Jump to content

На някой случвало ли се е ....????


venny

Recommended Posts

Днес сутринта го дебнах с невро-паралитичен спрей. Леко повдигнах капака, видях да си хапва нещо на любимото си място вече, търбото, и за секунда изчезна гадината мръсна. Беше си изял поне всичката отрова, която му бях сложил. В едни сервиз разколачихме колата да го гоним и не можахме да го хванем все се измъкваше. Гризе мекото на кората под двигателя и го качва върху маслената помпа и турбото. Сега колата е на студено , без поткалници без мигачи без сумати неща с отворен капак и 10 котки на нея. Така ще бъде 5 дни. Дано се махне или го хванат котките. И други кабели е почнал да гризе , направо е страшна работа.

Колега дано не се смееш ,но един приятел преди ми беше споделил

че се отървал от тази напаст само с един кичур от косата си ,завързан

на снопче и поставен там където тези зъбати гадини най - много се завират.

На него плъховете му подпукали ел. инст. на волвото и вика - щях да се запаля :unsure:

Това с косата доколкото си спомням , го знаел от неговата баба.

Успех с тез опашати гадове . :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ме подсети едно време имахме една лагуна която караше майка ми .

Оставяме я да се продава на един салон извънграда , близо до разни жита и такива култури.

Отивам да взема колата да я измия и да я пастирам , отварям и о шок и ужас вътре се беше напълнила с мишки , не можах да видя някоя ама ремонта ни излезе доста скъп , вътре беше изгризано почти всичко квото се сетите , кожата на скоростният лост (кожуха) изобщо го нямаше.

Като отворихме капака пък няма да ви говоря за какво ставаше въпрос не беше останало и едно кабелче с оплътнение , отне ни една камара време и пари да го стегнем тоя френски котур да му се направи цялата инсталация и т.н.

Добре че поне не ми се наложи да ги гоня , беше лятото а и най-вероятно бяха някви полски мишки а не дебели и мазни плъхове...... че тогава щеше да си ебе мамата......

Котките също са напаст , добре че моята кола е оплътнена отвсякъде а и няма къде да се мушнат при двигателя . Което пък не ги спира да ми се катерят по колата и доволно да ми я дерат ..... Близо до офисът ми има ресторант и шибаната готвачка + още 2-3 жени ги хранят ежедневно и се навъждат по хиляда броя , отделно серат все на 1 и също място и като е леко влажно времето мирише та се не трае ..... миналата година викахме специализирана служба да ги събере и бяха намалели , даже не си намирах колата надрана ама сега пак се е напълнило а шибаната лелка която ги храни изпада в шок и ужас като ме види как им бия по 1 шут докато ми се въртят в краката , няма против животнките ама колата си я обичам повече...... и пак взехме хуманно решение да не ги избиваме а да викнем да ги съберат обаче някои дни като си заваря колата надрана ми идват адски мисли в главата как ще ги нахраня с кебапчета и отрова.... :hilezh:

До офиса ми е офисът на ЕКОНТ , там в една баничарка беше умряла една котка ма пича не се сеща да провери кво става та се бяха видяли в чудо да я отмиришат .....

Отделно като си сменят козината няма да ви говоря кво е ........

Редактирано от zlobil
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във старата 80 се беше загнездил един дзвер.Почна да си хапва от кабелчетата.За 1 месец ми изяде 1кг отрова за мишки,докато не пукна.По двигателя,покрай колата сипвах докато не спря да замезва!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

който е оглеждал колите по гурубляне ..ще забележи че някой даже имат слама вътре...шибаните гадинки си правят и гнезда

Редактирано от timon_tg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди време на Горубляне гледах една Хонда сивик и отред в двигателния отсек гледам някакви косми на снопчето

навързани по кабели, маркучи.Питам продаваче какви са тези косми по-двигателя , и тои вика ,че така я взел от

някаква ферма в холандия та това било защита против мишки и плъхове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да а патериците отзад са на бабичката която е карала колата а не на тоя който се е размазал с нея преди да я продаде на някой горублянски тарикат.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаше вид на блъсната , по скоро е имала някакъв друг проблем.Но тогава за пръв път видях кола с котешки косми по нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравей колега , пробвай да изгониш мишока с параструйка на висока температура , направо да прави пара преди време имаше ефект при един колега със сходен проблем , но неговото жижотно не беше плъх а змия , естествено ако е някаде покрай двигателя

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имах такъв проблем с предната ми кола.......... изгриза ми всички кабели за свещите гадината............. реших си проблема като започнах да паркирам доста далеч от казаните за смет........и не по малко важно не с предницата към тротоара а обратно.... Късмет.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има готови устройства, който ги гонят, както са казали колегите горе.

Просто потърси из нета. Чувал съм че струват около 30 лв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...