Satisfaction Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Здравейте колеги, някой имали представа дали с външна ДВД писачка на лаптоп ще може да се запише? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passi Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Някой има ли желание и възможност да пробва една такава навигация дали работи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papi92 Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 2 minutes ago, Satisfaction said: Здравейте колеги, някой имали представа дали с външна ДВД писачка на лаптоп ще може да се запише? Много малко вероятно. Just now, Passi said: Някой има ли желание и възможност да пробва една такава навигация дали работи? Да, какво трябва да се пробва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passi Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Дали кода който имам е верен и дали работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papi92 Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 За съжаление някой друг колега трябва да помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPTO7007 Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Какъв е проблема с кода и навито? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passi Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Навигацията я купих на доверие с уверението, че работи и кода който имам е за нея и искам да проверя дали това е така.Надявам се да няма проблем ама..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPTO7007 Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Значи няма Quadlock букса и няма как да я закачиш на колата,разбрах те. Жалко,че ти си в София,иначе нямаше проблем да извадя мойта и да закачим за проба това дето си купил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KCV Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 А, то не било толкова труно: http://audiforum.us/threads/how-to-test-rns-e-outside-of-car.2880/ http://www.audizine.com/forum/showthread.php/609315-RNS-E-quick-power-up-test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passi Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 А сложни идват тия работи за мен и я продадох друг да се оправя.Благодаря все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka7717 Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 Колеги четох и нищо не разбрах [emoji23] Скаран съм с техниката. Който може да ми продаде работещ нави диск да ми пише ако може. А ако мога да си включа телефона с блутут ще още по-добре. Прикачам снимка с версията на навито. Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPTO7007 Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 Телефон с блутуут само ако имаш оригинален блутуут модул или допълнително слаган такъв вързан към РНС-Е иначе няма да стане. Диск виж от темата ми от обявата в олх.бг,пише над 500 доволни клиента и че е вко подробна картата със всички ПОИ и т.н Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boshko89 Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 Някой колега ще може ли да помогне и да запише един диск за 2017 или 2016.??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_Chervilov Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Може ли някой да ми прати линк само за DVD 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papi92 Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Вече има 2018. Нямам навигация, за да видя дали има разлики. Ако някой иска може да му запиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts