Jump to content

Серго

Members
  • Мнения

    230
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Серго

  1. А при мен всичко работи по мигачи и аварийни,но на таблото при скоростомера индикаторите за ляв и десен ги няма,не светят.Не е проблема от релето,сменях го с друго и проблема си остава.
  2. Цитиране на предходен пост! Взимаш една шпакла и с нея започваш да разкъсваш лепилото и да отделяш тавана,като внимаваш да не скършиш или пробиеш това което прилича на картон!
  3. Не че се заяждам Колега,но до тук не видях и не прочетох хвалите ли се с клетката,продавате ли я ,подярявате ли я!Няма цена ,няма телефон за връзка с вас!
  4. Сега отново имам термометъра само,работещ лично изпробван от мен и със сменена подсветка от мен,цена 30лв.
  5. Аз мисля ,че с това покриване само може да се спасиш от течаща вода директно върху говорителя,но от влагата която си стой по-трайно във вратата след дъжд или в студените месеци не би те спасило това с наелона или плексигласа.
  6. Да използвам темата на колегата-аз имам два датчика които са ми за продаване,ако някой има интерес да ми пише на лични!
  7. И от Авант да ти предложат щом е от Б4 го вземай,еднакви са.
  8. Ако някой ти предложи и от седан го взимай,еднакви са.Знам го това от личен опит,но не взимай в никакъв случай от Б3,той е мноооого различен като захващане и няма нищо общо с Б4.
  9. Да попитам дали има промяна в цената надолу?
  10. Chorus-I недей,той също не управлява чейнджър!!!
  11. Здравей колега,имам питане към теб.А колко би ми струвало доработката на този апарат с данъчен терминал ,плюс таксата му за SIM картата му?Този апарат и да го подариш на някого в този му вид,ще струва на новия му собственик ПОВЕЧЕ от колкото да си купи чисто нов с вграден такъв!!!
  12. Разширявам ти диапазона на търсенето.И от седан да е също става,еднакви са,но задължително да е от Б4,от Б3 не става!!!
  13. Във всеки град някой занимаващ се с аудио представлява JVC,намери го който е при вас и той ще ти го поръча,аз така направих за един близък до твоя модел.И олекнах с 45лв тогава.Случи се преди няколко години.И го чаках няколко седмици,донехоса ми го от Марс-мамицата им.
  14. От А4 не стават,по-различни са.А тези дето си харесал за Б3 стават за Б4,само ,че и едните и другите като ги наложиш на калника ще видиш какво трябва да отрежеш от новите за да влязат на мястото си и после със силикона прилепваш и си готов.
  15. От онези мъничките ли мигачи търсиш който са на италиянките? http://www.ilkomotor.com/index.php?productID=160 ето ти линк към мястото от което можеш да ги купиш.
  16. Живи и здрави да сме,и тази цена е висока според мен и за мен!!!
  17. Нямам за цел да се заяждам с теб колега,но нов е 85лв. с безплатна доставка от тук http://gps-6.com/6-holux-m-1000-bluetooth-gps.htm. Аз бих ти платил за твоя половината 40лв ако си съгласен.
  18. Вече имам 2бр. датчици за термометъра за външна температура.
  19. Ха така ,онзи ден в моя град в една морга ми го предложиха за 50лева в същото отлично състояние Това не го пиша е цел да се заяждам с колегата,просто се учудвам какво съм изпуснал да препродам
  20. Каква цяла инсталация,аз когато продавах всичко комплект нашите колеги тук всеки искаше на части да продавам,а не комплект,сега ми останаха само датчици няколко.
  21. Серго

    теглич за В4

    И да вмъкна до колегата който е пуснал темата-няма значение дали колата ти е седан или авант щом теглича ти е за Б4 ще стане,еднакви са.И това го знам от личен опит,а не от клякане да погледна под бронята
  22. Серго

    теглич за В4

    Абе момчета като монтирате поне по един оригинален теглич на Б4,тогава ще ми разправяте каква греда си имала колата под бронята.Под бронята има само едни буфери който трябва да изхвърлиш за да монтираш на тяхно място гредата с теглича.
  23. Серго

    теглич за В4

    Хаха,че колега виждал ли си такава греда да има на Б4 под бронята?
×
×
  • Create New...