VBI Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Днес прекодирах MMI, играх си с настройките на "mute", кодирах телефона, че е само "base plate" и едната от грешките изчезна. Порових се в зеленото меню, пробвах разни неща. Обаче си останаха последните 2 грешки, от които едната е за CP active. Порових се в зеленото меню, пробвах разни неща, но нищо. С една дума звук от радиото и от CD-то няма заради последната грешка. Явно ще трябва да отида да ми махнат СР и да видя какво ще стане. Искаше ми се да намеря причината за активирането на СР след ъпдейта към 5570 защото явно процеса не е толкова безболезнен и винаги може да има странични ефекти за които човек трябва да е подготвен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N1995 Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Супер частен случай е твоето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Да, при мен винаги е така ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Днес сутринта имах запазен час в Порше Запад и ми махнаха Component Protection-a. Радиото и CD-то заработиха отново . Цялата работа отне 2 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N1995 Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocta Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Преди малко изтеглих 3-те диска за 5570 и обнових а8-цата от 0770 до 5570 от раз. Всичко си работи без проблем. Единствения проблем който се появи , който го имах и преди е телефона.Намира ми на ГСМ-а синия зъм но при опит да се свържа с колата нестава. Сега когато стигнах до 2-рия диск ми изписа,че няма какво да ъпдейтва.Всичко го ъпдейтнало от 1-вия.Ъпдейтва разни неща и от 3-тия диск.Прекарах отново дисковете 1-2-3 но си показваше,че всичко е ъпдейтнало и няма какво повече. Та реално каквото е имало е ъпдейтнало от CD1 и CD3. От CD2 не пожела нищо да ъпдейтне. Опитах се ръчно да маркирам разни неща но не ми позволи. Но каточели всичко си работи и няма проблеми освен проблема от преди (bluethooth-а). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocta Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Всичко е наред. Просто версията с моторолата под подлакътника не подържа външни устройства.Трябва да се смени модула с такъв от фейслифта който е без слушалка фабрично.Но са пари и не ми се занимава. Сложих сим картата в моторолата и всичко тръгна от раз.Та директния ъпгрейд от 0770 до 5570 е успешен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
audim5 Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 В момента съм с тази версия.Коя се води?И направо с 5570 ли ъпдейтвам с 3-те дискаауди А8 2005 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhelyazA6 Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Версията ти е 07.7.0 като на колегата над теб. Погледни мнението му, същия случай си. Прекарай дисковете поне по 2 пъти за по-сигурно Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veselinv Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Вчера минах всички процедури по ъпдейта до версия 5570. След това, обаче ми направи впечатление, че от менюто CAR ми е изчезнало подменюто Instrument Cluster . Някои би ли дал идея как мога да си го извадя отново и дали няма и други подобни неща, които са се "изключили"? Докато блеех в дисплея по време на ъпдейтите видях, че имаше и няколко такива на интерфейса... съмнявам се да са бутнали само Instrument clustr-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Пусни си зеленото меню (скритото) и от там ще можеш да си пускаш/спираш каквото си поискаш. Нормално е след ъпдейт да изчезват разни неща. Другия вариант е да ползваш VCDS и от там да си изкараш липсващите неща в MMI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko90 Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 (edited) На 5/26/2009 at 12:48, VessQ7 написа: Колеги , как да запиша ММИ диска ? ISO disk , data disk , разархивиран ?? Никаде не пише в какъв формат да се запишат а вкарах колата в bootloader режим и иска update Моля за помощ ! На 5/26/2009 at 12:48, VessQ7 написа: Преди два дни си инсталирах новата версия 55.7.0 на Audi Q7, 2007. Този софтуер е подходящ за всички автомибили с MMI (Multi Media Interface) High. 4L0.998.961 е номера на частa от Audi. Направих си го сам, не толкова да си спестя 80 лв., а от инстерес. Няма нищо сложно, малко компютърни познания и търпение (отнема около час и 40 мин до два часа). Следват се инструкциите от