Jump to content

Секретен ключ за А4


LockSyst

Recommended Posts

Искам да питам, къде мога да го намеря и купя, защото съм го изгубил, а не мога да си оправя гумата...

В Радиал момчето ми обясни, че всеки си бил уникален и не се повтаряли, не му повярвах, шото като сменях дискове и момчето от сервиза имаше друго ауди и го използва неговия.

Ако има значение става въпрос за Б6 бензин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случи ми се да се счупи въпросния ключ на шефа на голфа и си беше ориключение, щото не можах да намеря. Навсякъде казваха че са уникални и няма вариант да намеря същия. Накрая заварихме по един болт на секретните и ги сменихме. Дано успееш да намериш някой който да стане иначе това е опцията и после взимаш нови.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиваш в оторизиран сервиз на ауди/фолксваген на магазина за резервни части, много е вероятно по шаси да ти излезе номера на ключа на секретните болтове, ако така е излязла колата от завода, ако са слагани допълнително няма как да излезе. Ако така не става отиваш в сервиза и им обясняваш проблема си, за да не те гледат умно и се правят на разсеяни, спомени им, че те имат за различни модели на Ауди и Фолксваген няколко куфарчета с мостри от ключове за фабрични секретни болтове за съответният модел, да ги вземат и да пробват с тях докато не уцелят твоят секретен ключ, на всеки един има изписан номер, по който можеш да си поръчаш друг или каквото количество желаещ секретни болтове. :rock:

Само да ти напомня това е възможно само за оригинални комплекти секретни болтове! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) аз имах същия проблем миналата седмица не можах да си намеря камъка за секретния болт и заварих друг болт върху секретния болт и така го развих

после отиваш и си купуваш други секретни болтове вървят по 20-30 лв комплекта :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези от 20-30лв комплекта са ментаци не ми ги препоръчаха по-добре на обикновени болтове само. За секрета може да се поразтърсиш ако случайно е останало в някоя кола като твоята по автоморгите. Или да си поръчаш оригинален от Порше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен едни "хабавци" ми бяха прецакали болтовете и камъка "изплюваше" и съответно не можеше да се развият болтовете. Момчетата от Радиал под моста "Чавдар" с помощта на един 10 килограмов чук набиха един квадрат в секретните болтове и така ги развихме. След това съответно си купих нови секретни болтове.

Процедурата е мааааалко хамалска ама от тогава минаха 2 години и не съм усетил поражения от нея

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз бях изгубил секрета на Голфа и отидох до Порше да ми го извадят по шаси ,само че нещо не успяха и я вкарах при тях да ми отвият старите и ми монтираха нов комплект болтове и секрет.При тях комплекта беше около 76 лева по спомени.Това със заварката ебава м,,,та на джантите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Преди време си загубих камъка и бъзи(Пепи) ми даде един, който е малко по-голям от колкото трябва да е.Тогава имах ходене до Плевен и отидох при един познат стругар, който ми обясни, че на него ще му е трудно да го направи и не искал да се заема.Та кажете някой читав стругар, който ще се заеме да ми изпили болта.Ако не какви пари са резервните секретни болтове в Порше ?Спешно ми е заради тоя сняг :/

Благодаря предварително. :gruebel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро купувах и за аудито и бяха около 90 лева май ,само че си купих от порше изток за vw и чак при монтажа ги видях.Незнам в запад каква е цената

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре махни секретните болтове и си сложи обикновени,защото се преебават точно в най неподходящия момент.А и не са много секретни защото почти всички А4-ки са с такива болтове. :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес звънях в Порше и ми обявиха цена около 60лв само за ключа.Утре сутрин ще ходя до болттрейд да ги видя там какво могат да сътворят.Благодаря за отзивите ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...