Jump to content

Чистачки


Mitko Dimitrov

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Време е да сменям предните чистачки, препоръчайте марка/модел, а и размера също май е по различен при моделите от 2003 до 2005?

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Размера 55 см. всяка. Иначе цените варират м/у 60 и 80 лева комплекта. Говоря за 2003-2005 лето. Аз си намерих съвсем случайно чисто нови Mitotoyo ако не се лъжа, за 15 лева комплектаи съм доволен. Не мажат, не са се удървили дори и сега на -9 .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На предната кола (пасат) бях взел валео по 15лв за брой, много добре чистиха. На аудито търсих преди месец чистачки... Оказа се, че в Свиленград цената е към 50лв (бош мисля бяха) и ден или два доставка. Е трябваха ми чистачки. В едно малко магазинче продаваха пера... За 7лв  двете пера със смяната ми легна всичко като уж да временен вариант докато поръчам другите... толкова са тихи и така добре чистят, че отложих покупката на бош-а.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако колегата сподели каква кола кара, може и да му помогнем. Аз остах с впечатлението, че е фейсово и за това дадох тея цени, ама нещо кристалното кълбо не ми работи в тоя студ..... :wall:  Иначе аз преди да бодна фейсовите рамена, бях взех /и още си ги пазя/ DENSO за 24 лева комплекта, които до последно /преди 4 месеца/ чистеха перфектно. Блозо 2 години си ги тангърках.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За фейсовите са Аеротуин и са от 50 камъка нагоре.

Аз си поръчах оригинален Бош от Германия и ефекта е "уау" - пълна тишина и безкомпромисно бърсане, дори на сухо...

Свалих от стъклото някакво Валео, на което разкостих гумата и мисля да поръчам от ибей само пера за аеротуин (с крилото) за следващата смяна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,

 

Съжалявам, мислих, че съм сложил и годината в подписа ми. Става дума за Allroad 2003-та. Мисля че се води фейслифт, чета в Wiki, че след 2002 са фейслифт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...