Southpaww Публикувано 15 Ноември 2024 Доклад Share Публикувано 15 Ноември 2024 Здравейте! При плавно ускоряване до 2000 оборота имам някакво тракане, което мисля, че не е нормално. Същото тракане се появява и когато дам рязко газ до долу. Може ли някакви насоки? A6 C7 3.0BTDI. Благодаря! П.С. Ходих в два сервиза и ми казаха, че това е нормално. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelyazA6 Публикувано 16 Ноември 2024 Доклад Share Публикувано 16 Ноември 2024 Аз пък имам тракане като минавам през по-големи дупки. Има разлика от тракане до тракане.... Качи видео или аудио Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Southpaww Публикувано 16 Ноември 2024 Автор Доклад Share Публикувано 16 Ноември 2024 По добро от това не мога да запиша - https://youtube.com/shorts/dMms6d1rmTg?si=P1MiCOFuQAsBvpO2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelyazA6 Публикувано 16 Ноември 2024 Доклад Share Публикувано 16 Ноември 2024 Преди 10 часа, Southpaww написа: П.С. Ходих в два сервиза и ми казаха, че това е нормално. Кюмюрджиите да кажат какво е, ама със сигурност не е нормално. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Southpaww Публикувано 16 Ноември 2024 Автор Доклад Share Публикувано 16 Ноември 2024 Ъп Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petio_venkov Публикувано 17 Ноември 2024 Доклад Share Публикувано 17 Ноември 2024 Преди 20 часа, zhelyazA6 написа: Кюмюрджиите да кажат какво е, ама със сигурност не е нормално. Бивша сажда има ли? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelyazA6 Публикувано 17 Ноември 2024 Доклад Share Публикувано 17 Ноември 2024 Не, ама съм ги позабравил вече болежките покрай кюмюра... 😂 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sacddac Публикувано 18 Ноември 2024 Доклад Share Публикувано 18 Ноември 2024 Това е записано от колега от motor-talk.de със A6 C7 bi-tdi facelift и 23x6 версии на софтуера, за същото тракане ли става дума? Neue Aufnahme 9.mp3 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petio_venkov Публикувано 18 Ноември 2024 Доклад Share Публикувано 18 Ноември 2024 Не. Чуй клипа малко по-горе. Преди 18 часа, zhelyazA6 написа: Не, ама съм ги позабравил вече болежките покрай кюмюра... 😂 Ти да видиш... 🙃 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Denisx Публикувано 21 Март Доклад Share Публикувано 21 Март On 11/18/2024 at 10:09 AM, sacddac said: Това е записано от колега от motor-talk.de със A6 C7 bi-tdi facelift и 23x6 версии на софтуера, за същото тракане ли става дума? Neue Aufnahme 9.mp3 При мен го има това при леко ускорение в ниските. Каква е болежката? Мисля, че съм на 8-ма версия (поне такова ми се върти в главата, че е наляно) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sacddac Публикувано 3 Април Доклад Share Публикувано 3 Април При код на мотора CVUB 8ма и 10та версия са дизелгейт версии, с 3та и 4та версия такъв звук няма Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ma3xa Публикувано 16 Април Доклад Share Публикувано 16 Април Не се чува много добре ама ми се струва, че си е нормална работа на дизелов шестак. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Denisx Публикувано 20 Април Доклад Share Публикувано 20 Април 4 години карах 272, сега съм с 326 и на 326-цата е по-шумен мотора. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ma3xa Публикувано 19 Май Доклад Share Публикувано 19 Май Да, особено студен имаш чувството, че нещо ще излита от него. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване