Jump to content

Apple iOS vs Android vs Windows mobile коя е най-добрата система?


  

306 гласа

  1. 1. Коя е по-добрата операционна система за смартфони ?

    • Apple iOS
      145
    • Android
      145
    • Windows Mobile
      99
    • Nokia с фенер
      80


Recommended Posts

Just now, gibonass said:

Аз да попитам, Samsung S8 има ли Face ID, щото моЙта щерка си го отключва с лице, или това е нещо друго.

 

Има фингрпринт, фейс ай ди и ирис скенер, каквото ти е кеф на душата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 3,6k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Just now, gibonass said:

Аз да попитам, Samsung S8 има ли Face ID, щото моЙта щерка си го отключва с лице, или това е нещо друго.

 

Ползвам Iris scanner - работи бързо и съм доволен. Ако е тъмно използвам пръстовия отпечатък.

Ето ти линк да разгледаш - http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-s8/security/

Редактирано от kostaIliev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Just now, Един_Луд said:

Прав си.

Повече няма да правя така.

 

Ти си прави, каквото искаш, дали са ти ласото да хващаш индианците...

На за ханко ми е през... Но не беше правилно и справедливо решението ти.

Just now, zlobil said:

От които нито 1 не работи толкова добре колкото при iphone-a :zustimm:

 

Пробвал ли си? Защото аз имам айфон и айпад и с8 в мен в момента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естествено че съм пробвал, за разлика от повече от Андроид лагера които са разцъквали айфон-а за 5 минути в някой магазин. 

 

пс

FaceID не съм, надали ше сменя 7-цата за Х, но по ревютата е в пъти по-добро....а и няма как да го отключиш със снимка. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Just now, sweep написа:


 

Пробвал ли си? Защото аз имам айфон и айпад и с8 в мен в момента.

Виждал е на клипче, просто си троли.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, революционен е начина, по който са приложили отключването с лице. Но самото отключване с лице го има доста преди епъл да го “изобретят”.

 

казва се face recognition при Самсунг.

Редактирано от sweep
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И не само при самсунг. Аз го имам на LG G3

А иначе по темата :

 

Galaxy S8 vs iPhone X summary: What’s the difference?

 

Which phone you choose will probably be decided more by budget and your preference for iOS and Android. Being the newer, more expensive phone, the iPhone X is one true hardcore Apple fans, while the Galaxy S8 represents the finest of the Android pack.


Read more at http://www.trustedreviews.com/news/galaxy-s8-vs-iphone-x-3286424#AGbC6qz35iloTkT2.99

 

Затова избрах Galaxy S8 и съм супер доволен засега.

Редактирано от kostaIliev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

21 minutes ago, alexvan said:

Виждал е на клипче, просто си троли.
 

 

буахахха ти па ли си тук ве спамер неземен

целото ти житие и битие във форума започва и свършва с постване на малоумни линкове от сайтове bradva.com, fakti.bg и т.н. 

независимо дали се говори за електрожени, биткойн, айфон или новата S класа ти си в темата и предлагаш на всички от неизчерпаемият си източник на информация - Google :flehan:

Редактирано от zlobil
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

23 minutes ago, martinich said:

Колко продадени апарата имат? На каква цена? Защо не са повече от айфоните?

 

Ти само това ли можеш да повтаряш?

Хайде сега отговори колко продадени апарата има с Андроид и колко с IOS. Или не отговаряй. Знаем отговора. Даже и на цена са по-малко. Говорим за обща цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти може ли да направиш разлика между апарат струващ 1500 лв и апарат струващ 300 лв? Кой ще е по продавания? Интересно, защо само една фирма доминира в продажбите на скъпата боя. Общата цена не ме вълнува изобщо, защото не съм акционер в нито една компания и ползвам един дивайс.

Редактирано от martinich
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да направя разлика - сега съм с Галакси ЕС 8. Лг Г3 навремето струваше 1500 лева когато излезе. А ти можеш ли да смяташ и цените знаеш ли ги? За един приятел питам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговори защо това ЛГ3 с иновационното фейс айди, не разби по продажби назадничевия айфон. За галакси ес8 филма е същия - в пъти по не предпочитан от негово величество клиента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто рекламата не е насочена към , как да кажа " Айфон фенове". Галакси ЕС 8 е моя избор. Не съм толкова комплексиран, та да се интересувам от колко други е предпочетен.

Редактирано от kostaIliev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казваш ако лада направят една 500 коньова кола и я насочат към феновете на голямата немска тройка, ще им откраднат всичките клиенти, бухахах. 

Всеки е свободен да прави избор, това е дмокрацията, за добро или лошо.

Редактирано от martinich
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не , не съм казал такова нещо. Това че си измисляш някакви неща, после се смееш на себе си не доказва нищо. Освен някакви ментални проблеми , които имаш. И да избора е направен от в пъти повече хора. Говоря за Андроид.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, kostaIliev написа:

 И да избора е направен от в пъти повече хора.

Ти ползвал ли си базов модел андроид без значение на кой производител? Може ли да се сравни със самсунга ти, или с айфон? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

23 hours ago, HannoSLM said:

Ми питам, щото до са не съм видял нито една сериозна компания да бъде с епъл продукти (освен за графичен дизайн?). Уин може всичко, за разлика от недъгавия ос на епъл, за който само избрани приложения имат работеща версия.

