Jump to content

заден лагер А3


ilqnski

Recommended Posts

Здравейте,значи заминал ми е заден ляв лагер (виее като самотен вълк :Д ) та въпроса ми е,ако реша да сменя цялата главина с такава втора ръка ще стане ли,щото разбрах ,че този лагер върви с главина ? Ако става има ли значение дали е дизел или бензин и годината на колата...става дума за 98г 1.6 .БЛАГОДАРЯ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последно време изкачат теми за съединители втора ръка, лагери втора ръка .... не знам си какво си втора ръка....

Това не е някаква пластмаса по купето да си търсиш втора ръка а лагер - взимай си нов!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

OkObOkO :zustimm:

:stupid: Консуматив втора ръка? Колега и въздушните филтри ли ги взимаш втора ръка? Не че вече няма теми за отработено масло - демек втора ръка, ама очаквам с нетърпение темите за антифриз - втора ръка, спирачна течност - втора ръка, а защо не и течност за чистачките - втора ръка...  :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич не всеки има възможност за нови части като теб ;) това трябва да ти е ясно.... и не съм питал какво ви  е  мнението  за части втора ръка,а затова дали става смяната на цялата главина.. Но явно някой колеги са "отворковци" , паралии и няма да помогнат.Ако искам и бензин втора ръка ще си взема..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нито съм "отворко", нито съм "паралия", а и не се засягам от думите ти.

Ти сам прецени ако един лагер ти създава такива финансови драми, дали е удачно да поддържаш кола.

После помисли каква му е функцията на този лагер и до какви последствия може да доведе ...

Не на последно място помисли, този лагер "втора ръка" какво е преживял преди евентуално ти да го вземеш.

 

Не ти казвам купи си нов фар, а не втора употреба фар.... имаш тема за размисъл тук.

Купи си нов лагер !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно това май не проумяваш - лагерът не е "част", а консуматив! И то не какъв да е, а имащ отношение и към сигурността на пътя! И да, и аз мисля, че ако един лагер ти е финансов проблем, по-добре да го замениш за велосипед. Може съвсем спокойно и втора ръка.

Все някъде икономията граничи с идиотизъм! Нищо лично. Спирам по темата, с колегата просто се опитваме да те вразумим, но не всеки подлежи на това.

Редактирано от Moonland
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено лагер си вземи нов,този втора употреба може да в по-добро състояние от твоя,Но нали се сещаш че само дето е стоял в моргата и не се движил е грипирал и още след седмица ще почне да вие на умряло.......та втори път пари за труд и още един лагер на боклука,ако си го смениш сам си вътре само един лагер от моргата и малко хамалогия от твоя страна.Колегите ти дават правилен съвет ,а и аз ти го написах подробно.....просто правилния съвет никой не е тръгнал с лошо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, провери да не ти е крива джантата и тя да ти го е разбила. Вземеш ли нов, пак ще почне да вие. Аз така Март месец си взех 17-ки оригиналните които са, но едната е доста крива и ми разби лагера ( и на мен заден ляв :D ). 135лв. е лагер главина за 8P1 (SNR). 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега хем си разбрал, че отзад лагера се сменя заедно с главината, хем питаш дали ще стане да ги смениш :D И не знам какво те затруднява обслужването на колата ти, че искаш да си вземаш части 2ра ръка, след като всички консумативи нови от най-качествените са двуцифрена сума... За какво не си си взел една Corsa B, каквото ти се счупи там е от сорта на 20-30 лв. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Gorad ако ми намериш заден лагер "най-качествен" -нов ще ти го платя в троен размер...мисля че съм се поинтересувал преди да помисля за втора ръка и най-ефтиния що годе е 3-цифрена сума..... а това дали мога да си облужвам колата си е мои проблем,интересувах се от съвсем друго, но тука няколко баровци си знаят тяхно... разбрах ви вмението за части втора ръка без дори да съм ви питал за това....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко бройки ти трябват колега, 5-10 стигат ли ? .. :lol:

Принципно, като на колега от форума мога да ти ги предложа на 80 лв. бр., немска лагер главина комплект с гривната за АБС-а, но ако толкова държиш да е 3- цифрена сумата, може и на 100 лв. да ми ги платиш, щом толкова настояваш .. :biggthumpup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По темата: ще стане, няма значение дизел или бензин, само гледай да не взимаш от quattro, че май бяха различни. При демонтажа обикновено се цепи лагера, и ако се нарани вътрешната страна или се оваля в пясък или се нарани една тенекийка, която капсулова лагера, по-добре търси друг.

 

FAG-a са си скъпи (оригиналните ми бяха такива и такива сложих като ги сменях), но ако все пак решиш за нов - погледни цените на GSP, ще ти паснат, а не са изобщо лоши.

 

Познавам хора, които продават коли на части и често продават и задни лагер главини :) За всеки влак си има пътници, но все пак ако лагер блокира, не е оферта за теб и пътниците ти...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, събери пари и си купи хубав лагер. Аз си карам аудито пета година и съм сменял само веднъж лагер, точно заден ляв мисля че беше. Купих си SKF за около 200 лева и не съм имал никакви проблеми за всичките години. Не си струва риска да пестиш от това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...