Jump to content

Мнение за А6 4G 3.0 тди 204/245 кс 4х4


Recommended Posts

Здравейте ! Каня се да купя въпросния автомобил, задължително 3.0 дизел комби, автомат от 2012 до 2015 преди фейса. Интересуват ме всички възможни тънкости и пинизи на модела, както и детски болести( ако мога да хвана част от тях при оглед/тест драйв , освен стандартното, стойност дюзи и грешки мотор/скорости). Не ме притеснява да сменя вериги. Само ми се иска да спестя ремонти с автомата, наистина ли е толкова кашкавален ? Всякакви мнения за особености на мотора, скоростите и модела, ще са ми от полза. Мерси ! Може и предложения за коли да се дават. 

Link to comment
Share on other sites

Преди 1 час, James написа:

Интересуват ме всички възможни тънкости и пинизи на модела, както и детски болести

Ми сядай и чети един месец. Напиши си домашното, дет се вика. Тая платформа е на 10 години. Има тонове изписано. Сериозно ли очакваш някой да ти го сдъвче и даде като на бебе?...

Link to comment
Share on other sites

Изчел съм и за вибрации на D , които уж производителя водел за нормални след ъпдейт, изчел съм и за забавянето след въпросния ъпдейт от D на Р, и обратно , изчел съм доста и за клапани , мехатроника, съединители, електроника , вътрешен , външен филтър и т.н как се кара dsg като цяло , искам още просто . И всъщност не е ли за това форума , като ми трябва нещо конкретно , ако някой го знае да го метне по-бързо отколкото аз ровя по n/часа на ден. Мерси ! 

Link to comment
Share on other sites

Колега в този форум никой няма да ти помогне, освен да те пратят за 6000лв ремонт на автомата и т.н. Скорос си закупих същия автомобил. Автомата неможеш да го хванеш по нищо. Моя почна изведнъж да рита и изключва. Смених съединител и мехатроник, но щом веригите не те плашат автомата също не е плашещ. Всичко друго на колата е като на всяка друга.

Link to comment
Share on other sites

Само да кажа превантивно,бившата ми кола се продава в автокъща Кентавър в София за 26 000,аз я продадох на 360 000км,сега е на 172 000км,като колата няма забележки,освен веригите

 

Edited by МИТАКА1654
Link to comment
Share on other sites

Сподели , този пробег с оригиналните вериги ли е ? и какъв разход ти даваше ми е интересно да си сравня моя.

Edited by VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"
Link to comment
Share on other sites

@sers Оригинални вериги,сменян е преди 120 000км обтегач на веригите.Разход 5,5/7/8,5-извънградско/магистрала/градско.Това е при мен.Според колеги може да гори и 10/100 градско,но при мен е така,винаги зареждам пълно-пълно,само Лукойл обикновена нафта,отделно винаги добавки.

Edited by МИТАКА1654
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...