Jump to content

Съвет за А7


Recommended Posts

Има огромна разлика от шофиране на писта и шофиране по пътната мрежа. При нормално шофиране, недозавиване не може да се получи при никакви обстоятелства.  Лошото е че си доста изолиран от обкръжаващата среда. С S7-цата при 160 се чувствах като в Кю-то със 100. Ако се забравиш и скочиш в остър завой с огромна скорост, нито задно, нито предно, нито осморно задвижване не може да те спаси.

Както е споменал sky по-назад при бензиновия с компресор го няма този раз при рязко даване на газ - върви много, но дизела създава заблуждение за ускорение, което на мен ми допада доста повече. Та, в този ред на мисли, без каране няма да може да се избере между би-турбо дизела и компресорния бензин.

 

П.П. Да не се разводнява темата, но за да отговоря на любопитството на 2-мата колеги по-горе, отнесе ме нещо като приливна вълна от река Врбас на път около Баня Лука в северна Босна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еската си е с турбини и рита горе-долу като дизела. И пак това е много субективно мнение, дизела и 3-литровия бензин съм ги карал не повече от 20-30км всеки.

 

Не съм имал проблеми със застраховката, изплатиха ми всичко, но Ауди скоро не знам дали ще си купя пак - вътре са почти еднакви, а не искам да ми напомня... Карам Октавия дизел 150к.с. сега.

Нека не разваляме темата на колегата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

карам с 8 степенния ZF на 3.0 TDI но CRCA (245 кс.) и е изключително приятна 

 

Остави ти, може да има недозавиване малко, ама с 20 - ка и с едни валяци за гуми, момчето с а 7 цата, извънградско го гледам на правите с над 200, по завоите си бичи 160 - 180, е сравнено с няк'ви Поршаци може да е по - зле на писта, ама като цяло си е супер.

 

колата ми е с 295/45/20 и се кара идеално по описания начин - на правите с 200, на завоите 160-180

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...