Jump to content

КАТ и Нарушенията /Какво става ако не спреш...


1c01342

Recommended Posts

Това ако ви чете писанията някой от КАТ идва направо на сбирката с кочан с актове и почва да преизпълнява плана :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 55
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

:flehan::wall: направо и събира книжки у един плик ;)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

срока е 6 (шест) месеца

Възможно е...ще взема пак да прочета и да се ъпдейтна. Както и да е...те 3-те месеца минаха...още 3 и да си гледат работата:flehan:. Най-смешното е че аз всъщност около средата на октомври бях в КАТ да си взимам един друг акт дето ми го бавиха 6 месеца.....и никой нищо не каза. Та липсата на комуникация там е просто доведена до съвършенство :wall:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:flehan::wall: направо и събира книжки у един плик ;)

Може да сложите и логото на АКБ, и всеки четири в опаковка куатро :hilezh: :hilezh: :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахаха, като сте заразказвали весели случки, ще ви разкажа една истинска:

На мой познат, комшийката, известна оперна певица, кара през задръстванията, ама я споходило онова щастие, дето рядко се получава ама и редичко излиза, или дет се вика напънало я изведнъшким жената. И тя - гаааз, крачето допряло ламарината с помощта на най-десния педал, а женицата занизала една след други уличките, дето ще я доведат до така желания собствен кенеф. За зла участ, изскочил зъл униформен и размахал слънчогледа в такъв сюблимен момент, а измъчената дама само размахала пръст , че спирането е немислимо. Незная колко арии по повод на майка му е получил имагинерно, но злото ченге яхнал опел-попел и излетял да я гони ( с колегата, естествено). Обаче на женицата и дошъл възнанагорно, хем да стиска, хем да бяга от ченгета и изтървала работата. Е, и спряла, щото много силно свирела сирената зад нея. Пристигнал на вратата й сержант Едикойси и на възлютият и изнервен от екшъна въпрос " ДОКУМЕНТИТЕ, МОЛЯ", щял да финишира повръщайки :hilezh: . Женицата повдигнала рамене и само отбелязала "Ми нали ви помахах, че не мога да спра".

Е, така й се е разминало, ма не вярвам някой да иска да разглежда документи с ордьовар.

Редактирано от RED-AUDI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди може би 2 седмици в един варненски ежедневник /няма да прая реклама/ 4етох как варненци избягват зорките О4и на тамо6ните камери които са на всеки милиметър сигурно на всяко кръстовище има по 15 камери, та в ежедневника пи6е6е как един мОЙ Колега от Техн. университет/..е нз дали го изобретява или го видял в нета, така пи6е6е.../ измисля, как да се размазва образа на номера заснет от камера на даден автомобил като пред него се залепя прозрачно фолио, или от този прозрачният плексиглас /и наистина аз съм виждал аудита най-ве4е А6 направо с такива стойки на самият номер и върху него плексиглас-отразява светлината/а и се споменава за лак за коса напръскан върху табелката, поразрових се и в нета и там също продават "специални спрейчета", в статията пи6е6е 4е и куките ако те хванат с такова фолио или плексиглас немогат да те обвинят в нищо защото ти го поставяш да се запазва номера и да не се цапа... 4е на такива аномалиии стават ако някой е ползвал такива аномалиии ДА СПОДЕЛя и нии да се възползваме :bia::)

П.С. Нещу такова беха дали като пример във вестника:

post-8607-1226479499_thumb.jpg

Редактирано от 1c01342
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

него се залепя прозрачно фолио, или от този прозрачният плексиглас
Глобата за това беше 10 лева и се каниха да я направят 50 лв. :bia: . Един комшя си поръча от щатите, сложи си го и след 2 месеца го махна, защото мицифайките много се заяждали.И принципно май можем да си караме по правилата, дето са освен за нас и за всички, вместо да търсим как да сме "над" останалите участници на пътя, нали?
него се залепя прозрачно фолио, или от този прозрачният плексиглас
Глобата за това беше 10 лева и се каниха да я направят 50 лв. :) . Един комшия си поръча от Щатите, сложи си го и след 2 месеца го махна, защото мицифайките много се заяждали.И принципно май можем да си караме по правилата, дето са освен за нас и за всички, вместо да търсим как да сме "над" останалите участници на пътя, нали?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ако ви чете писанията някой от КАТ идва направо на сбирката с кочан с актове и почва да преизпълнява плана :bia:

Има полицай във форума :)

Свидетел съм как един CLS след STOP палка даже на барна спирачката, след което униформените само се погледнаха и повдгинаха рамена :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен пък балдъзата имаше подобна случка.

