kbac Posted May 27, 2020 Report Share Posted May 27, 2020 Здравейте, тъй като наскоро имам една мисъл, дали някой знае от къде мога да намеря новият ъпдейт за MMI и за навигацията, на моята кола в момента е версията за 2015г, но искам да я обновя. Прикачил съм моята версия на двете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosko_4x4 Posted May 27, 2020 Report Share Posted May 27, 2020 Силно ме вълнува и мен тая тема че Румъния изобщо я нямам на картата карам си офроуд яко там [emoji23]Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbac Posted May 27, 2020 Author Report Share Posted May 27, 2020 (edited) И аз често пътувам и това е една от причините. Половината път, да не кажа голяма част от пътуването ми е offroad и трябва да ползвам телефона за навигация, и това не ми допада много 😀 Edited May 28, 2020 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowM Posted May 28, 2020 Report Share Posted May 28, 2020 @congo [emoji57]Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glint Posted October 11, 2020 Report Share Posted October 11, 2020 Здравейте, съвет как може да се ъпдейтне ММИ и да се инсталират карти на американка? В снимките софтуера на сегашната ММИ и съобщението от неуспешния опит за инсталиране на софтуера, който съм намерил и свалил от интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVT Posted October 11, 2020 Report Share Posted October 11, 2020 (edited) Регионите не съвпадат. Трябва или да намериш ъпдейт за US региона, или да смениш региона на твоя MMI от US на EU ако някак си е възможно. Edited October 11, 2020 by CVT Link to comment Share on other sites More sharing options...
audi64x4 Posted January 27, 2021 Report Share Posted January 27, 2021 (edited) On 5/27/2020 at 8:02 PM, kbac said: Здравейте, тъй като наскоро имам една мисъл, дали някой знае от къде мога да намеря новият ъпдейт за MMI и за навигацията, на моята кола в момента е версията за 2015г, но искам да я обновя. Прикачил съм моята версия на двете. Tук има всичко нужно: https://www.a5oc.com/threads/mmi-3g-3gp-navigation-6-31-1-and-firmware-updates-currently-2020-2021.113737/ Четете внимателно и следвайте инструкциите. Използвайте висикокачествени SD карти... 32GB microSDHC SanDisk Extreme Pro + SD Adapter, червен/черен - SDSQXCG-032G-GN6MA Edited January 27, 2021 by audi64x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manchorov Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 Аз съм си купил най новия ъпдейт на картите и софта,но вече 2 месеца нямам време да го инсталирам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAOCAT Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 На 27.01.2021 г. at 10:30, audi64x4 написа: Tук има всичко нужно: https://www.a5oc.com/threads/mmi-3g-3gp-navigation-6-31-1-and-firmware-updates-currently-2020-2021.113737/ Четете внимателно и следвайте инструкциите. Използвайте висикокачествени SD карти... 32GB microSDHC SanDisk Extreme Pro + SD Adapter, червен/черен - SDSQXCG-032G-GN6MA Здравейте, наскоро и аз се обзаведох със C7. Навигацита ми е с бая стари карти и от време на време гледам, че направо съм оффроуд. https://prnt.sc/12haiop колегата е дал пример, но понеже съм невеж и не разбирам. Можете ли да ми помогнете. Каква е разликата в 4те файла ? Аз кой да изтегля? Колата е поддържана само и единствено в Ауди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhelyazA6 Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 Разликата между първите 2 е във самата версия - 900 и 942 Разликата между 3 и 4 е също само във версията - 900 и 942 3 и 4 се отличават от 1 и 2 по това, че са Modified firmware - Green Menu enabled / User Defined Mode / No Sound systems --> активират зелено меню, User Defined Mode и не обновяват музиката (ако си с Босе няма опастност да го преебеш; оправя се ама трябва да търсиш вече професионална помощ) Вземи свали и прочети упътването, ще ти стане ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rexxxxx Posted June 13, 2021 Report Share Posted June 13, 2021 Здравейте, отскоро и аз съм с A6 2012 MMI тази версия: Media version: HN+R_EU_AU_K0770 Nav. database version: 8R0060884AH ECE 5.13.8 и ми се иска да я ъпдейтна и версията на фърмуера и картата (защото изглежда че са бая стари) Фърмуера успях да си сваля от тук: MMI 3G+/3GP navigation 6.31.1 and firmware updates - currently 2020/2021 | Audi A5 Forum & Audi S5 Forum (a5oc.com) но ъпдейта за картата го няма - изтрит е от сървъра! Някой има ли го да го сподели и също така ако някой има опит с това да помогне, че не ми се иска да прецакам нещо! Ако някой ги извършва тези неща като платена услуга моля също координати (някакви нормални цени, не като да ида в Порше). Предварително благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