дисплея. Има го в доста торенти, но повечето не са читави. Можете да го изтеглите от тук, напълно безплатно. Copy и Paste адреса в address bar. http://rapidshare.com/files/202289190/MMI-...8.961-cd1-3.rar http://rapidshare.com/files/202295668/MMI-...8.961-cd2-3.rar http://rapidshare.com/files/202297702/MMI-...8.961-cd3-3.rar Ще трбва да extract всички папки и файлове преди да ги запишите на най-бавната скорост, която имате на CD+R (CD-R не винаги се разчита от колата). Много е важно да сте extract всички файлове преди да ги запишете на диск - Disc 1 (332 folders, 215 files), Disc 2 (199 folders, 93 files), Disc 3 (437 folders, 285 files), ако получавате друго - не започвайте инсталацията! Следвайте инструкциите по-долу: Ако вашата версия е 51.5.0, ще ви са нужни само DISC 2 и DISC 3. Ако версията ви е преди 51.5.0 почнете от DISC 1. 1. Вкарайте DISC 1 в CD устройството като първи диск. 2. Натиснете бутона SETUP и едновременно с това бутона RETURN. Задръжте ги натиснати за около 3-5 секунди, за да се появи UPDATE MENU. 3. Натиснете SWUPDATE бутона (долен десен). 4. Потвърдете CDROM като източник и изчакайте да зареди METADATA FILE от диска. 5. Потвърдете с YES да започне инсталацията и следвайте инструкциите от дисплея. 6. След като се инсталират файловете потвърдете с YES REBOOT MMI. Извадете DISC 1 и вкарайте DISC 2. 1. Повторете процедура 2 и 3 както по-горе. На DISC 2 са файловете за обновяване на bluetooth/telephone модул, ако имате такъв. 2. Трябва да се инсталира на два етапа. Първият ще обнови само MAIN4/App, след което MMI трябва да се рестартира, както процедура 6 по-горе. 3. При повторната инсталация от DISC 2 ще се обнови и MAIN6/App. Ако не инсталирате DISC 2 повторно, Bluetooth модула ще бъде деактивиран. Макар, че може да го инсталирате по-късно е препоръчително да го направите сега. Извадете DISC 2 и вкарайте DISC 3. 1. Повторете процедури 2 и 3, както при DISC 1. DISC 3 ще поднови оставащите инсталирани модули, в зависимост от екипировката на автомобила (например: digital tv tuner, bose system и т.н.). Vess , май само ти си ми спасението Edited June 20, 2016 by petko90 Качена снимка на версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
billysezgo Posted October 31, 2018 Report Share Posted October 31, 2018 Здравейте. нов съм и искам да попитам някой ако има най новия ъпдайт за моята нека сподели линк . Коя е последната версия на която трябва да кача дирекно след моята. прилагам снимка? и каква е разликата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billysezgo Posted December 26, 2018 Report Share Posted December 26, 2018 Няма ли някой който да качи тези 3 диска наново за ъпдейта? Никъде не мога да намеря съществуващи линкове Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhelyazA6 Posted December 30, 2018 Report Share Posted December 30, 2018 Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
billysezgo Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Благодаря много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dynaty Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 CD+R не продават никъде колеги, да не бъркате с DVD+R Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted June 13, 2019 Report Share Posted June 13, 2019 Така е, за DVD+R става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tivanov1991 Posted July 24, 2019 Report Share Posted July 24, 2019 @zhelyazA6 Здравей удоно ли ще е да дадеш инструкции как се инсталират файловете Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowM Posted July 26, 2019 Report Share Posted July 26, 2019 (edited) не става за теб Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk Edited August 1, 2019 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lichkov32 Posted August 15, 2019 Report Share Posted August 15, 2019 Здравейте, инсталирах и трите диска от линка по-горе. Проблемът е че задната ми камера не работи при включване на задна (както беше преди). Освен това не мога да си регулирам въздушното окачване ръчно. Когато натискам бутона CAR не излиза същото (възможност за избиране на височина). Става въпрос за Ауди Q7 2008 година. Някой може ли да ми даде решение на проблема ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pronicatelen Posted August 2 Report Share Posted August 2 Здравейте, 5570 става ли и за А4 B8 2G High ? каква е разликата между 4L0.998.961 и 8K0 998 961 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts