Jump to content

Централното ми отказа


Desire123

Recommended Posts

Здравейте колеги!!

Централното ми отказа ,като се оказа че имам счупена(износена) графитена перка и въпросът ми е: (понеже сега търся цял модул с вакуумна помпа и компресорче ,понеже вървят комплект),какъв трябва да е модула ,т.е.има ли значение от модела на аудито ,дали е с 2 врати ,дизел или бензин ,годината и т.н. Иначе моят модула е с 3 букси и 2 входа (мисля че е единият от входовете е за въздуха).Колата е ауди а3 1.9 90 коня ,99 година,4 врати.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Номера гледай внимателно с буквата накрая ако има такава и всичко ще е точно. Другото е без значение, бензин дизел, 2, 4 врати все тая.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Твоят "L" модул не поддържа дистанционно и фабрична аларма, докато модулът, който няма крайна буква има поддръжка и на двете. Би трябвало да нямаш проблеми. Намери си един ключ, работещ на 433Mhz, за да си имаш дистанционно отключване/заключване. Прехвърляш ампулата от старият на "новият" стар с дистанционно или правиш нова при ключар, обучаваш към колата и се радваш на живота.

 

Не съм 100% сигурен, защото модула без буква е произвеждан 1996-1997, а твоят е 1997-1999.

Редактирано от s7r3l0k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си взех от мегапартс от голф3 вакуум помпа и прехвърлих графитеното  колелце , малко го преправих за да пасне. сложих си го на моята помпа и всичко работи. Иначе помпа за ауди 3 вървят между 50 и 80 лв. Помпата от голф 3 я взех за 15.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги! Искам да ви съобщя и евентуално да предотвратя подобен случай на моя.След доста търсене и обикаляне намерих дадения модул(от който ми трябваше работеща графитена плочка) съвпадащ с моя код и реших да го поръчам от OLX(Цената беше 70лева ако това има значение де).Свързах се с господина ,ще ви покажа името и номера да избегнете евентуална измама:Денислав Любенов, 0898297612 и той ми каза,че всичко работи по него.Поръчах го!И като пристигна,се оказа че е с окислена платка и счупена графитена плочка.Но аз вече го бях взел и това нещо го разбрах впоследствие,понеже в еконт  ми дадоха само преглед,без тест.Опитах се да се свържа после с него,но след дъжд качулка,не вдигна.Та това го пиша да си имате едно на ум преди да поръчвате.

И също искам да попитам по какъв начин става преправянето на графита за да пасне ако евентуално взема модул от голф 3 или ауди а4?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах същия проблем преди година. Ако само плочката ти е счупена, взимаш някакъв модул и сменяш само нея за 30 мин. Гаранция, ще всичко ще ти работи и няма да се занимаваш да търсиш същия номер на модула.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...