 

Хейтенето ти преминава всякакви граници.... <_< 

 

20 hours ago, robobug said:

Самите макове без ретина имат неприемливо лош образ и са некомфортни за работа. Да се обяснява колко удобен бил за работа софтуера, когато на екрана излиза размазан образ е нелепо.

 

Когато Епъл пуснаха Ретина дисплеите по лаптопите си не мисля, че имаше подобни РС варианти, но съм готов на драго сърце да кажа "ОК, прав си!" ако ми покажеш обратното :) 

 

Факт е още нещо, което за съжаление няма как да знаеш, ако не си Епъл фен-бой, който чете и се интересува малко повече, а именно следното: резолюцията на екрана на всички Епъл лаптопи не е случайна, а е удвоена такава на вече използвана по-ниска резолюция. При първото 15" Про Ретина през 2012 дойде с 2880х1800 което е 1440х900 х2. Защо така? Ами защото целият интерфейс е предназначен до момента да работи с по-ниската резолюция и сдвояване на пикселите в изображението го прави перфектно изглеждащо на екрана, не се налага нищо да бъде "разпъвано", "препрограмирано" и т.н. 

 

Точно обратното смея да твърдя, че наблюдавам при Windows 10 при новите дисплеи с висока резолюция - масово приложенията нямат дори идея как да се разпънат на нея, почти навсякъде текстовете седят абсолютно неразмерни: примерно GUI-то се е възползвало от високата резолюция, но текстът не. Тотална боза! <_< И е нормално, защото за РС трябва 10000000 програмиста да седнат да си препипат нещата за да станат отново адекватни на екрана.... кога ще стане това, сещаш ли се? :)

 

 

 

Имам следното усещане за разделението на двата бряга. Едните евентуално без особени финансови затруднения си купуват по-скъпи Андроид и РС-та без да поглеждат Епъл, защото просто не ги кефи, не желаят да се обременяват със затворена система или каквото и друго там им е в главата. Чувстват си се комфортно! Там съм напълно окей с тях и дори лесно намираме общи приказки. Всички останали Андроид фенове и РС потребители, които са видели ТОП оферта в Метро за лаптоп на прИмоция само сега, само за 600лв и после телефон последен модел за 300лв ги слагам под един знаменател. Това е елементарен потребител, вероятно с никакви или адски ниски технически познания, който го интересува единствено и само да работи и да е евтино. Проблемът ми с подобни хора е принципен и дори опира много по-дълбоко от колкото тази тема успява да засегне - дано ме разберете правилно :) Това за мен са хора, които имат изключително ниски изисквания към живота си, въобще за всичко което ги заобикаля. Това че лаптопът им тежи поне 3 килограма, изработен е от супер нискокачествени материали, сглобен е някъде в малкото междучасие.... но нали работи! Същото е и с телефона - перфектен! Нали и той работи, прави същите неща, които правят и онези киселите отхапани ябълки. Еми значи къде е извода? Адски просто - ние сме турбо тарикатите, а останалите са МЕГА балъците! Същите тези вероятно със същата лекота си купуват употребявана Дачия или Опел и биха се присмели на оня с новата А4ка на светофара - д3б@ и балъка, как се е пр33б@л само! Кво? Че и моята прай 100, харчи по-малко, товарим гаранция повече компоти като ходя НА село и си ми върши страхооотна работа! Боли ме, че е ръбата колкото отвън толкова и отвътре, че нямам MP3ка, 6та скорост и климатроник не само са ми чужди, а и съм направо убеден, че хич и не ми трябват! 

 

 

 

Самият факт, че през цялото време единствено и само се говори за Гигахерци, Гигабайти памет, Ядра, милиампери батерия, че дори и мемори карти ( :flehan: за тях!)..... нищо смислено, което реално да прави денят ни по-лесен. Нещата трябва да са абсолютно прозрачни, трябва да не разбираме, че са около нас, да не ги мислим. В тази насока Епъл полагат в пъти повече усилия! Всичко е изпипано, всичко е висококачествено изработено, дава ти радост дори само от допир с продуктите. Самият ФАКТ, че ВСИЧКИ копираха (и копират) е напълно еднозначен - значи просто е било ПО-добро! Да, сега силите много са изравнени, Самсунг сториха немислимото като спряха да претопяват кофички от кисело мляко, Леново започнаха да правят и те тънки, че и алуминиеви лаптопи. Windows 10 е категорично по-малко Боза, Андроид също през адски много мина.  Светът категорично е едно по-добро място! :)

 

Да, Айфон Х действително е за хард-кор феновете, които са готови да платят тази супер висока цена за него. Да, Епъл искат безумни пари за всякакви аксесоари, мизерници скапани. Да, съобразяваме се до известна степен със затворената им iOS система. Да, Епъл допускат грешки в iOS и Mac OS (откровено и искрено съм псувал и по двете на моменти в живота ми), но въпреки всичко изброено повечето от нас (да не кажа с изключително малки изключения) оставаме на борда, намираме ако трябва алтернативни пътечки и сме на мнения, че категорично това е по-доброто решение, защото накрая като теглиш чертата си е заслужавало и вероятно ще продължава да си заслужава!

 

Peace!

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...