Jump to content

Audi A4 1.8 20V avant ремонт


Steliyan

Recommended Posts

Audi A4 1.8i 20V 1998г

-двигателно масло

-Ангренажен ремък

-Ангренажна ролка

-обслужващ ремък

-въздушен филтър

-маслен филтър

-горивен филтър

колко ще ми струва това оринтировачно.

Благодаря предварително.

Редактирано от Steliyan
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега само газовата шпула ти е 250 ролка 140 ремък 90паразитна ролка 40 +работа около150 отделно масла филтри /маслен ваздушен ина купето и горивен са около 150 но на тази дилема има решение слагаш нормален ремък иобикновена ролка които струват общо 95лв и проблема ти е решен аз в момента съм така вече 50 хиляди и нямам грижи :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не бих предлагал тая трансформация - ти си си поел риска, не е казано, че всички трябва да си рискуват 20те клапана да се срещнат с буталата. Щом в Ауди са решили така въпроса, значи това е. Всичко друго е абсурдно. Ако нямаш пари за такова обслужване, защо си купуваш такава кола изобщо, че после да почнеш да я побългаряваш. :arrow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... но на тази дилема има решение слагаш нормален ремък иобикновена ролка които струват общо 95лв и проблема ти е решен ...

Интересно решение. Дали обратното е възможно - на АЦЕ да сложа хидравличен обтегач?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей,аман от простотия във техническите раздели. Надявам се, че момъкът с предишния пост е поне минимално по-грамотен в техниката, отколкото в граматиката. Иначе би било малък ужас!!! А колкото до теб Жоро, хайде стига скачахте като ужилени по задниците, когато бъде изразено някое "еретично" мнение, касаещо авточастите. Щом не са от теб, значи не стават! И само вашето мнение и ващите знания и умения са единствените! Ако само можехте да видите отстрани колко жалко изглежда всичко това, щяхте да се позамислите какво пишете.Обърнали сте форума на реклама на собственото ви чувство за величие и безпогрешност. Направо да ти стане гадно, когато четеш купчината глупости тук!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом в Ауди са решили така въпроса, значи това е. Всичко друго е абсурдно.

Жоре, много тесногледо виждаш нещата. Абсурдни са куп неща, които са "решили от Ауди" а и от много други велики автопроизводители!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма съмнение, личното ми мнение за Б5 е пълен абсурд. Не може кола от тоя клас да изисква купища пари за читав ремонт. А6 Ц4 дето е от горния клас е пъти по-смислено и по-евтино за обслужване.

За поста на Влади - смешно е. Само моите части - тука някаква клика сте се събрали и си повтаряте една и съща глупост като мантра. Мои части са само тези на колата ми. :arrow: Други части нямам и не държа. Жалкото е, че те уважавах някога си, а от доста време насам не виждам причина за това. :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма съмнение, личното ми мнение за Б5 е пълен абсурд. Не може кола от тоя клас да изисква купища пари за читав ремонт. А6 Ц4 дето е от горния клас е пъти по-смислено и по-евтино за обслужване.

Жорка като си казал А, кажи и Б. Т.е. че и А6 (Ц5) и А8 ( Д2) са пълни абсурди сравнени с Б4 и Ц4.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма съмнение, личното ми мнение за Б5 е пълен абсурд.

За поста на Влади - смешно е. Само моите части - тука някаква клика сте се събрали и си повтаряте една и съща глупост като мантра. Мои части са само тези на колата ми. :hilezh: Други части нямам и не държа. Жалкото е, че те уважавах някога си, а от доста време насам не виждам причина за това. :unsure:

Каква клика те гони бре момко7 Аз битките си ги водя сам. Колкото до пубертетските реакции по отношение на критиките, от сорта -"Ни тъ убичам вечиии".....

Та основната ми мисъл в предишния пост беше, че за да плещиш критични празнословия по отношение техническата издържаност на този или онзи автомобил, двигател, или нещо си,ти трябва да изпълняваш едно от двете условия по-долу.

Да познаваш в детайли съответната джаджа, като знаеш кое, как и защо е направено точно така. Това е първо.

Или второто... Да можеш да го измислиш и направиш по-добре.

Кое от двете условия изпълняваш?????

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ти защо си мислиш, че не отговарям - ясно е - плещите за идеята да спорите, а кое как е реално няма значение!

robobug, в американските сайтове за авточасти няма Ауди с мотор под 2.6, има 2.6, 2.8 и нагоре. Защо си мислиш, че не е продаван там, като баш за там е правен. От 2.2Т се качват на 2.6 и тн. Явно и ти си от знаещите, ама не съвсем!

И при положение, че в Европа го слагат на 80, 100, А4, А6 с и без куаттро, в колите от Германия е най-масовия мотор за А6, да ми говорите, че не е сполучлив, че е провал и тн - смешно е наистина. При положение, че и в Щатите е продаван - що за глупости изписахте се чудя. Поне четете малко, преди да се изтръскате някъде. Или щото сте анонимки, та не е грижа много. :gruebel:

Влади, никога не съм имал лоши чувства към теб, ама много насериозно си се взел, човек. На 20 дето ти се кланят в Препоръчани сервизи има още толкова дето няма да стъпят пак при теб, или поне аз за толкова знам. Не си безгрешен и не знаеш всичко, както и аз, и всичко останали. Та по-полека с нравоучението - имам доста да уча, но не значи зе тръгвам от А и Б. Доста по-напред съм отколкото можете да предполагате.

Редактирано от gsb
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както винаги щипваш нещо незначително и маловажно от някои пост и изписваш......

За втори път си пускам търсачката на браузара да проверя кой е написал "провал" и "сполучлив". Търсачката ми казва, че само в твоя пост се срещат тези епитети. :zustimm:

Защо не коментираш по същество конструкцията на мотора?

Защото не може и повече го устройва да отбягва конкретиката. Нещо като- "А вие защо биете негрите?" Затова и като го понастъпих, веднага подкара песента, колко хора били недиволни от мен. Ами аз съм просто гайкаджийче, без мания за величие. И понеже не отговарям на изискванията, които ти споменах вчера- не се изхождам колко са тъпи и некадърни тез или онез.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затварям темата, за да няма драми, с прочистване явно не става :rolleyes:

Моля всеки, който има мнение по ТЕМАТА, нека прати едно ЛС и с радост ще я отворя да си добави мнението, после пак ще я затворя.

Спорен ден на всички :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...