Jump to content

A3, неработещи ел.стъкла


ralenekov

Recommended Posts

гледам, че venkYYY беше писал за пластмасовата дръжка по-горе на кората на вратата точно дръжката която се хваща. Някой знае ли някакво решение как да спра скърцането от там, направооо в момента, в който я хвана да затворя вратата и скърца, а още повече някой като се вози и си опира крака там до нея и е страшно дразнещо. Много шибано скърца при хващане и самата кора до нея щото човек обикновено като седне и коляното му понякога се опира там и става дразнещо...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 113
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Дръжката се държи на 4 болта отвътре, сваляш кората, режеш изолацията на гърба на дръжката, отвиваш болтовете(ще ти е нужна еврейска звезда мисля, че беше T25 или Т30) и сваляш... пък скърцането според мен би се решило с една от тия ленти на 3М 167234_178588092182234_1366603_n.jpg

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...

Благодаря на ъплаудера! Много ми помогна и проблема вече е решен.

Купих стъклоповдигачите от Наас в Пловдив - имаше ги по 7.90 лв. В Порше бяха по 10.60.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

 След изтичане на гаранцията, дадена от сервиза "http://www.mikrondocev.com/"... водачите им се счупиха.
При сравнение с оригинален от "Порше" няма как да не се види огромната разлика и качеството на оригиналния.
За 4 водача дадох около 40 лева.
Имам "странното чувство", че дадените 80 лева за ремонта в "http://www.mikrondocev.com/" .. са дадени за менте, което е с лошо качество и лош ремонт (липсваха щипки и т.н.... изчезнали при ремонта им).
Ремонта, отнема около час... при условие, че се прави за пръв път (с оглеждане добре на детайлите,  пиене на кафе, прибиране на инструментите и измиване на ръцете :hilezh: ).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Абе колеги, дайте линк от където могат да се поръчат тези водачи по интернет ??? Нямам време да обикалям по магазини които само се оправдават защо нямат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Колеги я да питам на един мой приятел са друг модел тези сини и червени стават ли на мястото н белите и как се захваща после???Колата му е А3 99г. 4/5вр.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Нека въведа още малко яснота по темата. Коментира се главно подмяната, но не и самите водачи. Преминавам към основното.

Тъй като аз лично се набутах, дано следващите материали да помогнат на колегите, които тепърва ще се сблъскат с този проблем. Пазете се от МЕНТЕТА!
След като в каталога на магазинът от който пазаруваХ, не беше описано, че розовите са за А3, ми поръчаха сини, каквито били и оригиналните. Оказа се, че каталогът е на Евро 07, които бяха така "добри" да ми доставят новите водачи до магазинът, от който ги поръчах. Първоначално не ми направи впечатление формата им, защото бяха като оригиналните, но в последствие се оказа, че нещата далеч не са така. Старите водачи излязоха от жилата и релсите лесно. Новите обаче просто не можеха да влязат. След много напъване и смазване, накрая влязоха трудно, но не можеха да се движат добре, засичаха и не се качваха догоре. Въпреки часовете раздвижвания нищо не се промени. Това е историята накратко.
Сините имат щампа SKY на гърба. За разлика от другите нямат метална планка в тях. На снимките ще видите как са "усукани", "извити" и т.н. През отвора за релсата е невъзможно да мине самата тя, без да се напъва страшно силно. При мен по време на поставянето на новите водачи, хвърчаха пластмасови части от тях... Да не говорим колко лошо качество е самата пластмаса. Следва и снимковият материал.
Внимавайте какво купувате, колеги! Оригиналните и качествени водачи са САМО розовите. Благодарности на колегата thesaint11, който ме снабди с тях.
post-92148-0-40514100-1432729803_thumb.jpost-92148-0-02287500-1432729861_thumb.j
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм с розовите от него. Бях взел 2 броя и реших да не правя пасажерската врата докато не се строши и тя. Е ония ден се обади и се наложи да разглобя половината врата на паркинга на Лидъл за да си вдигна прозореца и да напазарувам :) На следващия ден го смених и всичко е 6 точки :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

И аз да питам. Как се свалят зелените ролки“ Значи зверски ми скърца прозореца като се сваля и особено като се вдига. Като го вдигам и около мен,ако има хора се обръщат да гледат какво става... Днес разглобих рамката с мисълта,че е някой водач,но се оказа,че е една от тези зелените ролки,по които върви жилото. Доколкото видях ролката е захваната за рамката с нит. Как се маха този нит и въобще възможно ли е да се смени рази ролка или да търся нова рамка?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Някой да качи снимки за Врата на водача на 8РА 2005 Фейса?

Защото като свалих кората отдолу си е цяла метална врата, като на тази снимка.

IMG_1832.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Здравейте колеги предстой ми да извърша подобна операция за първи път.  Снимките в първия пост нещо не се отварят и не мога да ги ползвам за помощ. Ако може нека някой колега който е правил тази манипулация да качи снимки как се прави стъпка по стъпка. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Пичове ето ви направо клип как става операцията за Ауди А3 на Испански е  ама нема на Български и Английски но поне е нагледно 

 

Редактирано от u3pA7kAl
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...