Jump to content

Решение на УС относно потребителя ИСО


Recommended Posts

Здравейте,

След развитието на обстоятелства покрай потребителят ИСО (Искрен) управителният съвет на Ауди Клуб България взе решение преждевременно да прекрати правата му като член на клуба и регионален модератор.

Други мерки по случая от страна на УС няма да бъдат предприемани.

Адрес на коментара

А парите на лушиту? Какво ще стане там?

Не мисля, че това е работа на УС или който и да е друг освен на Искрен и самата Лушиту.

Адрес на коментара

Не мисля, че това е работа на УС или който и да е друг освен на Искрен и самата Лушиту.

да,не са наша работа и техните отношения,само че него го разжалвахте,което за мен няма особен смисъл, с оглед на това че не в никъв гъдел да си акб мембър поне според мен де,а нейния баланс все още е на -300 лв.

Само се опасявам ,че тя няма да сепочувства добре да й предлагаме да х създаваме касичка,по-скоро някакси трябва гусин тариката да й ги преведе скоростно,най- малко от възпитание!

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3

Адрес на коментара

@Nasti, tова СПАМ ли е :hilezh:

Иначе по темата- няма нужда да се пускат възклицания, охкания, пъшкания и да се чати- целта и е да бъде лесно намираема и да уведоми всеки, заинтересован какво е взето като решение от УС на АКБ (аз също почерпих информация от темата ;))

Умишлено не е затворена, за да може всеки, който има да напише нещо по темата, да го направи.

Редактирано от Ivo_Dinkov
Адрес на коментара

Благодаря на УС за взетата позиция по въпроса :)

А некво развитие по личния въпрос с паричките има ли ?

Или въпросния след като го "показа" на яве , отказва да контактува с теб и да върне заема

Адрес на коментара

А парите на лушиту? Какво ще стане там?

Това са си техни отношения, Ауди Клуб България не е съд, за да решава финансови спорове между потребители на форума. Решението ни е продиктувано единствено от моралния аспект на проблема и желанието ни АКБ и членовете му да не се асоциират, а да се разграничат от подобни прояви.

Дайте членския му внос на Лушито... само като идея...

Това не е сериозно... Ти в качеството си на каква даваш подобни предложения?

да,не са наша работа и техните отношения,само че него го разжалвахте,което за мен няма особен смисъл, с оглед на това че не в никъв гъдел да си акб мембър поне според мен де,а нейния баланс все още е на -300 лв.

Дали за теб има смисъл от тези действия и какво е членството в АКБ според теб, няма особено значение :zustimm: За щастие, не за всички АКБ е само удобна чат платформа, а нещо повече от това. Пак да кажа - кой на кого си дава парите и как си обезпечава вземанията не е работа на АКБ дотогава, докогато тези действия не засягат имиджа на Клуба. Направихме единственото възможно, като с това показахме недвусмеислено отношението си към случая.

  • Like 7
Адрес на коментара

Васко,ако можеше да мислиш малко повече като "ти" , вместо като "АКБ" щеше да разбереш какво имам предвид ,ама ти веднага реши да ми изтъкваш колко сериозно всъщност е да си "АКБ"....добре,съгласих се!

Много моля лушиту,когато (изобщо) си получи парите обратно,да каже тук ако иска..

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3

Адрес на коментара

Васко,ако можеше да мислиш малко повече като "ти" , вместо като "АКБ" щеше да разбереш какво имам предвид

Честно казано не разбрах какво искаш да ми кажеш, явно мисленето по принцип ми е трудно... Винаги съм склонен да прочета мнението ти, дотук единствено разбрах, че АКБ е нищо, почти е срамно да се членува в него, а цялата идея е да драскаме във форума и да се правим на оборотни батки с ненадминато чувство за хумор. В същото време добре сме наложили санкция, но тя реално не е сакнция, един вид почти сме го отървали от "бремето" АКБ. Всъщност е трябвало да издадем осъдително решение срещу ИСО, по силата на което момичето да си събере сумата чрез съдия-изпълнител /или чрез форумен потребител със завидно лично тегло/. Другият вариант е да обезщетяваме всеки излъган във форума на АКБ с пари от клубната каса. Възможността се обсъжда, но още е рано за решение в тази посока. Ти какво предлагаш всъщност да направим в тази и без това достатъчно грозна ситуация? :unsure:

  • Like 4
Адрес на коментара

Когато пусках темата за Искрен дори не очаквах да има каквото и да е развитие.. просто исках да се знае какво се случва..Пускайки темата се чувствам задължена да ви държа в течение на всичко ,което се случва и съм далеч от мисълта ,че при някакво развитие ще премълча....Мерси на всички , които ме подкрепиха и на УС - за справедливото решение...

  • Like 3
Адрес на коментара

Честно казано не разбрах какво искаш да ми кажеш, явно мисленето по принцип ми е трудно...

Имаш много добро и правилно мислене, лошото е, че много рядко прибягваш към употребата му. Съвсем искрено и добронамерено ти го заявявам. :bia:

Адрес на коментара

Оценките от теб винаги са били много важни за мен, сам се сещаш, че ти го заявявам с всичката ирония, на която съм способен :zustimm:

  • Like 1
Адрес на коментара

За председател на УС най-срамното нещо, според мен, е да заявиш публично и на всеослушание, че не приемаш като критика изказването на официален член на АКБ. Лично мнение.

Редактирано от RaDi_b4
Адрес на коментара

...според мен...Лично мнение.

То оставаше да е чуждо мнение. :)

Членуването в АКБ не ти дава право да се държиш по този начин с Председателя, а след това да търсиш закрила зад статуса си на член. Каквото повикало, един вид :zustimm: Отделно от това в оценката, че рядко ползвам мисленето си, аз не виждам критика, а само обида, макар и прикрито зад "колко добронамерено ми го заявяваш"!

П.С. Айде стига глупости, темата е достатъчно важна :steinigung:

  • Like 1
Адрес на коментара

А освен понижаване в йерархията и орязване на модераторски права, нещо друго не е ли направено?

БАН например? Щото банове и предупреждения се раздават като дъвки за щяло и нещяло, а сериозните неща остават встрани и винаги се разминават.

Все пак един БАН със сигурност ще сведе до минимум още някой да бъде "ужилен".

ПП: Нямам нищо лично срещу Искрен, просто питам защото и аз съм ял дървото от тарикати във форума и дори след оплакване нищо не последва, че даже и предупреждения бях отнесъл задето съм го бил нахранил паляка :stupid:

  • Like 5
Адрес на коментара
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...