Jump to content

Гасне и не пали като загрее


miteto_genov

Recommended Posts

Здравейте,

 

Проблемът ми е, че колата гасне като загрее и не пали докато не изстине пак. Когато работи не губи мощност, не падат оборотите, не прекъсва, просто изведнъж двигателя спира. Зарежда на над 14 волта, светлините светят, стартера върти но двигателя не пали докато не изстине. Гасне когато работи и на бензин и на газ. Имате ли идеи от какво може да е?

 

За информация, преди 1-2 месеца смених бобина, защото на старата и бяха окислени портовете за кабелите за свещите и не правеха хубав контакт и двигателя прекъсваше. Мислих да я почистя първо но счупих единия пин. Сложих чисто нова Bosh.

Преди седмица ми изпадна една ламаринена част от задната страна на двигателя. Намерих я върху колекторите. Не знам за какво служи. Прилича ми като на капак. Прилагам снимки.

https://photos.app.goo.gl/XfDEHYyvuAwdjfng6

https://photos.app.goo.gl/5Cpg4UFQt3yMBnNE7

 

Ауди A3 8L, 1.8, 125hp, 1997, AGN, бензин-газ

Поздрави!

20211101_194919_resized.jpg

20211101_194935_resezed.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огледай си релета , някъде трабва да имаш реле №30 вадиш презапояваш крачета. Релето захранва компа затова не излиза като грешка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Датчик Колянов Вал,  тоз филм го гледах преди 3,4 месеца. Но при мен даже заклинваше и бенз.помпа та ме подведе  и тя . Смених и двете неща и сега чук.. и го фанах на дълък път като карах на газ и угасна в движение. После чакане 40-60мин да истине, 10 км и пак угасна та се наложи да импровизирам и дадох на късо датчика на радиатора за да въртят перките на 2ра скорост  поне и малко да охлаждат датчика на коляновият вал за да се прибера.

Редактирано от iliqn_93
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...