Jump to content

Търся насоки от къде да намеря следните маркучи


Bukmop19

Recommended Posts

Здравейте колеги! Колата е ауди 80 1.9тди и напоследък ми тече антифриз от въпросните маркучи отбелязани на снимките... Къде ли не търсих и до сега освен на старо .... не мога да намеря, а то като е за старо...и моите са си стари. Отделно на едната снимка се виждат маркучетата за върнато гориво ( или поне за това мисля че са...) и са ми напукани и искам да ги сменя и тях. Ако някой от вас е сменял въпросните маркучи моля да ме насочи от къде се е сдобил с тях. По принцип съм в София, но в днешно време има доста куриерски фирми такаче разстоянието не е проблем :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във всеки магазин за маркучи ще има такива като за излишната нафта, аз моите ги взех взех от сервиз (имаха маркучи на метър) и са марка Gates.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно тези на първата снимка (за обратната нафта) - аз взех от Проспийд "Samco" и вече карам 1г. Синички са ,тунеК, но явно наистина са качествени защото грам не са се Одървили.. От майстори знам че е голяма драма с тези маркучи предлагани от други марки..

За останалите - премери диаметъра и http://www.tuning-parts.bg/ Миналата седмица от тях поръчах маркуч с тройна оплетка на ф25- за картерна вентилация.. Маркучите им са китайки, но мисля че ще държат на масло/антифриз.. пък ако не държат ще се похвалиш :-)

Всички тия са сини на цвят и качваш 5-10 коня само от цвета :-) :-) :-)

Редактирано от Lazar666
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, горивните маркучи им взимаш диаметъра и в бившия Полмо сервиз / края на Орландовци /продават Гейтс на метър различни размери. По- рано продаваха Пирели и качеството беше по- добро, и тези вършат работа. За антифриза съм купих до сега три различни маркуча / малки размери за моят модел / Топран от Ауто+ и държат вече две години.Турско производство са.Можеш да питаш дали могат да ти доставят Гейтс в магазина в Орландовци- за антифриза .Успех. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В крайна сметка маркучите за антифриза ги намерих в Ауто+ като 3те маркуча които търся ще ми излязат около 90-100лв (иначе само единият оригинален беше около 140лв). За горивото не съм купил още, но явно тях ще ги намеря по-лесно. Само се чудя как се сменят, дали се развива нещо и т.н...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

За Водни съединения, маркучи разни други има на

 

"Булвако" ООД 
1303 София 
ул. Цар Симеон № 214 , Възраждане 

Тел: +359 (0) 888 77 51 44 
Факс: +359 (2) 931 10 33 
E-mail: contact AT bulvako.com
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...