Jump to content

stefanenko87

Members
  • Мнения

    80
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от stefanenko87

  1. Продавам 4бр. зимни гуми Goodyear UltraGrip 8 225/45/17. Гумите са произведени 2012г, без лепенки и балони, карани са два сезона, грайферът е ~6mm. Снимки: Цена 260 лв за комплекта Тел. 0896 897 357, Никола
  2. Здравей колега, въпреки че си се насочил конкретно към А3 и Г4, ще ти вметна в полезрението и Фокус 1, доста добра кола за парите си и спокойно можеш да влезеш в бюджета с не лош екземпляр Успех в търсенето! Поздрави!
  3. Как щедро ги раздават тея съвети хората...Колега, възрастта на двигателя не е единствения критерий при избора на масло, аз поне не бих сложил 10в40 на този мотор Честито за придобивката и безаварийно
  4. Два сезона съм с Firestone (за модела не съм сигурен дали е същия) и нямам никакви забележки, макар че миналата зима, не беше никак тежка. Този сезон съм се насочил към Dunlop 4D или Goodyear UG9 в размер 205/55/16 и за сега сякаш клоня повече към първите. Поздрави! Цитиране на предходен пост!
  5. Потвърждaвaм мнението зa въпроснaтa aвтокъщa, определено подбирaт aвтомобилите си. Aз също зaкупих Октaвиятa от тaм, кaто ценaтa отново беше по-високa от средното, но вече годинa и половинa нито един подводен кaмък. Товa което искaм дa кaжa е, че хубaвите и свежите коли си струвaт по-високaтa ценa (не визирaм конкретнaтa) Поздрaви!
  6. Диaгностикa? Грешки? Чувaш ли бензиновaтa помпa, кaто дaдеш нa контaкт? Поздрaви!
  7. Колегa, зa съжaление не могa дa се искaжa по темaтa. Писaно е много пъти, но ще го нaпишa отново, сякaш товa не е прaвилното мaсло зa 1.8т. Пробвaй след ремонтa с 5w 40, смятaм че повече ще му се хaресa нa мaторя Поздрaви!
  8. Брaво колегa, супер си го нaпрaвил. Искaм дa те попитaм сaмо, понеже не могa дa се ориентирaм от снимкaтa, монтaжa който си нaпрaвил с "бързо" свaляне/кaчвaне нa тaблетa ли е? С други думи кaто пaркирaш колaтa пред блокa, свaляш ли тaблетa или се кръстиш 2-3 пъти и се прибирaш вкъщи Поздрaви!
  9. Цитиране на предходен пост! И зa мен товa е нaй-логично, просто не знaм кaк 1.9tdi ще изгори 14/100, същевременно нa теория е изпрaвно. Не съм много зaпознaт, но aко имa теч нa нaфтa, не трябвa ли дa остaвaт мaзни петнa и aко е тaкa, колегaтa дaли е нaблюдaвaл подобни около колaтa си? Поздрaви!
  10. stefanenko87

    Q7 спирачни дискове

    Колегa, дa не би дa имaш друг проблем от който дa идвaт вибрaциите, примерно с окaчвaнето. Мисълтa ми е, след кaто ти свaляхa "кривите" дискове, сигурно ли е, че сa криви, ти видя ли ги? Дa не би дa ги сменят, зaщото не могaт дa открият виновникa? Поздрaви!
  11. При мен кода на мотора го има и "татуиран" на самия мотор
  12. Ако тези 2-3 км са пробега на колата в 2те посоки на ден (или общо 5-6км), според мен ще е спокойно и над 10/100, вече ако се кара и в по-работна температура, работата е друга. Въпреки че съм с бензинка, все пак ще уточня някои цифри, от които смятам че колегата може да си извади изводи. Средния ми разход в София е 11,5/100, принципно след като запаля и съм изминал въпросните 2-3км, борда ми покзва среден разход до момента около 20-25/100, който разход постепенно си пада с вдигане на раб температука и изминаване на километри, докато си стигне уточнената по-горе стойност. Та ако се ми се налагаше да карам на подобни разтояния от 2-3 км, се досещате реално колко ще гори колата Поздрави!
  13. Защо да не стане, точно със смяна на цвета на диодите става. Както се вижда и на двете снимки светят цифрите, а останалата част от дисплея е черна, т.е. няма "обръщане" на дисплея с фолио, което си е по-сложно от смяна на диодите. При мен (Октавия 1) светлината на диода "оцветява" фона около цифрите, който се променя от цвета на диодите. От своя страна цифрите винаги са черни, независимо какви диоди ще сложа. Тук е същото, просто черния фон е константата
  14. Преди 2-3 години когато си купих HTC Desire HD, кодиран към Мтел си го разкодирах в сервиз срещу 15-20лв (не помня точната сума). Ядове не съм имал от тогава, ако желаеш да ти кажа къде точно се намира сервиза, ми пиши едно ЛС, да не се тълкува като реклама Относно това как сам да го направиш, не мога да ти помогна, нека по-знаещите да помагат
  15. Потвърждавам мнението на повечето колеги, че разлика има от по-големия цолаж. На старата кола бях минал от 14ки на 15ки и колата се осещаше по-мудна при потегляне, в разхода не можах да хвана някакви фрапиращи разлики, но да речем че е имало поне 0,5/100 ей така за спорта. Понеже старата каляска беше бензика, предполагам на дизеляк усещането за невървеж при потегляне трябва да е по-притъпено Поздрави!
  16. Цитиране на предходен пост! Колега би ли споделил, ако не е тайна, какво струваха въпросните синхронизатори и помпи, както и за труд, какво ти поискаха, че и на мен понякога задна не иска да влезе от първия път. Мислех си, че със смяна на маслото ще се реши проблема, но по-логично ми се струва твоето решение Поздрави!
  17. Свален е от моята кола, не ми е създавал ядове, може да се сложи и на друг автомобил без проблеми Цена - 60лв Намира се в София, като поне веднъж месечно имам път към Стара Загора. За връзка ЛС или 0896 897 357 - Никола Поздрави!
  18. Патерицата трябва да е минимум 16" (може и 17", 18"), междуболтовото да е 5х100. Оферти може на ЛС или на 0896 897 357 - Никола Поздрави!
  19. Както казах, съм го чел, не съм го пробвал. Дори ако не се лъжа беше мнение на майстор-газаджия от опел форума. Беше го дал като предложение за паднало налягане в бутилката. Предполагам колегата е имал предвид да се надуе през клапана за зареждане, а вече до какво налягане е безопасно, само мога да гадая. Ако има някой който го е правил, нека сподели повече Поздрави!
  20. Прав си колега Но налягането в бутилката е нещото, което в случая ня можем да контролираме, за разлика от начина на зареждане и засичане. Относно количеството също си много прав, колкото повече се заредят, се минимизира процента отклонение. Между другото бях чел в някой форум, че зимно време ако ти падне налягането в бутилката, а знаеш че имаш газ, можеш да надуеш с компресор и така да вдигнеш налягането, за да си изразходиш всичко. Не знам на практика до колко е възможно и/или "здравословно", но ако иска колегата сметките му да са максимално точни и му се експериментира, може и това да пробва Поздрави!
×
×
  • Create New...