прибира се тя от работа и 100метра пред нейня блок полицай. Около Билата в надежда. Спират я те, ама тя ги е видяла и си е продължила без да им спре изобщо и така до блока и се паркира пред него. След малко дошли фурашките с астрата ама направо я засичат (тя се пакрира и те пред нея да не може да избяга). Слизат ония и почват "Що не спряхте като ви махнахме с палката" .

Отговора беше следният " Еми аз да си паркирам колата, нали съм близко и щях да дойда при вас"

Кво да кажа, нямам думи - ама е руса готина матцка и й е простено. - Заради това се и размина от акт и почерпки след това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

спирайте бих ви препоръчал. Не се знае някой колега да не е с лек спусък и да не стигне до изпускане в гащите :hilezh:;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това беше в сверата на майтапа. Спирайте защото не се знае кой търсят и в каква ситуация ще попаднете. Когато ви спират, обърнете внимание на униформата на полицая - не е задържително да е с жълта жилетка и бял чохъл, но няма униформа с маратонки! :hilezh: На полицай с маратонки не спирайте, подминете ги и се обадете в най близкото районно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На полицай с маратонки не спирайте, подминете ги и се обадете в най близкото районно.

:stupid:

Като ти дигне палката ЩЕ го гледаш дали е с маратонки ли?

Това вътрешноведомствен хумор ли е или наистина имате изключително ниско IQ?!?

:hilezh:

Редактирано от viessman
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:hilezh:

Като ти дигне палката ЩЕ го гледаш дали е с маратонки ли?

Това вътрешноведомствен хумор ли е или наистина имате изключително ниско IQ?!?

:hilezh:

не бе просто имат орлов поглед и го виждат от далече, даже с какво бельо е. :hilezh::D:flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз два пъти не съм им спирал с колата,а с мотор съм ги правил на трътки над 10 пъти може би!

Ако на магистрала минеш покрай патрул и не спреш,демек им опърлиш мустаците с 200 ,както се изразява един приятел,тогава може да отбиеш спокойно след 2км и да се обадиш в КАТ и да си дадеш данните,под предтекст ,че не се е виждал надписа ПОЛИИС на вратата и са ти се сторили "фейк" куки...всичко приключва и няма грижи...

С мотор обаче прават блокади вече..тва лято братовчеда го заклещиха на кръговото на Монтана,че подминал грубо партула след Враца..срещу него пистолети,патрулки....абе екшън :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Племенника така не спрял един път, че не ги "видял". Обадиха му се по телефона в тях, че има акт за неспазване на полицейско разпореждане(50лв и 1 месец без книжка). Не знам щеше ли да има последствия ако въобще не беше ходил. Когато са 2-ма катаджии единият е свидетел и ти се сътавя акт като шофьора се води избягал. Наказанието без книжка тече от момента в който си предадеш книжката. Според мен си е риск да не спреш. Единствено нощем не бих спрял умишлено ако не са с бял хлопел и катаджийски жилетки(то не че бандюгите не са подготвени по същия начин :hilezh: )

Миналата година Август месец по пътя от Пловдив към Бургас преди Бургас не спрях просто не ги видях, или по-скоро мернах ги след като гаджето извика "полиция" но вече ги бех подминал . карах с 230-235км/ч по километраж :hilezh:

Редактирано от Любо Audi А3 Тurbo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....рева вече от смях.... :bia: особено тва за кочана и преизпълнението на плана :D

както и да е....аз лично имам навика да спирам,доколкото съм наясно ако не спреш и успеят да ти видят номера може да има кофти последствия,чувал съм че могат да предявят каквито си поискат обвинения срещу теб,дори и за пиянство.Мой познат бакшиш от Златни Пясъци го беше изстрадал.Обяснения от типа "не беше осветено мястото кадето чакалееха" или обаждане до районното за самопризнания вършат работа но не винаги.

