Jump to content

kamen martinov

Members
  • Мнения

    124
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kamen martinov

  1. 50лв.за повече си е скубене.И само със скоба.
  2. И аз така ги правя,няма мърдане.Бързо ,лесно и ефикасно.
  3. Защо си мисля че проблема е по скоро механически от колкото електронен,провери си маркучите на турбото и най вече този който отива към ГНП и се включва в турбокоректора на помпата може да се е цепнал и от време на време изпуска и от там няма какво да подаде въздух на клапана за да се увеличи дебита на горивото и да има тяга.
  4. колко и е данъка с този мотор иначе е страхотна харесвам големите и мощните успех.
  5. kamen martinov

    Парното е хладно

    Колега не се самозалъгвай,когато е запушено така става все едно има въздух и те подлъгва и влизаш в едни филми не е за разправяне,единствения сигурен начин е смяна на радиаторчето от опит ти го казвам това което описваш по горе съм го минал и след като го смених всичко заспа-успех.
  6. Кабелите на багажника имал съм същия проблем.
  7. много интересно как провери тампона на карбуратора.
  8. Рдиатор на парното на 100%-боклуци в охладителната с-ма получава се нещо като тиня и се запушва радиаторчето,другото положение е фалшиво радиаторче което не издържа на температурата и също се запушва ,всички други опити съм ги пробвал без никакъв резултат.
  9. В сервизите колега миналата година ми искаха 180лв.за труд ти си се упражнявял на твоята кола а на чужда е малко по различно.Аз лично около 50лв.труд.Поздрави.
  10. А вие що не му го направите безплатно като сте такива самаряни,имате ли си на идея колко време,труд и нерви отнема да я разглобиш и сглобиш или си чешите езиците......
  11. аз моето го побългарих като взех от левия габарит + и го свързах към + на осветлинието на парното и всичко светна
  12. проблема си го реших днеска запретнах рькави и си го смених тькмо икономисах някои лев.поздрави на всички и благодаря за отзивите
  13. Вьпроса е следния кьде могат да ми сменят радиаторчето на парното и горе долу колко ще струва.Става вьпрос за София
  14. а твоята защо не я виждаме .просто да коментираме или и ти си от тези които само се чешат.
  15. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ПОЛЗВАМ ТЕМАТА НО ГО ИМАМ СЬЩИЯ ПРОБЛЕМ И СЬМ РЕШИЛ ДА СМЕНЯМ РАДИАТОРЧЕТО НА ПАРНОТО.ТА ВЬПРОСА МИ Е КЬДЕ МОЖЕ ДА МИ ГО СМЕНЯТ И ГОРЕ ДОЛУ КОЛКО ЩЕ СТРУВА .
  16. явно че може а вьпроса е кьде в София че на много места казват че не може да се монтира
  17. вьпроса ми е дали може да се монтира обикновена АГУ на DZ мотор механична инжекция и ако може кьде в София
  18. kamen martinov

    питане

    някой би ли ми казал колко струва уред за измерване на оборотите да кажем в случая марка cz
  19. втулките на магарето сменят ли се кофти и ако знаете някаква цена за части и сервиз в София за ремонт.И друго има ли вероятност рейката да си заминава вече и затова да се получава този ефект моята е механична и при леко вьртене ляво и дясно се чува леко припукване.
  20. ще погледнем и това мерси колега
  21. как си дрьнкат така та аз имам усещането че ще се разпадне
  22. проблема е следния предницата ми хлопа в дясно много приятно че чак имам чувството че двигателят понякога ще избяга.тампони на двигателя сьм сменял скоро шарнирите казват че са добре и просто не знам какво да я правя а нещо стана и по нестабилна дали е от стабилизираща щанга или нещо друго незнам ако някой е имал подобен проблем да сподели
×
×
  • Create New...