Jump to content

Проблем с 2.0Е 115 (абк)


DJ Marcell

Recommended Posts

Колата прекасва страшно до към 4000 оборота се търпи и не всеки път го прави,но след 4к като и намачкаш направо почва да забива страшно е не се кара.Преглеждани са кабели,свещи,палци,дистрибуторни капачки,дебитомери абе всичко букси вакуми всичко е ОК но проблема си остава.Колата се кара само на бензин газ никога не е виждала,закачихме я и на диагностика извади дросел клапа изчистихме и повече не се появи но проблема си остава.Четох някаде за някво реле 30 което правело проблеми заради студени спойки само това остана но преди да видя и него,кажете къде другаде да търся проблема???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих се ориентирал към горивната система.Помпа,дюзи,горивен филтър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горивния е нов остава помпа и дюзи и клоня към дюзи защото сипвах добавка на liqui moly и от тогава проблема стана по фрапиращ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да колега може да провериш реле 30 аз си го проверих ей така само за диягностика то преди мене да го оправили още в Germany. Засечи когато студена дали прави този проблем или само като загрее може и от дебитормера да излезе ако заяжда или са изтъркани пистите . Случва се без проверка няма как да стане 

Редактирано от Achoo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък бих започнал направо от помпата и състоянието на кошницата в резервоара.И с тая добавка не си свършил нищо,само си вдигнал всички боклуци и си "убил" преждевременно  заминаващата си помпа.

Редактирано от jordanik
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен колегата jordanik е прав защото наще щайги по на 20 и кусур години на много малко са сваляни резервоарите за промивка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кога си ползвал добавката? Ако си я ползвал след смяната на горивния филтър, могъщо е да се е задръстил от повдигнатите утайки.

Провери връща ли се бензина обратно към резервоара. Откачи маркуча за обратния бензин от капака на резервоара, сложи нещо да събираш бензина и стартирай двигателя да работи 10-15 секунди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...