Plazzely

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Plazzely

 1. Здравейте! Ще ретрофитвам мултиволан от А4 (имам си бег, модул всичко). Буксата от А4 успях да пригодя да защраква към лентовия кабел. Сега идва момента с пренареждането на буксата, тук виждам затрудения. Извадил съм "секрета", но пиновете не виждам как да ги извадя.😨 Намерих тези инструменти за вадене на пинове.... не знам да ли биха свършили работа. Ще се радвам, да споделите опит с какво и как. П.С. Като за десерт всички кабели са черни, цветна кодировка няма. 😁
 2. Малко споделен опит по монтажа на Ashtray delete. 8P0863301A4P След свалянето на пепелника и поставянето на “лигена” се получава това отваряне в задната част: Видях, че се свалят “страниците”, за да легне, но не показаха най-същественото в клипа- подпъхването на на “лигена” в улея на страниците, което намерих в друг клип: Пакета за непушачи включва и извод за 12в с капаче, който също беше добававен.
 3. Борбата с лентата с бутоните приключи успешно!Необходимо е зарязване на горните две ламелки на аврийния бутон. В снимката по-долу с червено съм отбелязъл прореза, който трябва да се направи в 2-Дина:Сехемата за връзване на буксата е качената от мен, като на 5 ПИН при мен е жълто/черен (нямам черен или черно/лилав кабел).
 4. Здравейте, имам нужда от малко наставления за монтажа на фейслифт летнтата с бутони. Буксата за ЕСП е различна и трябва да се закупи 6R0972930А (10 пина), нея вече я имам. По тази схема ли се нарежда: Пин 1- кафяв кабел Пин 3- син или синьо/сив Пин 5- черно или черно/лилав Пин 7- жълто/лилав Пин 8- зелено/червен Виждам, че ще се наложи пилене за да влезне... по усет аварийните опира в задната 1/3, ако има хора с опит, моля да споделят от конзолата ли пилихте и за кой бутони.
 5. Продавам двоен дин за Ауди А3 8п, както е на снимките с визитник и бутони: -аварийни -passenger airbag off -ESP Цена:120лв Моля, търсете ме на телефон: 088 68 100 62
 6. Може да проваш да намериш повече за колата в сайта Carvertical. Струва 30лв, но ако нямат история, спокойно си искаш парите и ти ги връщат. П.С. За моята италианка не намериха нищо и в рамките 5-6 работни дни парите ми бяха отново в сметката.
 7. Здравейте колеги, днес смених “комфорт модула”, модула е без разлика в кода от стария. Та след поставятето му ми излезнаха грешки за в алармата и колата не се заключва( централа го няма). Предполагам трябва да се обучи ще се радвам да ми ударите едни рамо с указания. Поздрави!
 8. Здравейте, колеги! Имам наличен: - темпомат 1K0 953 513 A - Sterling wheel modul 1K0 953 549 A Съвместими ли са тези два модула, да започна да дерзая? Поздрави!
 9. Ще подновя темата с моя разход. 2.0тди (БКД) 3-4врати. Така, зимният ми сет е 16" от А4 Б5 с гуми Мишелин Алпин 5 /205/55/ с него на 07.12.16г.- 3ма човека и багаж, маршрут: София- Мала Църква 4.7/100 Мала Църква- София 4.2/100 Средно 4.5/100 Предимно с 80-90км/ч някъде и надолу. Преди седмица с летният сет: джанти ББС РС 7.4кг и гуми Фалкен 913 - 225/45/17, по маршрут: София- Сандански 4.8/100 Сандански- София 5.9/100 Седно 5.4 като съм спазвал всички ограничения на скоростта, без климатик. Стойностите са бордови, но съм го засичал в грацки условия- няма отклонения. Поздрави!
 10. Здравейте, бих се възползвал от вашата отстъпка за оригинални части. Купувам МАП сензор за ауди А3 8п 2.0тди БКД 16в

  (038906051c). Поздрави!

