Jump to content

drift1

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно drift1

  • Рожден ден 21.09.1987

Контакти

  • Website URL
    http://free.bol.bg/icovz/
  • ICQ
    332895446

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

803 профилни разглеждания

drift1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Mежду купето и седана на БМВ-то разлики в килограмите и ускорението няма(или са наистина минимални)!!Според мен човек който също поназнайва БМВ-тата ако се карат от равностойни шофиори БМВ-то няма никакъв шанс пред 1.8Т.Иначе и аз много се радвам на ТДИ-то как си набира на баира!!
  2. Знам че е Ауди форум,и аз съм фен на Ауди (и то голям),но това изказване е най-тъпото нещо което съм чувал.Ако го сравняваш с Куатро да ама не забравяй,че и Аудитата не са всичките с куатро!!Возил съм се в такова бмв с 180-190км и наистина не усещаш че се движиш.Що се отнася до подръжката на 2.5тдс,и 2.5тди 150кс.,мога да поспоря!!!На Аудито смяна на ремък и ролки струва колкото един Голф!!!!На двама мои приятели единият с А8 другият с А4,им се прецакаха нафтови помпи и там ремонта е около един Голф пари.Като цяло този мотор не е от най надеждните.Аз се кефа много на двигателите на ВАГ,но повече на 1.9тди,и 1.8Т.Според мен колата е А4 от по новата 2002г. някъде,1.9тди 131к.с. или 1.8Т.Не споменаваме по-новите мотори от сорта на 3.0тди и 2.0тфси и други!!!
  3. Твоя двигател е 1.8Т,ако намериш такъв читав скачай.Според мен обаче след Голфа и А4-ката няма да ти е много широка!!!
  4. Наистина В6 или В8 с компресор си е Хамериканска класика.
  5. Евала,аз съм много голям фен на компресорите на 6 цилиндровите коли.Много готино се е получило,просто супер.
  6. Без да скромничиш времето което си дал е супер,Астри ГСИ 16в,правят по толкова.Дизел Powweer!!
  7. Браво много добро време наистина добро.
  8. Не съм казал,че е заповед а че просто това не е въобще точно засичане,така че не се заблуждавай с секундите от филмчето.Aко съм се изразил грешно,съжалявам просто казвам,че не е това начина на засичане,наистина от клипчето изглежда по Бората е по бърза,но в реалността това е невъзможно особено и Шкодето със чип. Tе тея Шкоди са много бавни 130к.с. ТДИ са по-бавни от 115к.с.ТДИ Камби на филмче,ама наистина незнам,ето малко каталожни данни от Руснаците: http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/12317.html http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/13892.html http://rapidshare.de/files/18056708/Video000.3gp.html Ето и едно филмче от мен това е на втора колата се движеше с 30км/ч и гаазз,ама стигна само до 80 и спрях,че имаше коли.Съжалявам за качеството ама е снимано с телефон, и затова съм направил само едно като си взема Апаратчето ще снимам като хората. Искам да се извиня на колегата Wizi Wiziev че му напълнихме с офтопик темата.
  9. С тая разлика,че Фабията се цедеше само до 3000оборота.А ипрестани да засичаш колите от клип.За тая работа си има техника която мери точно.
  10. Да наистина излезна че има по-мощни коли и от Поршетата,пожелавам ти успех Аудито наистина е супер!!!!
  11. Евала трябва да има повече енитусиасти като тебе.Просто едно голямо браво,колата е уникална.
  12. drift1

    sme6en bavarec

    На Ауди и на VW най-добрите мотори са ТДИ.Един приятел си взе Пасат 4 ТДИ 110к.с.Няма такава машина.
×
×
  • Create New...