Jump to content

Моля за съвет


Recommended Posts

Търся си кола,която да е под 100 коня (заради високия данък) но също така и да е бързичка.Знам,че двете неща трудно се съчетават , засега не съм намерил такава.Предложете ми някоя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що ли не си намерил  навсякъде е зарито с бързички автомобили под сто кс :badgrin:    кои бърза за надин, кои бягат от ръждата.. Кви са ти критериите за година поне бюджет    и  абе тая работа няма да стане със 100 кс

Редактирано от optimist
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

както казаха колегите няма как да върви много пък да е малко коне. Добре си се ориентирал към турбина за да има някакъв ряз колата, но определено тия кончета са малко за сериозен вървеж според мен. Аз лично бих прежалил едни 100 лева на година повече за да карам КОЛА. 1.8 Т 150 коня до към 3500-4000 можеш да земеш читава и да я обслужиш и чипнеш за още малко и си готов за излитане. А може да хванеш и долната бариера ако поразровиш и извадиш късмет. Успех с намирането на добър автомобил колега  :biggthumpup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както каза колегата Freaky търси някоя помпа дюза 101к.с.или 1.9 TDI 90 к.с./има едни дето са 90к.с.,но са с турбина с променлива геометрия/-тея са в ниския данък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има Сузуки 1.3 по 100 коня Дайхацу 1.0 турбо 100 коня Пежо 106 1.6 101 коня(който е рядък), разни хонди все коли под тон, които са достатъчно бързи, но си остават "Количка от била с двигател"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...