 11. Благодаря колега, оказа се бушона отзад (както каза), вече е сменен и се радвам наново на навигацията! Поздрави!
 12. Този в моторни отсег, навигациятата не съм в свалял!
 13. Здравейте колеги! Навигацията е първо поколение...2004 и няма признаци на "живот"! Историята започна с зареждането на акулолатора (тъй като карам на къси разстояния) след поставянето му навигацията не се пуска... Може и преди това да е "починала" аз много много не я пускам за тия къси разстояния. Проверих да не е думнал бушона за жалост не е... Искам да попитам отремонтират ли се, някой доволен, недоволен от сервиз...
 14. Черни лъскави греди между прозорците Преди време попаднах на следната тема: цЪк. Инвестицията в нови ми се вижда безсмислена, махането на мойте и боясиването им е свързано с разпробиването на нита инт., а то пък ми се вижда много инвазивно с неясен край след моята намеса или нечия друга... За това реших да ги облепя с фолио на 3М черен гланц G12. Прилагам снимков материал: Преди: След: П.С. Мисля, че постигнах задоволяващ ефект спрямо вложеното. Поздрави!
 15. Обмислям смяната, но тъй като попадам в рискова възрастова група и цените на другите големи компании не са конкурентни. Зададох и аз този въпрос за имобилайзера, отговора беше: Шунира се много лесно през ОБД и все едно го нямаш. Нямам представа от тези неща, но да сложа нещо което прекъсва паленето нефабрично ми звучи много ненадежно...
 16. И аз да се включа към темата, имам фабрична аларма, но на моя застраховател "Левинс" не му достатъчна, защото не прекъсва паленто при пищене...има ли го този филм и при другите застрахователи?
 17. Продавам оригинални алуминиеви джанти, 17" ет56 7.5ж, произведени в Германия, дойдоха с колата от Италия, нямат следи от корозия, нямат заварки, парави инт. Цената е 300лв (БЕЗ ГУМИ). При сериозен и интерес цената може да бъде коментирана. Намират се в София, за допълнителна информация, снимки инт. не се притеснявайте да ме потърсите на телефон: 088 68 100 62
 18. @Vantage ,напълно подкрепям за по тъмната джанта, но пак сива, нещо от рода на "Nardo gray". Иначе това ми се върти в главата като цвят по натам:
 19. Да се похваля и аз с нещо ново във визията (BBS RC 17" ет35 8j). Джантата е на гума 225/45/17, почти не опира само при силно странично заклащане със скорост...като се има в предвид и че снижена 55/45мм.
 20. При един колега си правя диагностиката, от както съм я взел. Сега гледаме архива, но нищо свързано с това... Не пречи да я боднем и при теб така или иначе ще се видим!
 21. Пробвал съм не става, но интересното е, че ако шибидаха е отворен го затваря, а който и да е от прозорците не го затваря...
 22. Ще използвам тази тема и за моя проблем, защото е под същотото заглавие. Преди време "шофьорската" прозорец започна да дава проблеми, в началото от време на време не искаше да се сваля при затворена врата само при оворена, като го оторя и затворя вратата 2-3 пъти се оправяше. После започна да си се сваля нормално, мъката беше с дигането... И сега тотално отказа когато цъкна кочето надолу не се чува нищо само, а когато цъкна на нагоре чувам цъкане на реле . Та въпроса ми е, какво може да е , нещо механично ли е (я ролка, жило инт не ги разбирам) или нещо по електрониката, бутончето си е заминало или модул.
 23. За лака и аз го милех, но все пак го сложих, а й винаги може да се зашкури до гол метал или да падне сам. Мислех да слагам хромирани накраници, но когато загледах колата си имаше това което е на снимката... колата 2.0тди(140). Намерих тази снимка отдолу не изглежда нещо "ромско" да е правено, поне на пръв поглед от снмката.