Jump to content

Нови членове


PETAR A6 C6

Recommended Posts

Здравейте фенове на Ауди!

След доста четене из форума, не можах да намеря тема, в която да ви поздравя и да изкажа задоволството си от факта, че вече съм част от голямото семейство на марката.Ако вече съществува подобна тема, моля да бъда извинен.По въпроса- отскоро съм собственик на AUDI A6 C6 3.0 TDI 224 2005 г. Изчетох доста теми из форума и бях удивен от факта, че почти всичко което ми беше дошло на ум е изчерпателно изкоментирано. Искам да благодаря на хората положили труд и време за създаването на този форум! Относно автомобила засега няма да питам нищо, защото вече получих отговорите, а в скоро време ще кача и снимки. Първите ми впечатления от колата са: УАУ!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

супер, много и безаварийни.

Един по-различен пост от теб, позитивен, изчел си доста от нещата. 

Обикновено хората само питат, все едно са изобретили ново питане и никой никога не се е сетил :)

Поздравявам те!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря!Това беше целта на моя пост- позитивизъм. Относно питанията със сигурност ще има такива, но виждам, че доста компетентни хора са писали доста по всички теми, така че, първо четене, после питане!☺ Лек ден и безаварийно шофиране!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да ти кажа, че като поопознаеш колата ще добиеш и други впечатления. Така че бих ти препоръчал да подхождаш по-реалистично все пак си си купил кола на 14 години и половин милион километра с доста сложно устройство, няколко километра кабели, стотици мъркучета, снадки и т.н. И най-доброто, което можеш да направиш е да четеш форума за най-честите проблеми и да ги отстраняваш превантивно, защото стане ли на пътя после цифрите и поразиите са двойни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много и безаварийни километри колега. 4F наистина е страхотен автомобил ако е поддържан правилно. Както е споменато в предходните мнение има си редица слаби места, но отстраняваш ли ги своевременно няма да имаш проблеми и да те остави на път. За 60к километра вече се сблъсках и отстраних доста от проблемите при този автомобил и ако се интересуваш от цени и какво да очакваш пиши на лично за да не разводняваме темата.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за поздравите и съветите! Знам какво съм купил и предполагам какво ме чака като поддръжка и ремонт. Готов съм за предизвикателството.Както казват моите приятели „всеки иска да си купи твоя кола, защото ти не правиш компромис с поддръжката.” Това разбира се ме ласкае, но и показва отношението ми към автомобилите.Вече започнах отстраняването на дребни забележчици, които ме дразнят. Това се случва благодарение на споделения опит от всички ВАС !!! Благодаря за топлото посрещане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...