Jump to content

табло А4 как?


RUCKO

Recommended Posts

Здравейте всички

трябва да смъкна цялото табло заради централната клапа и радиаторче но незнам как :hilezh: мисля че преди извесно време бях гледал във форума за А4 снимков материал но немога да го открия,ако някои може да помага докато е топло-БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОМОЩА :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега има много писано само да търсиш! Ето как! Зад волана има една малка П образна пластмаса, издърпваш я и ще видиш 2 болтчета за кръстата отверка (развиват се в повечето случай трудно) и като ги отвиеш сваляш волана надолу и го издърпваш макимално напред. Подхващаш таблоно и го дърпаш от толният му край към теб и когато излезе отзад ще видиш 2 дълги букси на тях в средата има една пластмаса която трябва да се вдигне нагоре за да можеш да извадиш буксите. След това го измъкваш и по обратния ред го монтираш. НЕ КАРАЙ КОЛАТА БЕЗ ТАБЛО И НЕ ДАВАЙ НА КОНТАКТ БЕЗ НЕГО!!!

Ето къде са болтовете http://audibg.com/forum/index.php?s=&showtop...st&p=878251

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

става въпрос за а4-ка явно има някоя тънкос затова се интерисувам :lol: все пак ви благодаря :lol: и ако някой знае да не се стиска и да пише :lol:

благодаря

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...
е това табло изглежда вече като моето благодаря

Колега аз имам проблем с обдухването на предното стъкло и обдухването в краката.На VAG изписва централна клапа блокирала.Имаш ли вече опит със свалянето на таблото?Реши ли проблема, че големи проблеми имам в дъждовно време.Има ли друг начин да се оправи клапата без да се сваля таблото? Нека и други патили да споделят

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз имах подобен проблем...оказа се че една букса се е измъкнала...като свалих жабката и панела над педалите и се наврях отзад я видях...няма за какво да сваляш таблото..електрониката е отзад отдолу !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

става въпрос за а4-ка явно има някоя тънкос затова се интерисувам :lol: все пак ви благодаря :) и ако някой знае да не се стиска и да пише :lol:

благодаря

а ти пък да не се беше стискал и да беше дописал заглавието с едно елементарно "...се сваля?".

Има теми по въпроса,има и търсачка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...