Jump to content

Recommended Posts

Здравейте,

Имам два баса 12' MTX T 5512-04А ( http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=15&prodid=150 ) и един усилвател MTX 502 ( http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=38&prodid=187 )

и имам Ауди А4 авант. Искам съвет как ще е най добре да ги сложа в тази кола? Няква кутия ли да направа (евентоални размери ако може) или как да ги сложа за да свирнат възможно най добре???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Компонентите са страхотни! Просто иди в Тояга да ти препоръчат решение, а пък ако не те устройва като цена или визия виж и другите фирми за car audio. Моето мнение е да не експериментираш сам защото гарантирано ще постигнеш по-лош резултат и ще хвърлиш повече нерви, може би и пари! Компонентите наистина заслужават добро изпълнение незнам дали си виждал Аудито на Фил, също комби, също МТХ, също от Тояга :D:D:bia:

Редактирано от maverickpl
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здражей,

Не съм виждал аудито на Фил, ако не това в сайта на тояга с много стъпала и допълнителния акомулатор. Къде мога да го видя това Ауди. Не искам да ходя в Тояга, че нещо ме издразниха последния път, когато ги копувах и ми ги монтираха в БМВ-то. Нещо взеха да ми се правят на велики и незнам си так к'во и колко трудно се правело в БМВ и хиляда работи та се по скарахме накрая та за това няма да ходя там :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

THUNDER не е от любимите ми марки... и то за толкова пари ще си вземеш нещо много по-добро

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е въпроса какво ти е любимо а как да ги използвам най добре при тази кола.

P.S. и само да вметна Тояга спечелиха доста напраги с MTX и MTX също спечелиха доста международни награди така, че ти си монтирай твойте много по добри неща - ТВОЕ ПРАВО. Аз бях доста доволен как блъскаха в бавареца :wall::hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм много доволен от Авител, така че по-хубаво при Люси да ходиш и ако има вариянт усивателя го сложи под корите отляво в багажника, че ако джамбазите я налазат да не могат да го гепят. Иначе с тези компоненти звука никак няма да е лош! :D:D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иво от DEK е твоя човек. Той работи също с Люси от Авител.

Енциклопедия, що се отнася до музика (той озвучава и дискотеки, барове, домове на мутри и естествено коли) Няма такъв пич, отнася се с клиентите си като с царе ( на мен лично ми е връзвал нов касетофон в неделя в 23:00 часа вечерта след като му се обадих, че стария ми е открадната).

И нещо много важно - работи като абсолютен професионалист, просто не можеш да разбереш къде е пипал.

Аз съм му клиент от около 2,5 години и не съм видял нещо което да не е е направил перфектно. Абе, кво да кажа Total Customer Satisfaction. Просто не ти предлага нещо ако не е за теб.

Телефонът му е 0888 970209.

П.С: Когато тръгнах да си правя музика на първата кола обиколих всички възможи Кар Аудио сервизи и честно казано селянията с която се сблъсках в Тояга ме втрещи. Егати арогантните бастуни.

Редактирано от Horch
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Качествените кар аудио сервизни центрове са:

- http://www.rnb-audio.com

- http://www.toyaga.org

- http://www.avitel-bg.com

Съвета ми е отиди и при трите (единия явно не ти е приятен) и където ти хареса цената/решението.

DEK също не са лоши. Но ако искаш профи инсталация решението е един от горните.

Редактирано от godo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм писал доста пъти по темата, но пак ще повторя, Тояга ме издразниха до максимум и се опитаха да ме накарат да се чувствам виновен, че карам 11годишна кола... Честно казано бих им запалил сервизчето... тотални нещастници....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тояга само лоши неща чувам и знам, а отностно тая фирма имам приятел, който е "личен" такъв с хората от тояга и поне 100 пъти те го прецакаха при монтиране на музиката! А е "Вътрешен"! Направо не ми се мисли как е при другите "нормални" клиенти. Музиката му беше уж доста силна а свиреше повече от ужасно, да не говорим за хилядите проблеми и изгорели неща които последваха от "професионалния" монтаж на ТОЯГА.

Аз също имам доста качествена музика, но монтирана от Люси (демек - АВИТЕЛ) и само мога да им благодария за професионализма (ПЕРФЕКТЕН МОНТАЖ ми направиха) и вече 4 години и усилвателите и колоните и тубата свирят повече от прекрасно!!!! ПРЕПОРЪЧВАМ АВИТЕЛ ЗА МОНТАЖ, СЪВЕТИ, и ПОКУПКИ на саунд системс.

Музиката ми е изцяло PIONEER и за мен няма по-добра. Относно MTX, не са лоши, в момента доста се тачат в САЩ! Но ако питате мен, само PIONEER!

ето и телефони:

АВИТЕЛ магазин(намира се на Цар Борис срещу супермаркет БИЛА: 0888 509 850; 0889 300 010

АВИТЕЛ монтажен център: 02 955 76 24

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...