Jump to content

Помпа-дюза или какво е важно да се знае?


Vankata_84

Recommended Posts

Искам да споделя че след смяна на всички дюзи една по една това претрисане си остава,явно не е  дюза.Спирам да се занимавам с нея,направо я намразих,само пари набивам в нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 131
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Със нови или с втора употреба ги сменяш? Един мой познат така ги въртя, сменя една по една и все нямаше оправяне докато не сложи 4 еднакви дюзи втора употреба, но свалени от един двигател. Явно има значение това да са еднакви (работили еднакво време), защото ако сложиш една нова на три стари - вероятно няма да работят добре, защото ще се опитват да компенсират. Аз затова реших да ги сменя и 4-те, но нека дойдат и ги сложа - тогава ще споделя мнение. Силно ми се иска да не съм разочарован от гимнастиката, че набутването ще е голямо  :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със 2-ра употреба.Купих от колега от форума дюза,на ваг кома дава много добри показатели.Интересното е че кадето и да я сложа няма абсолютно никаква разлика в поведението на колата.Незнам дори и да купя четери еднакви от един двигател дали изобщо ще има ефект.Неми се наливат само пари а да няма никакъв ефект от цялата работа.На брата пасата по ваг ком дюзите му са направо на умирачка а работи като часовник.


Много ми е интересно защо като е студена не го прави а като мине 60 градуса и започва да клати мотора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен беше започнала да пали трудно и след смяна на първа дюза се оправи. Странното е, че на компютъра ми показваше, че тази дюза работи сравнително добре, а 3-та е в пъти с по големи отклонения. Но когато отидох при ifidik той категорично каза, че 1-ва е за изхвърляне и я смени. Паленето се оправи. Каза, че и 3-та е за смяна, но първата била по зле....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...