Jump to content

Lego

Members
  • Мнения

    305
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Lego

  1. Аз ползвм ТОЗИ по 10 и повече часа на ден вече втора година. Никакви оплаквания! Бих си взел и втори такъв. А и като ЦЕНА е приемлив! Препоръчвам го!
  2. Lego

    Вода в купето А4

    Теми по тевата: ТУК , ТУК и ТУК
  3. На S 7 - тая кройка, някой има ли представа колко е коефициента Сх - за аеродинамично съпротивление? Преди 20-тина годин това беше един от основните показатели за качествата на един автомобил. Много ми е интересно какъв ли е този показател при седмата серия! Спомням си, че на тази TATARA й даваха 0,29 !
  4. Е, аз като съм с ТОВА и за него са вързани общо 8 говорителя(по един в предните врати + по една високочестотна пищялка, по един в задните врати и два на задната кора и усилвател в багажника), значи ли, че съм прецакан и сладва ли да изкормя всичко освен преднита врати, за да съм хепи?!?!?!? По темата - до колкото знам, колата е 2000 г. фейслифт и май не е серийно изпълнение . . .
  5. Факт! Как може един телефон да струва колкото един телевизор или две Лади!?!?!? Явно тук действа един от законите на търговията - Степента на ЛУКСОЗНОСТ на стоката! Човек спокойно може да говори и с Nokia 1616 примерно . . .
  6. До колкото съм наясно, през DVI върви цифров сигнал, но само видео. За аудио трябва допърнително да изкараш цифров сигнал от S/PDIF изхода на компа. Ако твоето дъно го поддържа - повечето дънни платки го имат.
  7. Lego

    Audi Symphony

    Ми опитай да си миеш колата сам! На мивките на OMV, Kaufland . . . примерно. . . Хем се кефиш, хем никой не пипа без разрешение, а и по-евтино . . .
  8. Фолксваген Клуб Фест '11 - ИСТИНСКИ пример за ИСТИНСКИ отношения! Дано сме свидетели само на такива и за напред!
  9. Днес успях да участвам в събитието. Силно впечатлен от организацията! Хората от VW клуба са се представили супер! С голям респект и към Wizi и А самите коли - мехлем за очите! Ето какво успях да спретна и аз: Снимки ТУК или ТУК(което е същото). А малко клипчета ТУК. Благодаря на Wizi за статива - свърши супер работа!
  10. Преди три години гръмна тенджерата под налягане върху газовия котлон. Ефекта беше следния: ЦЪК, ЦЪК и ЦЪК! Както се вижда газовия котлон е на парцали! Жената е била на 1,5 м от котлона! Излекувах я от уплах с това: ЦЪК и ЦЪК Супер доволна е! 5 л мляко - за 13' при затворен капак, без да те е страх, че ще изкипи! 18 степени на загряване. Зоната може да е по-голяма, но загрява само там до където стъпва съда. Може да е по-скъп като уред, но си връща парите от икономии на ел.енергия бързо(то при тия цени). Като заври манджата, намаляш на 2.5 и при затворен капак(най-добрия начин за пестене на топлоенергия), включваш таймера на оставащото време и си гледаш филма без да се притесняваш, че ще загориш тенджерата. Котлона е в комплект с магнит за проба на съдове. ВНИМАНИЕ! Има съдове, които магнита ги лови, но котлона - НЕ! Най-сигурно е е като се види на дъното на съда знака за индукция.
  11. Lego

    ПРОТЕСТ НА 27 МАРТ !!!

    Аз днес бях с колело. Както предложи колегата destino : "Най-ефективният протест, е да не се карат колите. Да се използва общественният транспорт, велосипеди, да се ходи пеша. Да се прави секс, вместо да се ходи някъде с кола " Аз съм "ЗА" !!! Подобен наказателен протест ще е с по-добър ефект. Въпроса е до колко ще издържим. Но колкото и да е - всеки спестен литър влияе - това е основен закон на пазарната икономика: Закона за търсенето и предлагането! Предлагане има. Ако се намали търсенето - цените ще паднат!
  12. Lego

    ПРОТЕСТ НА 27 МАРТ !!!

    Ето един разказ в картинки: http://cid-c339b081f...03/P1090038.JPG http://cid-c339b081f...EST%5E_13%5E_03 Моля, изпратете линковете и на всички ваши познати, с молба и те да ги препратят . . . Ето и малко клипчета : http://cid-c339b081f1f69755.photos.live.com/browse.aspx/PROTEST%5E_13%5E_03%5E_CLIPS?uc=5&nl=1
  13. Shift+Ctrl+N правиш нов слой. този слой се появява в панела Layers - в дясно на екрана. В него правиш надписа. Фигурата също правиш в отделен слой. всеки слой от панела Layers можеш да местиш с Click & Drag нагоре и надолу - да ги пренареждаш. По този начин слагаш един елемент пред друг и обратно . . . А за фигурата как се прави : или с комбинация от модифициран Poligon Tool и Ellipse или модифицираш някоя фигура от Custom Shape Tool - бълза команда U
  14. Ако ползваш PhotoShop - прави всеки елемент в отделен слой и след това подреждай слоевете както ти е удобно
  15. Lego

    Audi Forum Ingolstadt

    Отдавна ми е мерак да ида до Инглощат . . . Но сега вече този мерак е с приоритет №1 !!!! mashsh, БЛАГОДАРЯ!!!!
  16. Lego

    Визитки на форума

    Така е. За вектори аз ползвам CorelDraw. За EPS формат - на лс - сигурно си видял вече . . .
  17. Lego

    Визитки на форума

    Разбирам твоята идея - целта е да няма пикселизация при разпечатване. Няма място за притеснения - логото съм го правил в 3DSMax - мога да му задам и 600 ppi или пък направо в TIF. Все пак знаеш, че PhotoShopa е от най-добрите програми за предпечатна подготовка. Работи и с векторни елементи. Ето пример с друг шрифт - ТУК
  18. Lego

    Визитки на форума

    PhotoShop. 9х5 см - 300 ppi Какъв да бъде шрифта?
  19. Lego

    Визитки на форума

    Ето ТУК с намалено лого . . . Наистина стои по-добре, като е по-малко!
  20. Lego

    Визитки на форума

    На мен лично, червеното ми идва в повече. Ето още един вариант - ТУК. Естествено - не е задължителен. Всеки да си каже мнението.
  21. Точно навреме! В четвъртък откриват CES 2011 ! Ще се ориентираш в последните тенденции на дънните платки! И не само . . .
  22. До тук с моите 3 станаха 11 !
  23. За да се поръчат 500 броя поне, трябва да се цакат от раз към 2к лева. Тия пари за голямо мое съжаление аз не мога да извадя. На регулярните сбирки, желаещите могат да съберат съответните суми (кой колкото броя иска х3,84 лв)и да се пратят по сметка на някой мод или админ. И така, като се събере сумата - да се направи поръчката. Давайте други идеи за събиране на тази сума . . .
  24. Лазера ще го изреже от листов материал, а идеята е да стане със скосени кръгове, както е логото на AUDI. А това може да се получи, до колкото знам, само със прецизно леене и последваща обрамотка за блясък. Така, че тия 100 лева май са основателна сума за изработка на шаблона, по който да се направи калъп за леене . . . а може и да не знам достатъчно . . .
  25. Искат 100 кинта за една мостра, които ще се приспаднат, ако се поръча . . .
×
×
  • Create New...