Jump to content

IceHeart

Members
  • Мнения

    958
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно IceHeart

  • Рожден ден 6 Март

Друго

  • Kaра
    �1.8 AGN

Персонална информация

  • Локация
    ๏̯͡๏

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

IceHeart's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не знам как ще ти направят основен ремонт, и колата ще гори толкова масло. Май нещо е спестено и не е сменено.
  2. За да постигнеш на ГАЗ 7 на 100 разход, трябва да караш с не повече от 80, 90км/ч. При мен на бензин дава 6,5 литра с климатроник лятото на дълго. Явно не я засичаш правилно за да ти дава 20 на 100 разход. Особено при скоро поставена газова, поне след 5-тото зареждане можеш да придобиеш точна информация за разхода.
  3. Mалко тъп въпрос, ама как да предотвратя подобна случа с 1.8 125 кона на Ауди а3? Какво да сменя...? ЧЕ ме наплаши с тези снимки.
  4. Само на мен ли ми се вижда, че шофьорското уплатнение на вратата точно на колонката е скъсано, или от снимката се вижда така?
  5. Не си купувай счупени фарове, особено със липсваща щипка. Ще има проблем с осветяването при дупки /ще игае светлината и ще заслепява/! Ето тинови фарове http://ilkomotor.com/index.php?productID=715 Можеш да поръчаш! Вярно не са оригинални, но поне са нови!
  6. Ако не се лъжа, дисковете са 288мм вентилирани отпред, за отзад ще станат 14-ки, но за отпред е малко на кантар работата. Най-добре е да се пробва
  7. На мен ми излезе 950 лева монтаж и всичко останало, а името на фирмата се казва 'Трио Елит' и дано не е проблем, че се води реклама един вид. Но аз не правя такава, защото всеки сам си преценява къде да я прави. Все пак разпитай, аз я монтирах там, защото мой познат също я монтира там, и един вид се доверих на сляпо. Първоначално ми беше мудна колата /защото преди да сложа ГИ, я карах на 100 октана само/ но след време се свиква. А особено след като отидох на допълнителна настройка /един вид живи данни/ и я направиха едно към едно. Но разхода си е с 1 литър над бензиновия. Дали само при мен е така не мога да кажа, но е така. Най-добре си направи няколко офетри от различни фирми и си прецени коя ти е най-изгодна. В интернет има много информация.
  8. Здравей колега. Имам същата кола, и имам газова на нея от 1г. и 5 месеца. Слагах я в Кюстендил и съм много доволен. /Забравих как се казваше фирмата дето я монтира/ иначе е марка Бардолини инжекциона или нещо такова, ще те излъжа Последно ходих само за настройка на инжекциона и от 1 година и 4 месеца не съм пипал нищо. Нещата дето ме накараха да сменя бяха да подменя пръстените на колекторите, за да не смука въздух от там, след смяната им, те ги свалиха за да надупчат за дюзите или нещо такова беше /не бях там да им вися на главата, а така ми казаха/. И също така свещите смених, казаха за някакви на газ... Казаха, че е по-добре някакви бързи дюзи или нещо от сорта беше и когато прехвърля на газ не чатка като дизел А другите дюзи чаткали... Сефте карам кола на газ, и само това имам като информация. След някой месец пак ще ида защото прави 20к км, и ще трябва да сменя филтъра на изпарителя. Късмет с монтажа и дано останеш доволен.
  9. Тези дунапрени се намират на самите клапи дето насочват струята топлина къде да отива. Когато дунапрените ги няма, струята си я има, но не отива в правилната посока, защото клапата е без облицовка. Голяма играчка си е, но по-добре рано, от колкото късно!
  10. IceHeart

    Запознайте се с Аничка

    Честито за колата, и много безаварийни километри! Дай и ние да видим клипа
  11. Изглежда добре, но е Англичанка! Ако решиш да я правиш Европейка / с ляв волан/ ще ти стъпи с обслужване и регистрация поне 9 бона. А за тези пари си има готови коли. Да, рядко се срещат с тоя мотор. Но аз не бих карал кола с десен волан, и то лично моя. Служебни съм карал, ама не си е работа!
  12. Ако имаш отстъпка 40% при 140 лева бройката, падат на близо 80 лева парчето. Но без нея, са си скъпи. Говоря за монро рефлекса. А има и евтини ментаци, дето марката им е трудно изговаряща, камо ли да я помниш. Но всичко е до късмет. Отдавна марката не е фактор за качество. Аз на предишната кола, бех взел някакви "Виктория'' за 90лева парчето /маселни/ изкараха 4г. при мен, и после продадох колата с тях. Сегашния собственик още я кара, и не е барал амортисьори!
  13. Защо? Питам от информативна гледна точка. Защото ги имам на а3-ката от 9 месеца и за сега да чукна на дърво, няма проблеми. Говоря за рефлекса.
  14. И нова кола да купиш, щом излезе от шоурума, цената и пада с 20% поне. Та за старата кола, остава да не пада цената.
  15. Благодаря за отговора. Ако не те затруднява би ли чул тоя клип, защото и при мен го има това 'чукане' като на пводигач и то само при леко галене на газ-та а при форсиране за сега го няма това чукане. Понякога сутрин при палене когато колата е стояла повече от 10часа при първото палене има изчукване от веригата и после го няма. Благодаря!
×
×
  • Create New...