Jump to content

предложение към модераторите !


Recommended Posts

Предлагам към този форум /a4/s4/allroad/ да се направят подфоруми за B5/B6/B7/B8 , защото е много трудна навигацията между изсипаните теми за всички тези модели. Нека бъде като при А6.форума 

                       Предполагам, че и други се затрудняват в търсене на теми и решаване на технически проблеми.

 

 

Адрес на коментара

Мисля, че в предложението на колегата има резон! На моменти се, чудя дали не е време да се направят подобни подфоруми и при А3 за 8L / 8P и 8РА, a защо не и 8V с идея за близко бъдеще!

 

П.С. Колега, само дето трябваше тая тема да я постнеш във "Новини, Проблеми и Въпроси свързани с форума" ...

Редактирано от Tsvetkov83
Адрес на коментара

Мда, може би е добре да направим това разделение. Като гледам броя теми има сериозна вероятност за трудно намиране на информация.

 

Да видим и останалите какво мислят по въпроса :)

Адрес на коментара

Правим го!

 

Ще преместя изцяло сегашния раздел за А4 най-долу в раздела САМО ЗА ЧЕТЕНЕ. Ще направя новите раздели където ще можете вече на момента да си пускате темите и бавно, но славно ще започнем да преливаме информацията по новите места. 

 

Моля за търпение докато прехвърлим повечето неща! Имайте предвид, че няма да е особено лесно, защото първо се ориентираме по заглавието на темата, а ако там няма нужната информация да се разбере дали е В6 или В5 (примерно казано) трябва модератора да влезе в темата, да прочете част от нея за да е сигурен къде да я премести. Всичко това означава ВРЕМЕ и търпение.

Адрес на коментара

Утре ще създам новите раздели и ще преместя сегашния единствен раздел като read only. Ще се потрудя поне първите 2-3 страници да ги прехвърля с цел някой, който е започнал тема и очаква отговор да си го получи, а не да се чуди къде му е темата и да пуска нова. След това ще започнем лека полека да местим темите докато не остане някакъв санитарен минимум само за четене или не прехвърлим всичко.

Адрес на коментара

Трудоемко занимание е и ще отнеме време явно. Няма да напъвам сега за А3 щом е така работата. Все пак там си има модератори и се предполага, че ще преценят когато момента е дошъл! 

Адрес на коментара

Голямото местене започна.

 

Моля ако видите някакви проблеми примерно с правата като потребител (не би трябвало да има такива, но все пак) или ако тема е преместена грешно - сигнализирайте чрез доклад!

 

Благодаря за търпението!

Адрес на коментара

Да не пускам нова тема... В повечето обяви изобщо липсват всякакви данни за контакти! Би било разумно обяви без оставен телефон(и още един начин за контакти) за връзка да се премахват, защото пишем си едни съобщения, които я пристигнали, я не. А и хората отсреща хич не си правят труда да драснат 1 ред да ти отговорят. Въведете малко ред в раздела продава/купува! Правилата за публикуване на обяви не се спазват!!!

Адрес на коментара
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...