Преди 2 години в 3 посред нощ се пребирах от някаде и карах по булеварда от Метро,посока Мебелна къща(пловдив) и карах някде с около 100 в най-дясна лента.По едно време забелязвам в огледалото фарове които ми дишат във врата и започват да ми мигат със светкавицата...и си викам "ти ли бе куре -> 3та,газ,пушек и след набраната преднина виждам че над тея фарове се въртят 2 сини буркана.Както бях налапал фаса така неволно съм зяпнал от изненадата,че ми пада цигарата м/у краката и започва много яко да ми пари,в следствие на което се почва едно криволичене на пътя точно на завоя до 52 блок.Пичовете почнаха да викат по мегафона "черното ауди веднага да отбие в дясно".Севте ми беше и наистина стегнах гибса.Тея спряха пред мен и излезнаха държейки се за кобурите :hilezh: Баш си глътнах граматиката,но и те плахо подходиха към колата.Като ми видяха умрялата визиономия явно проявиха съчувстие и след 10 мин проверка на документите ме пуснаха с "мъмрене".От тогава имам лека параноя и като видя сини буркани след мен все си мисля че за мен става въпрос.

Друг мой познат с копченце си изключва светлините на задния номер при "нужда".Каза че действа и до сега не са успявали да го издирят след като не спре.Аз такъв кураж нямам,въпреки че много пъти ми е идело да ги подмина и просто да си изключа за момент фаровете,защото съм на кантар с точките и ми писна от тея опреснителни курсове за точки.За жалост са само веднъж годишно.За по сериозните актове ти дупчат талона с игла и така полицая вижда горе доло на кво дередже си.Моя талон като го вдигнеш към слънцето и шарена сянка прави.

И имам един въпрос оффтопик:Аве нали забраниха тея антирадари бре?!Уж 10 точки зимат,от както го пуснаха тоя закон ми прави впечатление че сяка 3та кола е с антирадар,и то най-безцеремонно пльоснат отпред на таблото.3 години карам с антирадар и нямах нито едно нарушение за превишена скорост.Миналата година претърпях кражба на ново си-ди,усилвател,басс-каца и антирадара гепиха.От тогава ме почнаха и за скорост да ме дялкат.Я кажете в крайна сметка можели още да се кара с антирадар,за да знам дали да инвестирам в няколко :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз два пъти не съм им спирал с колата,а с мотор съм ги правил на трътки над 10 пъти може би!

Ако на магистрала минеш покрай патрул и не спреш,демек им опърлиш мустаците с 200 ,както се изразява един приятел,тогава може да отбиеш спокойно след 2км и да се обадиш в КАТ и да си дадеш данните,под предтекст ,че не се е виждал надписа ПОЛИИС на вратата и са ти се сторили "фейк" куки...всичко приключва и няма грижи...

С мотор обаче прават блокади вече..тва лято братовчеда го заклещиха на кръговото на Монтана,че подминал грубо партула след Враца..срещу него пистолети,патрулки....абе екшън :)

добре, че не са опънали и два танка на барикадата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За по сериозните актове ти дупчат талона с игла и така полицая вижда горе доло на кво дередже си.Моя талон като го вдигнеш към слънцето и шарена сянка прави.

Дупчат ти талона, защото са хаотични и губят талони, та ти го бодват към акта. Любимия ми номер е да ги гавря:

"За какво ти е акта"

- Нямам акт

"Е имаш дупки, значи ти е вземан талона"

- Взиман, ама обжалван и падна акта

"Е за кво беше"

- За неправилно паркиране

Нито му влиза на ченгето в работата, за какво ми е бил предишния акт, нито нищо. Това си е силно тенденциозно отношение и ме дразни адски! За това и ще ги лъжа! А ако му трябва да звънне да провери в КАТ.

Редактирано от usx
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За по сериозните актове ти дупчат талона с игла и така полицая вижда горе доло на кво дередже си.Моя талон като го вдигнеш към слънцето и шарена сянка прави.

Да ве, с бормашина ги дупчат. :bia: Дупките са от телбода, с който ти щракат талона към акта, за да не ти го загубят. Мамините работници. :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мож :bia: е и да сте прави,но аз лично никога не съм виждал моя талон да е прикрепен към наказателното постановление и акта с телбод.Винаги е било с кламер,а дупките на талона са ми на доста произволни места.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мож :hilezh: е и да сте прави,но аз лично никога не съм виждал моя талон да е прикрепен към наказателното постановление и акта с телбод.Винаги е било с кламер,а дупките на талона са ми на доста произволни места.

дупчат ги бате, просто не си обърнал внимание

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мож :hilezh: е и да сте прави,но аз лично никога не съм виждал моя талон да е прикрепен към наказателното постановление и акта с телбод.Винаги е било с кламер,а дупките на талона са ми на доста произволни места.

абе един приятел беше си ламинирал талона и беше голям смях като се опитаха да го прикрепят към акта. Накрая извадиха от някъде кламерче и го сложиха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...