Jump to content

2 проблема!!!


kosmonaft

Recommended Posts

Здравейте,

Появиха ми се 2 проблема на количката :/ и не знам кво да правя :blink:(( Преди около месец и половина на един светофар един таксиметров шофьор ми каза, че ми светят светлините за заден ход. Преместих скоростния лост по всички възможни режими( със скоростна кутия Multitronic съм) и проблема изчезна. 2 дена преди да замина за море пак същия проблем :/ само че този път оправия няма. Махнах бушона за задните светлини( на него са и Парктроника и Спортния режим на скоростната кутия). При изваждането на този бушон екранчето за скоростите на бордовия компютър си сменя цветовете. Буквите стават черни а фона червен. Стигнах до морето(не беше приятно без спортен режим) и първия път като сложих бушона проблема не бе решен. 2-я път проблема се орпави :angry: Стигнах до София без проблем. Вчера брат ми излезна с колата ми и като се прибра перката работеше непрекъснато(на изгасен двигател). Каза ми за перката едва сутринта когато не можах да запаля, че нямах ток в акумулатора. Приятел ми помогна да запаля и пак ми се появи проблема със светлините за заден ход. Днес Колата цял ден беше в сервиза и не успяха да намерят проблема защо перката не се е изключила и защо ми работят непрекъсната светлините за заден ход :blink: Може ли някой да ми помогне?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходене по сервизи му е майката, колега. Едва ли тук някой ще може да ти помогне за толкова странен проблем. Помислих, но и идея не ми хрумва какво може да е. Вероятно жичкаджийски е проблема, но казва ли ти някой. :blink: Успех, дано е нещо дребно...и да споделиш какво се е оказало!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвал ли си да разкачиш датчика за задните светлини, той се намира в повечето случаи на скоростната кутия.

Другия вариант е да погледнеш отзад при кабелите и крушките дали има проблем - дали светлените за задна скорост и някоя друга крушка не са на едно.

А най добрия вариат, ако не разбираш много от датчици, жички и т.н. е да отидеш при Мишо (от Горубляне). Той се занимава с мултитроник и би отстранил проблема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте :flehan: Намерих ме проблема(Жоро Ауди-то) Уплътнението на кутията с релетата било скъсано, и всички релета са изгорели :flehan: сега трябва да сменя кутията и релетата :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та така ;) Кутията с уплътнение+ 3 релета= 360 лв :/ Пиша, защото може някой да има същия проблем и да се ориентира горе долу за какво става дума. До днес чаках да ми доставят релетата. След малко ще ходя да си взема колата. Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошото е че при Жоро "незнайно защо" може да ти направи колата за няколко часа но тя стои винаги по няколко дни.За др. неща няма да коментирам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...