drift1

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

About drift1

 • Rank
  User
 • Birthday 09/21/1987

Контакти

 • Website URL
  http://free.bol.bg/icovz/
 • ICQ
  332895446

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

630 profile views
 1. Mежду купето и седана на БМВ-то разлики в килограмите и ускорението няма(или са наистина минимални)!!Според мен човек който също поназнайва БМВ-тата ако се карат от равностойни шофиори БМВ-то няма никакъв шанс пред 1.8Т.Иначе и аз много се радвам на ТДИ-то как си набира на баира!!
 2. Знам че е Ауди форум,и аз съм фен на Ауди (и то голям),но това изказване е най-тъпото нещо което съм чувал.Ако го сравняваш с Куатро да ама не забравяй,че и Аудитата не са всичките с куатро!!Возил съм се в такова бмв с 180-190км и наистина не усещаш че се движиш.Що се отнася до подръжката на 2.5тдс,и 2.5тди 150кс.,мога да поспоря!!!На Аудито смяна на ремък и ролки струва колкото един Голф!!!!На двама мои приятели единият с А8 другият с А4,им се прецакаха нафтови помпи и там ремонта е около един Голф пари.Като цяло този мотор не е от най надеждните.Аз се кефа много на двигателите на ВАГ,но повече на 1.9тди,и 1.8Т.Според мен колата е А4 от по новата 2002г. някъде,1.9тди 131к.с. или 1.8Т.Не споменаваме по-новите мотори от сорта на 3.0тди и 2.0тфси и други!!!
 3. Твоя двигател е 1.8Т,ако намериш такъв читав скачай.Според мен обаче след Голфа и А4-ката няма да ти е много широка!!!
 4. Наистина В6 или В8 с компресор си е Хамериканска класика.
 5. Евала,аз съм много голям фен на компресорите на 6 цилиндровите коли.Много готино се е получило,просто супер.
 6. Без да скромничиш времето което си дал е супер,Астри ГСИ 16в,правят по толкова.Дизел Powweer!!
 7. Браво много добро време наистина добро.
 8. Не съм казал,че е заповед а че просто това не е въобще точно засичане,така че не се заблуждавай с секундите от филмчето.Aко съм се изразил грешно,съжалявам просто казвам,че не е това начина на засичане,наистина от клипчето изглежда по Бората е по бърза,но в реалността това е невъзможно особено и Шкодето със чип. Tе тея Шкоди са много бавни 130к.с. ТДИ са по-бавни от 115к.с.ТДИ Камби на филмче,ама наистина незнам,ето малко каталожни данни от Руснаците: http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/12317.html http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/13892.html http://rapidshare.de/files/18056708/Video000.3gp.html Ето и едно филмче от мен това е на втора колата се движеше с 30км/ч и гаазз,ама стигна само до 80 и спрях,че имаше коли.Съжалявам за качеството ама е снимано с телефон, и затова съм направил само едно като си взема Апаратчето ще снимам като хората. Искам да се извиня на колегата Wizi Wiziev че му напълнихме с офтопик темата.
 9. С тая разлика,че Фабията се цедеше само до 3000оборота.А ипрестани да засичаш колите от клип.За тая работа си има техника която мери точно.
 10. Да наистина излезна че има по-мощни коли и от Поршетата,пожелавам ти успех Аудито наистина е супер!!!!
 11. Евала трябва да има повече енитусиасти като тебе.Просто едно голямо браво,колата е уникална.
 12. На Ауди и на VW най-добрите мотори са ТДИ.Един приятел си взе Пасат 4 ТДИ 110к.с.Няма такава машина.