Jump to content

Датчици или термостат?!


angata

Recommended Posts

Здравейте колеги :flehan: Имам следния проблем, като карам из града продължително време температурата стига до около 70-75 градуса и не се помръдва от там, а като ходя на работа за 10-15 мин. не се помръдва от 60 градуса. Като е запаля на място за 15 минути заковава 90 градуса. Показаната температура на таблото и на климатроника винаги съвпадат и няма разминаване. Иначе в най-големите студове след около 5 мин. работа на двигателя започва да си духа топло. Един майстор ми каза, че е термостата, другия ми каза, че са 2 датчика, които оригинални струват 95лв.. На кой да вярвам :scrambles: ? Моля ви за съвет ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Термостат!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги :o Имам следния проблем, като карам из града продължително време температурата стига до около 70-75 градуса и не се помръдва от там, а като ходя на работа за 10-15 мин. не се помръдва от 60 градуса. Като е запаля на място за 15 минути заковава 90 градуса. Показаната температура на таблото и на климатроника винаги съвпадат и няма разминаване. Иначе в най-големите студове след около 5 мин. работа на двигателя започва да си духа топло. Един майстор ми каза, че е термостата, другия ми каза, че са 2 датчика, които оригинални струват 95лв.. На кой да вярвам :flehan: ? Моля ви за съвет :flehan:

и моя проблем е сащтия

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100% ТЕРМОСТАТ!!!!Преди месец имах същият проблем.Смених термостата и всичко е шестица!Не чакай,а го сменяй този термостат че на колицата не и е добре като върви студена! :flehan::flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...