Jump to content

ionov

Members
  • Мнения

    113
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    коли

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1926 профилни разглеждания

ionov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да не си ти джамбазина дето продава каляската?
  2. На мен ми се наби в очите тубата с маслото….с оглед на това че този двигател е известен с харча на масло, бих пропуснал.
  3. Информацията в обявата май не е променяна за последната една година. Обслужена преди 100км но 10/2020г , или поне от тогава е разписката за частите.
  4. 12 про наистина е гадно тежък, 12 е супер като тегло. Не знам от къде идва разликата при положение че размери и повечето параметри са еднакви
  5. Аз докато бях при тях само доверен сервиз с възлагателни писма ползвах и бях доволен.
  6. Не се бях загледал в снимката, но и при 3.0 средният разход е около 8,5/100. Поне при мен беше такъв
  7. Аз не вярвам и 2.0 тди в София да прави 6-7, по скоро около 10. Но никога не съм карал такова, ако някой има може да сподели.
  8. Не знам какво точно търсиш и как ще се ползва, но 3.0 тди като разход за вървенето си е ок, с потенциални ремонти за хиляди левове
  9. Не я издържа бяла дълго и изсипа една 4ф-ка за фолЬо
  10. Аз съм си изградил като навик всеки път щом спра колата да включвам ръчната. При автоматика според мен си е задължително.
  11. Бързи, смели, сръчни...идеалната занимавка за днешният ден
  12. Именно този твърдият оребрен шлаух рязах, с нов макетен. Реално е като пластмасов, вади се от гумените неща и внимателно го сцепих. След това като го върнах обратно се събра все едно не го бях отварял за да извадя жиците. А в краищата гумените държачи дето влизат в купето и в капака на багажника ги вадих от самите им гнезда, тях не съм рязал.
  13. Помня че аз подозирах моторче... но от ключа и от бутона на шофьорската врата се отваряше. Само махнах гофрето, един нацяло прекъснат и един на път. Игра поялника + термо шлаух и всичко заспа
  14. @OvivO Същите симптоми имах и аз преди години заради прекъснат кабел. Предполагам си се сетил да провериш за прекъснат кабел при пантите на багажника.
×
×
  • Create New...