Jump to content

kotzeto

Members
  • Мнения

    63
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kotzeto

  1. Колеги, какви са разликите в двете коли, освен различната мощност, по- твърдото окачване при S6, хромираните огледала и броните? Има ли някои екстри при S6, които ги няма при А6 и изобщо какви са разликите между двете, които не се виждат с просто око, както и каква е разликата в изпускателните генерации?
  2. Каквото и да решиш помни, че живота е твърде кратък, за да не караш осем цилиндров автомобил...
  3. Колеги, към кого мога да се обърна за проверка на един вин номер? Номера е WAUZZZ4DZ1N012318
  4. Заради окачването. Вече се насочвам към s6 c5, защото ми се струва, че s4 е малко тясно пък и "живота е твърде кратък за да не караш осмак" ,както казва един приятел.
  5. Аз и по-горе казах, че става дума за ръчни скорости и при двете. Също така ще е с газ колата. Искам комфортен автомобил с голям двигател, който да мога да сръчкам от време на време, когато съм сам без домочадието в него. Аз и по-горе казах, че става дума за ръчни скорости и при двете. Също така ще е с газ колата. Искам комфортен автомобил с голям двигател, който да мога да сръчкам от време на време, когато съм сам без домочадието в него.
  6. Еми семейният съвет ( жената) реши, че не мога да си взема WRX, а ни трябва комби. Затова се спрях на някой от двата модела. Запознат съм с това, че частите за s6 са поръчкови и почти ги няма на старо, но ще го преживеем. Интересува ме кой двигател е по-малко проблемен и коя кола има по-добро пътно поведение, и е по-лесна и евтина за подръжка
  7. Колеги, трябва ми семейно комби и се чудя кое е по-добро и по-лесно за подръжка от двете. Въобще плюсове и минуси. Става въпрос за ръчни скорости.
  8. За ядене на баница на задната седалка...
  9. В рамките на 10000 лв а8/s8 d2 е най-добрата кола, която можеш да си купиш.
  10. Тази за 12999 лв, която е с ръчни скорости се продаваше февруари-март в ник ауто за 9000лв на табела и човека каза, че ще ми я даде за 8000. Тоя пич май иска да изкара някой лев с препродажба.
  11. kotzeto

    Скоростна кутия s6 c5

    А тази, на която има само P, R, N, D и S под него, каква е?
  12. Колеги, каква е разликата между скоростните кутии със спорт режим и тези, на които пише 1, 2 и 3 под D? И двата вида ли са zf 5hp24 или тази със спорт режима е zf6, като тези в а6 4f?
  13. http://pbbrakes.com/audi-a8-d3-coilover-suspension-kit.html В Англия има и трайно решение на проблема при д3. За нашата родна действителност май това е най-доброто решение.
  14. kotzeto

    a8 d3 suspension conversion kit

    Да, то и на сайта си пише, че след замяната лампите остават да светят. На мен ми беше интересно как се променя пътното поведение, но явно в България все още никой не го е правил на Ауди. За БМВ Е65 отзивите са чудесни.
  15. kotzeto

    Мнения за А8 2001г Д

    Не и дизел. Гледай 3.7 или 4.2 бензин.
  16. kotzeto

    a8 d3 suspension conversion kit

    изрично казват, че за сега няма решение за лампите, т.е. те остават да светят след тази интервенция.
  17. kotzeto

    a8 d3 suspension conversion kit

    Хах, никой ли не може да изкаже мнение?
  18. kotzeto

    a8 d3 suspension conversion kit

    http://pbbrakes.com/audi-a8-d3-coilover-suspension-kit.html Колеги, какво ви е мнението за такава смяна на въздушното окачване със стандартно. Ясно е, че ще се загуби комфорта при возене, но предвид качеството на родните пътища и цена от 1700 лв с доставката, мисля, че е оправдано. Въпросът ми е дали някой го е правил и какви са му преките впечатления от тази интервенция.
  19. А има ли опция за смяна на окачването с макферсон както става на Cl 500, но неговото е хидравлично. За д3 не можах да открия такива кмплекти в нета. И до колко е оправдано такова нещо, щом рециклирането е 400 лв на възглавница.
  20. Някой поне са изкаже мнение за този модел и този двигател като цяло?
  21. http://www.cars.bg/c1054389 Колеги, гледам тази кола е с лепенка на АКБ. Някой знае ли повече подробности за нея, че един познат гледа за такова ауди и ме помоли за съдействие.
  22. Колега, кажи какви са проблемите, че в обявата пише перфектен, което очевидно не е вярно.
  23. Колата е форумна, взимай я, няма да съжаляваш
  24. kotzeto

    Разходи A8\S8 D2

    Би ли споделил какво горе-долу си сменил за тези 4000 лв?
  25. Въпроса ми беше освен го, каско, данък и гориво, колко горе-долу ви излиза подръжката годишно.
×
×
  • Create New...