Jump to content

Пашата

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Пашата

  • Рожден ден 24.04.1975

Друго

  • Kaра
    AUDI A4 QUATTRO

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Велинградчанин живущ в софия

Последни посетители

2950 профилни разглеждания

Пашата's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Д брос Изпратено от моят E6653 с помощта на Tapatalk
  2. Не съм експерт,но съм се сблъсквал с почти същите проблеми. За мигането на лампата за подгрева: На четвърта свещ има закачен един тънък кабел,повери дали е там или да не е прекъснат,проблема ако не е там си провери свещите. При топлия старт решенията са две износен елемент(както колегата е писал по горе) или температурен датчик. Елемента можеш да повериш като при загрял двигател, и знаеш че ще запали трудно, поливаш помпата с вода да я охладиш,ако запали лесно най-вероятно е пътник. Датчика се намира на главата отзад,дано е той,при него решението е нов. Дано съм помогнал успех
  3. И провери дали няма законтящо болтче в отвора за боргията!!!
  4. Купувам винетка за лек автомобил за 2011. GSM:088834087. e-mail:bob.g@abv.bg
  5. Слушай Коко той знае за какво говори. С Bauknecht съм от 5 години и съм сташно доволен. http://mieleservis.net/content/view/12/26/ Все пак пгледни и тези,втора употреа са но и с 2гд. гаранция.
  6. Да поизтупаме от прахта и тази тема Та на въпроса.От два дена и пи мен светна тази индикация,естествено проверих накладките,носе оказаха здрави и достатачно дебели(7-8мм).След товапроверих и нивото на спирачната течност,кято бече спаднла малко под максимума(долях до максимума)но индикацията остана да свети.Проверих и ваг-кома не даде никакви грешки,проверих икабелите на датчиците до шлауха в който се събират с кабелите на abs здрави са Да имате някакви дрги идеи? ПП.Автомобила е AUDI A4 AVANT 2,5 TDI(AKN) QUATTRO 1999.г
  7. Коко просто си нямаш на идея колкоси прав Преди няколко дни си поверих свещите с мултиметар,но от 2 до 4(понеже 1ва зат нафтовата помпа ,адси гадно място)инабедих 1ва.Днес бях в сержис да я сменят и се оказа,че е и тя е здрава.Оказа се скъсан кабел(незнам за какво)
  8. Прави го от скоро,вече е сигорно,че е от изгуряла свещ. Били обяснил защо при теб е направено умишлено?
  9. Здравеите.Проблема ми еследния,при подаване на контакт при студен двигател започва да мига лампата на подгревателните свещи след като запали(пали без проблемно)пак започвада мига.Предполагам,че е отподгревателните свещи но още несъм ги проверявал,ако някои се е сблъсквал с подобен проблем или има по-добри идеи да пише.Колата е Б3 1,6td.Благодаря ви предварително.
  10. http://www.youtube.com/watch?v=pTeNbt_bqH8 от темата хна колегата MadFah
  11. Пашата

    ШИБЕДАХ

    сваля се много лесно.1прибираш капака и развиваш болтчетата.2затваряш го и сваляш плафона в купето,отвътре се вижда едно винтче,развиваш и него(ако е механичен сжаляш и дръшката)и сваляш капака. Сваляш машинката и буташ нагоре и напред ивсичко излиза.
×
×
  • Create New...