МИТАКА1654 Posted June 13, 2021 Report Share Posted June 13, 2021 @rexxxxx https://gps-navigacia.eu/news_details/1/Магазин-за-навигации-в-Пловдив.html Там ми обявиха цена от 150лв за ъпдейт на навито,не съм ходил поради липса на време,но не пречи да питаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
reborn Posted June 13, 2021 Report Share Posted June 13, 2021 http://www.audi-mib.bg/indexbg.html Ще останеш доволен от цена/услуга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Mu Posted June 14, 2021 Report Share Posted June 14, 2021 Първите ВЕДНАГА ги забрави(искат 650 лева за карта 2021 за MIB2. Втория линк е към сайта на congo, той е автора на темата от която си свалил ъпдейта на фирм-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowM Posted June 16, 2021 Report Share Posted June 16, 2021 Единят пита за MiB2, друг за 3G.Нормално е да има разлика в цените. Както карти за 2G - обяви от 10 до 40 лв. [emoji23]Изпратено от моят ELS-N39 с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhelyazA6 Posted July 1, 2021 Report Share Posted July 1, 2021 Абе, варненци, ъпдейтвахте ли с новите карти 6.32.1? Оня ден ъпдейтвах едно 3G High и видях че бул. Левски го има вече 🤪🤪 Направо не е за вярване... Утре мисля да оправя и 3G+ на моята кола. Картите би трябвало да са същите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbac Posted July 9, 2021 Author Report Share Posted July 9, 2021 Наскоро сина на собственика на сервиза, в който си обслужвам колата започна да се занимава с ъпдейти и подобни неща, и успя да ми качи картите за 2020/2021 и ми активира и Audi Smartphone Interface (Apple CarPlay и Android Auto). Aко някой желае момчето да му свърши подобна работа, може да се свърже с него @BRMR Става дума за MiB2 Сервиза е в гр. Благоевград Link to comment Share on other sites More sharing options...
didkoband Posted November 24, 2021 Report Share Posted November 24, 2021 Аз ще ъпдейтвам скоро от 6.26.1 до последната - 6.33.1, за 3G+ става на въпрос. Тъй като пак от форума съм ъпдейтвал и активирал (с Келдо мисля беше), след новия ъпдейт трябва ли пак активиране? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhelyazA6 Posted November 25, 2021 Report Share Posted November 25, 2021 Не, ако не триеш старите карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
didkoband Posted January 16, 2022 Report Share Posted January 16, 2022 При първия опит, даде грешка в една от структурите на файла и даде грешка 141 ли беше, не я снимах! Дадох cancel и реших, че нещо картата не е ОК. Формат на чисто и сега пробвам пак и излиза това съобщение! Къде бъркам или се е прецакало нещо като съм го спрял първия път? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didkoband Posted January 16, 2022 Report Share Posted January 16, 2022 При първия опит, даде грешка в една от структурите на файла и даде грешка 141 ли беше, не я снимах! Дадох cancel и реших, че нещо картата не е ОК. Формат на чисто и сега пробвам пак и излиза това съобщение! Къде бъркам или се е прецакало нещо като съм го спрял първия път? П.С. Смених картата, 2 грешки пак (140), retry и на 2те и стана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAOCAT Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Пичове, Ако някой има решение за тия карти от Варна, ще съм благодарен. Постоянно и аз карам в оф-роуд режим Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhelyazA6 Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 Ако ти се чака докато се върна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Радо Пеев Posted September 15, 2022 Report Share Posted September 15, 2022 Здравейте колеги.Има ли някой във Варна да се занимава с тази услуга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhelyazA6 Posted September 15, 2022 Report Share Posted September 15, 2022 Има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts