Jump to content

Проблем с шофьорската врата


Shawn

Recommended Posts

Колеги вратата ми не се затваря хубаво и то видимо като погледнеш нагоре от вътре се вижда пролука. Най-голяма е пролуката до средната греда. Кажете къде да търся проблема в пантата, купето или в самата врата ? Като карам с по висока скорост и имам чувството че вратата ще се отвори в движение.... Ще се опитам да направя и снимки утре. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен вратата е увиснала, което се оправя с центровка на самите панти които държат вратата.Освен ако колата не е имала удар и тази промяна да е в резултат на огъване на купето или вратата. Може и сам да ги оправиш но си иска малко време, а мисля че тука имаше един колега който се занимаваше с оправянето на увисналите врати. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам информация от предишния собственик за удари ...  :closedeyes:  Как да проверя проверя пантите ? Има ли вероятност да е от "закопчалката" на вратата там където се заключва ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляш кората на вратата и от 2те срани на вратата имаш по 2 еврейски звезди болтворе ,които като ги разхлабиш можеш да регулираш горната част на вратата(рамката със стъклото) и да си я пригодиш по купето...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,ако препоръчате някой който се занимава с такива неща ще съм ви благодарен защото и аз проблем с шофьорската врата- провиснала е малко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляш кората на вратата и от 2те срани на вратата имаш по 2 еврейски звезди болтворе ,които като ги разхлабиш можеш да регулираш lгорната част на вратата(рамката със стъклото) и да си я пригодиш по купето...

ясно колега възможо ли е като съм сменял машинката за ел. Стъклото да се е получило това разминаване?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, напълно е възможно. Както каза колегата свали си кората и от страни има по 2 еврейски звезди. Когато ги отвиеш леко можеш да движиш рамката със стъклото и да обереш този луфт. Когато ги развиеш ще надигнеш малко рамката нагоре и ще и дадеш малко наклон към купето и трябва да стане работата. Има и един алуминиев клин от едната страна на рамката мисля беше в долния десен край. Тя позволява да се застопори рамката и да ни пада. Не една от снимките съм я показал.

Погледни в тази тема. Може да ти е полезна.

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=66178

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитиране на предходен пост!

 

Благодаря много! Точно твоета тема използвах като помощно средство при смяната на жилото, но не съм успял да наглася точно нещата. Благодаря още веднаж!!!  :respekt:  :respekt:

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...