно какъв ли е този показател при седмата серия! Спомням си, че на тази TATARA й даваха 0,29 !
  4. Е, аз като съм с ТОВА и за него са вързани общо 8 говорителя(по един в предните врати + по една високочестотна пищялка, по един в задните врати и два на задната кора и усилвател в багажника), значи ли, че съм прецакан и сладва ли да изкормя всичко освен преднита врати, за да съм хепи?!?!?!? По темата - до колкото знам, колата е 2000 г. фейслифт и май не е серийно изпълнение . . .
  5. Факт! Как може един телефон да струва колкото един телевизор или две Лади!?!?!? Явно тук действа един от законите на търговията - Степента на ЛУКСОЗНОСТ на стоката! Човек спокойно може да говори и с Nokia 1616 примерно . . .
  6. До колкото съм наясно, през DVI върви цифров сигнал, но само видео. За аудио трябва допърнително да изкараш цифров сигнал от S/PDIF изхода на компа. Ако твоето дъно го поддържа - повечето дънни платки го имат.
  7. Lego

    Audi Symphony

    Ми опитай да си миеш колата сам! На мивките на OMV, Kaufland . . . примерно. . . Хем се кефиш, хем никой не пипа без разрешение, а и по-евтино . . .
  8. Фолксваген Клуб Фест '11 - ИСТИНСКИ пример за ИСТИНСКИ отношения! Дано сме свидетели само на такива и за напред!
  9. Днес успях да участвам в събитието. Силно впечатлен от организацията! Хората от VW клуба са се представили супер! С голям респект и към Wizi и А самите коли - мехлем за очите! Ето какво успях да спретна и аз: Снимки ТУК или ТУК(което е същото). А малко клипчета ТУК. Благодаря на Wizi за статива - свърши супер работа!
  10. Преди три години гръмна тенджерата под налягане върху газовия котлон. Ефекта беше следния: ЦЪК, ЦЪК и ЦЪК! Както се вижда газовия котлон е на парцали! Жената е била на 1,5 м от котлона! Излекувах я от уплах с това: ЦЪК и ЦЪК Супер доволна е! 5 л мляко - за 13' при затворен капак, без да те е страх, че ще изкипи! 18 степени на загряване. Зоната може да е по-голяма, но загрява само там до където стъпва съда. Може да е по-скъп като уред, но си връща парите от икономии на ел.енергия бързо(то при тия цени). Като заври манджата, намаляш на 2.5 и при затворен капак(най-добрия начин за пестене на топлоенергия), включваш таймера на оставащото време и си гледаш филма без да се притесняваш, че ще загориш тенджерата. Котлона е в комплект с магнит за проба на съдове. ВНИМАНИЕ! Има съдове, които магнита ги лови, но котлона - НЕ! Най-сигурно е е като се види на дъното на съда знака за индукция.
  11. Lego

    ПРОТЕСТ НА 27 МАРТ !!!

    Аз днес бях с колело. Както предложи колегата destino : "Най-ефективният протест, е да не се карат колите. Да се използва общественният транспорт, велосипеди, да се ходи пеша. Да се прави секс, вместо да се ходи някъде с кола " Аз съм "ЗА" !!! Подобен наказателен протест ще е с по-добър ефект. Въпроса е до колко ще издържим. Но колкото и да е - всеки спестен литър влияе - това е основен закон на пазарната икономика: Закона за търсенето и предлагането! Предлагане има. Ако се намали търсенето - цените ще паднат!
  12. Lego

    ПРОТЕСТ НА 27 МАРТ !!!

    Ето един разказ в картинки: http://cid-c339b081f...03/P1090038.JPG http://cid-c339b081f...EST%5E_13%5E_03 Моля, изпратете линковете и на всички ваши познати, с молба и те да ги препратят . . . Ето и малко клипчета : http://cid-c339b081f1f69755.photos.live.com/browse.aspx/PROTEST%5E_13%5E_03%5E_CLIPS?uc=5&nl=1
  13. Shift+Ctrl+N правиш нов слой. този слой се появява в панела Layers - в дясно на екрана. В него правиш надписа. Фигурата също правиш в отделен слой. всеки слой от панела Layers можеш да местиш с Click & Drag нагоре и надолу - да ги пренареждаш. По този начин слагаш един елемент пред друг и обратно . . . А за фигурата как се прави : или с комбинация от модифициран Poligon Tool и Ellipse или модифицираш някоя фигура от Custom Shape Tool - бълза команда U
  14. Ако ползваш PhotoShop - прави всеки елемент в отделен слой и след това подреждай слоевете както ти е удобно
  15. Lego

    Audi Forum Ingolstadt

    Отдавна ми е мерак да ида до Инглощат . . . Но сега вече този мерак е с приоритет №1 !!!! mashsh, БЛАГОДАРЯ!!!!
×
×
  • Create New...