Jump to content

мнение за а8


Recommended Posts

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11361725366101239&f1=details&slink=2epvrv Какво ви е мнението за този екземпляр , какво да се погледне на първо време , след няколко години отсъствие от Ауди мисля отново да се върна на марката , но малко честно да кажа ме е страх защото преди имах така известният душегуб с него само проблеми и ремонпи имах и се разочаровах от марката. Та мисълта ми е да не стане същото и с този автомобил.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хубава кола трудно ще стигне висините поставени от ВАг при душегуба но има все пак в предвид ,че частите за а8 не са на нивото на с5. Отделно че е една от първите като цена и самият екземпляр може да има грижи или поне нужда от внимание. За тия парички изглежда изкушаващо АЗ не бих де ама може да имам по-траен спомен от душегуба :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че ще има нужда да се погледне е ясно, въпроса е да няма някакви фрапантни неща, та на какво точно да обърна внимание при огледа . Предполагам за обслужване щи отидат около 1500лв а и притеснението ми е за скоростната кутия дали е надеждна . За вэздушното окачване не знам много но имах х5 и предполагам няма да е по зле финансово.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общо взето им е здраво въздушното окачване даже бая а8ци на незнайни километри съм виждал само един имал драма с него..

все пак се информирай за цените мисля че са една идея по-скъпи възглавниците от на Х 5-то.... Тоя мотор им е сравнително здрав закачете го някъде да видите вади ли грешки и какво му е общото състояние на автомобила. За скоростната никои не може да ти даде гаранция в общия случай си минават поне 300х км без каквото и да е обслужване после е въпрос на късмет рано или късно ще се счупи каквото и да правиш въпроса е че може да не е у теб вече може на 2-рия ден да замине :gruebel:

Приготви се за сериозен разход на гориво инъче върви приятно и е доста балансиран мотор понася се и с Газ ако се налага

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тея двигатели на мн киломери над 500к от Италия започват да горят по 1л на 1к км масло, блока е алуминиев с специално покритие алусил и ако горивото има сяра заминава

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Екземплярът от горният пост вече е продаден, но ще търся нещо подобно в този ценови диапазон. Също така ще съм благадарен ако някой изрази мнения за по малкият мотор 3.7 бензин относно подръжката , надежноста и др.Интересува ме също всички ли са с ММИ системата имат ли всички навигация ТВ и дали от ММИ-то се командва всичко по екстрите и т.н. Колкото до спомена при мене за душегуба и при мен е доста траен не толкова финансово колкото с кисненето по сервизи и пътуването при което не се знае дали нещо няма да се развали и да те остави на пътя. Да се надявам че А8 поне с бензинов двигател ще е по надежно АУДИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм 4ел само хубави нещя за тоя мотор.До колкото знам е един от най надеждните на ауди.И аз мислех си взема такова нз за какво се отказах(може би от големия разход който дава).Но колата върви и вози мн добре.За скоростната кутия мисля 4е ако е на реални километри и поне един път обслужена няма да имаш проблеми поне още 200к километра.Но ти трябва да го направиш веднага след като си вземеш такава.Отностно въздушните възглавници всеки когото попитам ми казва 4е нямаш грижи с тях(не е било като на S-класата)явно там се трошат много.И последно попитах един майстор който се занимава с такива коли и ми каза 4е този модел специално А8 4,2i 334 коня е най здравия до сега автомобил правен от ауди.Незнам дали е така просто така ми каза.Успех дано уцелиш 4итав екземпляр и да те радва много:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...