Jump to content

Recommended Posts

Та значи чудя си се аз и реших да попитам знаещите-2.5тди или 2.3 [евентуално куатро],като смятам да газифицирам(не ме линчуваите)бензиновия.Помощ и съвети всякакви приемам :) И още нещо,четох че на стотицата слагали алуминиеви носачи от 95 или 96година ако някои знае точно ,моля да сподели , че да си търся по стара година :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2.5 TDI на Ауди 100 е "петак" и няма нищо общо с V6-цата при по-новите А6 (след 1996). Ако е запазен аз бих предпочел него. Чувал съм че е изкючително здрав и пъргав. Друг е въпроса, че собствениците на такива коли трудно се разделят с тях и държат относително високи цени ако не станали гробници. Не забрявяй, че заради високия въртящ момент дизеларката ще харчи значително по-малко с пуснат климатик или ако имаш навика да возиш повече хора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И този модел не е с алуминиеви носачи, така че и това не го мисли. Ако намериш хубав ТДИ го взимай, иначе 2.3 на газова ще ти дойде по-малко като левове за изминат километър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз както винаги съм пристрастен, ама на черното бяло не мога да кажа :) Взимай си 2,3-ка, газифицирай си я и си пей. Не знам как са дизеларките ама си мисля, че и като подръжка впоследствие ще ти е по евтина, а и като първоначална цена при самото купуване. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много трудно ще намериш читав 2.5 ТДИ и както вече ти казаха собствениците им не се разделят с тях (аз също съм в това число още повече нямам турбо и електроника). 2.3 е железен петак, но дали пак ще го намериш - и той трудничко се намира. :):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...