Jump to content

kotzeto

Members
  • Мнения

    63
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Opel Astra OPC

Последни посетители

815 профилни разглеждания

kotzeto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, какви са разликите в двете коли, освен различната мощност, по- твърдото окачване при S6, хромираните огледала и броните? Има ли някои екстри при S6, които ги няма при А6 и изобщо какви са разликите между двете, които не се виждат с просто око, както и каква е разликата в изпускателните генерации?
  2. Каквото и да решиш помни, че живота е твърде кратък, за да не караш осем цилиндров автомобил...
  3. Колеги, към кого мога да се обърна за проверка на един вин номер? Номера е WAUZZZ4DZ1N012318
  4. Заради окачването. Вече се насочвам към s6 c5, защото ми се струва, че s4 е малко тясно пък и "живота е твърде кратък за да не караш осмак" ,както казва един приятел.
  5. Аз и по-горе казах, че става дума за ръчни скорости и при двете. Също така ще е с газ колата. Искам комфортен автомобил с голям двигател, който да мога да сръчкам от време на време, когато съм сам без домочадието в него. Аз и по-горе казах, че става дума за ръчни скорости и при двете. Също така ще е с газ колата. Искам комфортен автомобил с голям двигател, който да мога да сръчкам от време на време, когато съм сам без домочадието в него.
  6. Еми семейният съвет ( жената) реши, че не мога да си взема WRX, а ни трябва комби. Затова се спрях на някой от двата модела. Запознат съм с това, че частите за s6 са поръчкови и почти ги няма на старо, но ще го преживеем. Интересува ме кой двигател е по-малко проблемен и коя кола има по-добро пътно поведение, и е по-лесна и евтина за подръжка
  7. Колеги, трябва ми семейно комби и се чудя кое е по-добро и по-лесно за подръжка от двете. Въобще плюсове и минуси. Става въпрос за ръчни скорости.
  8. За ядене на баница на задната седалка...
  9. В рамките на 10000 лв а8/s8 d2 е най-добрата кола, която можеш да си купиш.
  10. Тази за 12999 лв, която е с ръчни скорости се продаваше февруари-март в ник ауто за 9000лв на табела и човека каза, че ще ми я даде за 8000. Тоя пич май иска да изкара някой лев с препродажба.
  11. kotzeto

    Скоростна кутия s6 c5

    А тази, на която има само P, R, N, D и S под него, каква е?
  12. Колеги, каква е разликата между скоростните кутии със спорт режим и тези, на които пише 1, 2 и 3 под D? И двата вида ли са zf 5hp24 или тази със спорт режима е zf6, като тези в а6 4f?
  13. http://pbbrakes.com/audi-a8-d3-coilover-suspension-kit.html В Англия има и трайно решение на проблема при д3. За нашата родна действителност май това е най-доброто решение.
  14. kotzeto

    a8 d3 suspension conversion kit

    Да, то и на сайта си пише, че след замяната лампите остават да светят. На мен ми беше интересно как се променя пътното поведение, но явно в България все още никой не го е правил на Ауди. За БМВ Е65 отзивите са чудесни.
  15. kotzeto

    Мнения за А8 2001г Д

    Не и дизел. Гледай 3.7 или 4.2 бензин.
×
×
  • Create New...