Jump to content

q1w1e1r1t

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a6 2000 16v

Последни посетители

668 профилни разглеждания

q1w1e1r1t's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. На моята кола / ACE двигател / като мериха налягането на маслото ми казаха ,че при 90 гр. на празен ход трябва да е 3 бара , а на високите до 6 бара и повече.Успех.
  2. Настрой от 1.1до1.9мм от ръбът.Настройва се от долната страна под клапата - ще видиш как.Успех.
  3. Правилно!Прочети темата - моного е полезна.За изваждането на инжикторите не е нужно да разглобяваш.Ако имат зегерки ги махни и внимателно ги издърпаи без да отвиваш тръбата на инжектора.Добре е на някакъв ептап да ги изчистиш тези тръби, защото сигурно имат ръжда в тях.Преди изваждането на инжектора напръскай с WD40 или с друг подходящ спрей там където влизат в двигателя и изчакай малко ,защото може гумичките на ижектора да са запекли.Успех.
  4. Здравей.Не е не необходимо да сменяш инжекциона!!Можеш да си го настроиш и оправиш.Първо изправи клапата /става доре с камък от гидоре 17 или 19 и чук/,провери я дали е права като я сложиш на стъкло.След това регулирай тази клапа по схемата-от ръбът на 1.1 до 1.9 мм.След това сложи гофрирания маркуч и запали да видиш как ще работи на газ и бензин и напиши за резултата.Ако има проблем ще направиш още процедури.Успех.
  5. Здравей.Това на място ли го прави или в движение?Ако е на място може би акумолартора на налягане е повреден.От там трябва да започнеш да проверяваш.
  6. Здравей RaDi_b4.За някои от нещата си прав.1:Трябва да се насочи питащия.Т.Е. когато не ЗНАЕТЕ лили не сте сигурни по-добре не го обърквайте!Това ще го затрудни по всякакакъв начин дори и финансово.;за други- 2:Механичният инжекцион е с-ма прецизна ,лесна за настройка ,вече не е скъпа ,и когато ОБИКНОВЕННА газова уредба се настрои добре работи прфектно! 3:Теч на бензин в-ху въздушния филтър-изтича бензин от иглата.При някои инжекциони има система ,която го събира и го отвежда на вън ,но при други няма.Налягането може да падне в зависимост от интензивноста на теча.При Мецедесите капе в колекторите и се изгаря. 4:Най-слабото място на мех.инжекцион е потенциометъра ,но и той се ремонтира.Така че механичната инжекция е малко капризна ,но всъщност си е ОК.
  7. Вдгни капака на двигателя.Вдясно има един малък черен капак.Под него има няколко бушона.Единия е на запалката.
  8. Проблема ти е в дебитомера!
  9. Провери дюзите да няма запушена.Въэможно е да е и акумолатора на налягането.Може и дебитомера и електрониката която е върху него.
  10. Имам за А6 С4 до 1997г.Ако мислиш ,че ще стане 0878140858-Мартин.
  11. Продавам оргинален теглич за А6 С4 .Отговори само на тел.0878140858 или q1w1e1r1t@abv.bg
  12. Имах точно същия проблем 1см не се затваря.Беше се счупил един от пластмасовите водачи на жилото.Жилото се реже в края където е занитено /може да се направи само веднъж/ ,вади се счупения водач и се слага новия.Жилото се занитва в края.
×
×
  • Create New...