Jump to content

колеги някой имал ли е подобен проблем


gazar19

Recommended Posts

За пръв път виждам така цъфнало табло на 80/90-ка! :hilezh: Да не би да е напъвано с нещо да се вади решетката?

Редактирано от Митака
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма смисъл да го лепи да си вземе направо друго табло втора употреба те са евтини понеже рядко се кривят и никои не ги търси.пп таблото не е ли същото като на 80-ка.

Редактирано от Gravito
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иначе ако неможеш да си намериш табло вземи отиди в магазина купи си една " Капчица" ( С капчица го залепи после ти не го мисли ... :) ) и леко по ръбчето слагай постепенно и натискай докато залепне :) Пробвал съм го става номера и няма проблеми:) поне 1 година вече не се е разлепило все още :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма играчка ще е с подмяна на табло,аз бих пробвал първо най лесния и евтин вариант и после да се хвърлям във филма. Бих направил това: нагрявам мястото на таблото със сешоар за горещ въздух, за да омекне,но преди това оглеждам като се лепи къде може да се хване за основа и тогава търсиш хубаво лепило и лепиш /С200,хелмевект и други подобни,но за тях трябва доста време да държиш. Лепил съм плоскости по стените с Хелмевект вкъщи преди повече от 10 години и още си стоят ,доволен съм от него/.За капчица-ще трябва много тубички с лепило,което не е оправдано в сравнение с другите две лепила,които изброих,защото мисля, че отдолу е нещо като твърд дунапрен/не съм сигурен в това/имам съмнения, че горещия въздух от парното е провокирало лекото разлепване , а после са се намесили слънчевите лъчи.

Предполагам че с клин,може да се избие друг клин:Нагрява се със сешоар деформираното място и после с тежък железен предмет да се постави отгоре и да стои така, докато изстине,дано да има ефект от цялата тази работа, но не гарантирам за 100% възстановяване и с двата начина

Редактирано от integrale45
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...